"Le multumim si le iubim pentru ca sunt bune cu noi si ne incalzesc zilele cu frumusetea lor,pentru ca ne aratat o imagine noua a vietii in feluri speciale,creand amintiri pretioase pentru ale pastra toata viata.Le multumim pentru felul special in care ne inteleg,pentru toate lucrurile mici prin care ne dau atata atentie,le iubim pentru incurajari si pentru toate sperantele care le impartasim!Le iubim pentru timpul daruit,pentru ca ne asculta cu sufletul si inima,pentru ca ne invata sa iubim...sa traim chiar si pe cele mai abrupte stanci ale vietii,iar atunci cand ramanem dezorientati cu blandete si dragoste ne ajuta sa ne orientem.Le multumim ca exista in viata noastra,ca ne accepta asa cum suntem,ca sunt intelegatoare,iubitoare,frumoase si naturale...,iubim iubindu-le pe ele."
Wanderer cred ca tu ai pus cel mai bine punctul pe i.Chiar mi-a placut.Te pupic.
Curtezan,te sarut dulce,mai rar asa barbati ca tine.(Norocul meu ca am si eu acasa unul ca tine

)
Fetelor eu cred ca la acest topic ar trebui sa posteze doar sexul tare,doar asa putem sa ne dam seama ce gandesc ei cu adevarat despre femei.Noi ar trebui sa ne facem un topic nou,doar ptr noi,"de ce iubim barbatii?",si acolo sa postam doar noi.Sa fie un fel de intalnire intre fetele.