10 Octombrie, 2025, 01:03:09 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: neata  (Citit de 5846 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Ianuarie, 2006, 05:16:25 p.m.
Citit de 5846 ori

curtezanu

Bine v-am gasit confrati! Eu sunt Marius, din Buzau si mi-a placut atat de mult ce am gasit pe site-ul vostru incat m-am decis sa ma si inscriu.Nu suportam calitatea de guest si am vrut sa fiu membru. Acum nu mai ramane decat sa ne cunoastem din ce in ce mai bine.

Sunt lucruri aici care m-au impresionat... astept cat mai multe, si o sa contribui si eu...

la o mult asteptata revedere....
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

07 Ianuarie, 2006, 05:33:20 p.m.
Răspuns #1

ONLY DESIRE

Bine ai venit Marius!De ce ti-a luat asa mult sa te inscrii? :PAbia astept sa te cunosc si sa iti ascult povestea!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

07 Ianuarie, 2006, 05:33:43 p.m.
Răspuns #2

Lorelei

'neata, 'ziua, 'seara... ce-o fi! Bun venit! Si zici ca ti-au placut multe lucruri pe-aici? Normal! La cat suntem de destepti si frumosi... (modesti nu mai vorbesc!)  ;D ;D

Asteptam deci "sa contribui" cum zici tu!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

07 Ianuarie, 2006, 05:41:48 p.m.
Răspuns #3

Lady Allia

Bine ai ajuns Marius....fie sa gasesti aici ceea ce ti-ai dori tu sa fie gasit...Aici este un taram fantastic sa stii...iubirea pluteste in aer si de multe ori imprastie durerea....alteori se amesteca cu ea si incearca sa invinga...uneori este invinsa, dar...vei gasi multe suflete calde si frumoase care vor stii sa te asculte si sa te primeasca frumos...
Sa ne intalnim mai des pe aici printre topicuri si sa ramai cat mai mult ... cu cat mai multi oameni cu atat mai multe opinii...cu cat mai multe opinii...cu atat mai bine!

07 Ianuarie, 2006, 06:19:18 p.m.
Răspuns #4

Evangeline

Nu am intarziat prea mult sa-ti urez bun venit :P Sa fii cat mai mult printre noi si sa gasesti ceea ce ti-ai dorit ;)

:-*
Never, never quit!

07 Ianuarie, 2006, 09:29:51 p.m.
Răspuns #5

desdemona

azi nu am intarziat si pot sa iti zic tare fericita un BUN VENIT .Prezentarea a fost facuta de Lady,si a fost facuta asa frumos ca nu isi mai au rost alte lucruri.
Spor la scris :D :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

07 Ianuarie, 2006, 09:36:54 p.m.
Răspuns #6

sunshine

Neata! La Buzau e dimineata? ;D Ca eu acum m-am trezit sa-ti urez bun venit.Cu cat mai multi, cu atat mai bine. Daca ti-a placut atat de mult forumul , ai facut bine ca ai avut curaj sa te inscrii si inseamna ca esti un baiat romantic si vesel. ::) 8)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

07 Ianuarie, 2006, 10:17:49 p.m.
Răspuns #7

Laudinha

Vizitator
Bine ai venit Marius!

07 Ianuarie, 2006, 11:26:15 p.m.
Răspuns #8

charlie

pui "neata" ca titlu la un topic creat la ora 17. ceva nu e in ordine aici   ::)

asteptam interventiile tale.
You believe but what you see
You receive but what you give

10 Ianuarie, 2006, 09:14:34 p.m.
Răspuns #9

Mika

Fii binevenit!!!!!!!
simtete ca acasa..cu cei dragi ;)
« Ultima Modificare: 10 Ianuarie, 2006, 09:43:48 p.m. de Mika »
Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos...

10 Ianuarie, 2006, 09:40:33 p.m.
Răspuns #10

Strumfita

fi binevenit Curtezanule .. aici esti inconjurat de multe domnite frumoase  ::) si modeste ( asa cum spunea si Lorelei  ;D) ..
 stiu ca sunt cam intarziata dar .. asta e  :D
 te pup  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

11 Ianuarie, 2006, 08:56:25 a.m.
Răspuns #11

curtezanu

hehe... mersi de intampinare sadangel... niciodata nu e prea tarziu sa fii intampinat de domnite frumoase si modeste... si daca nici femeile nu au incredere in ele, ce sa mai zis de mult prea subiectivii barbati? :)

mersi de urari tuturor...

la o mult asteptata revedere...
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

11 Ianuarie, 2006, 01:11:03 p.m.
Răspuns #12

digitty

.... :-X.....  :-\....stiu...am cam intarziat cu BINE AI VENIT ,dar mai bine mai tarziu decat niciodata,nu-i asa?  :) Sper ca te vei simtit bine si 'spor la scris!' (ca tare frumos scrii..)  :)

:-*
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

11 Ianuarie, 2006, 01:59:19 p.m.
Răspuns #13

curtezanu

hehe.. trinity... zicea cineva ca gasesc aici multe domnite cu sufletul deschis.. intr-adevar... multe unicate am gasit aici... si ma bucur de asta... am nimerit bine...

mersi de bun venit... si nu e tarziu... as fi bucuros sa mai vad cate un bun venit s dupa ani buni de existenta pe site ul asta...

si... nu stiu daca scriu frumos sau nu... ca sunt doar ganduri... de moment...

aa... si inca mai astept criticile alea...

PS: ochii aia ai tai... nu i lasa la intaplare... s-ar putea pierde cineva in ei...

15 Ianuarie, 2006, 02:00:19 a.m.
Răspuns #14

un_suflet

Bine ai venit suflet de "curtezan"! :)
Oriunde ve naviga prin topicurile Lovetime, vei fi intampinat cu iubire, asa ca...sa ai deschis sufletul si la-ndemana curoazia. ;)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!