10 Octombrie, 2025, 05:12:14 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: salutare  (Citit de 5622 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Ianuarie, 2006, 06:17:42 p.m.
Citit de 5622 ori

Alina_inimi

va saluta o fata din franta care se simte singurica si pierduta in tristetea vietii care iubeste si nu se simte iubita :( dar ma bucur si intristez in acelasi timp sa vad ca mai sunt persoane ca si mine, va doresc un an nou care sa va umple toate lipsurile! va poopa Alina_inimi :* ::) [/color=Blue]

iubim pt a fi iubiti?

07 Ianuarie, 2006, 06:23:52 p.m.
Răspuns #1

Lady Allia

Bine ai venit Alina  :) :-*  :)...sper sa gasest si tu aici ceea ce am gasit foarte multi dintre noi...prieteni de nadejde, suflete care mereu te asculta, te sprijina stiu cand sa iti zambeasca...stiu cum sa iti fie alaturi.
Stii..."Un prieten este acela care atunci cand te tine de mana iti atinge sufletul - Gabriel Garcia Marquez"...sper ca aici mereu sa te tina cineva de mana si sa poata fi langa tine...si...poate intr-o zi...cineva va stii sa ramana pentru ceea ce esti si pentru iubirea ta frumoasa...

07 Ianuarie, 2006, 06:24:41 p.m.
Răspuns #2

Lorelei

Bun venit, Alina. Si nu fi trista ca iubesti si nu esti iubita! Miracolul este al celui care iubeste ca si frumusetea care este intotdeauna a privitorului, nu a obiectului privit.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

07 Ianuarie, 2006, 06:26:59 p.m.
Răspuns #3

Evangeline

Ce frumos, Franta ;) Bine ai venit draga mea si iti doresc si eu ca acest an sa-ti aduca fericirea si tot ce-ti doresti :) Aici esti printre prieteni, care te vor ajuta mult ;)

:-*
Never, never quit!

07 Ianuarie, 2006, 06:34:00 p.m.
Răspuns #4

ONLY DESIRE

bine ai venit Alina!Si eu eram la fel ca tine cand am "venit" aici:trista,distrusa,iubeam si nu era iubita(cel putin nu de cine vroiam eu)....si acum ma simt mult mai bine:iubesc inca si inca nu sunt iubita,dar cei de aici m-au incurajat,m-au sfatuit...ai sa gasesti aici multe persoane sp[eciale care iti vor da o mana de ajutor!eu sunt una dintre ele..... :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

07 Ianuarie, 2006, 09:28:39 p.m.
Răspuns #5

sunshine

Salutare, Alina!Eu credeam ca in Franta este foarte multa iubire.Dar ,se pare, ca peste tot in lume ,sufletele sufera din iubire. Esti tanara, daca eu sper sa aflu iubirea, inseamna ca tu ai toate sansele s-o gasesti,cat mai curand.
  Te sarut si iti urez bun venit in familia noastra plina de iubire si intelegere. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

07 Ianuarie, 2006, 09:33:15 p.m.
Răspuns #6

desdemona

Permite-mi sa te salut si sa iti spun ca ai dreptate nu esti singura,iar aici vei gasi sigur suflete care sa te inteleaga asa cum vrei tu.Sa ai grija de tine.Bine ai venit!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

07 Ianuarie, 2006, 10:20:03 p.m.
Răspuns #7

Laudinha

Vizitator
Hei Alina ...,si eu ca si tine,scriu de departe, mai exact din Portugalia.
Fii bine venita!

07 Ianuarie, 2006, 11:22:27 p.m.
Răspuns #8

charlie

un "bine ai venit" calduros .... de la mine   :D
You believe but what you see
You receive but what you give

10 Ianuarie, 2006, 09:18:11 p.m.
Răspuns #9

Mika

Bine ai venit..sper aici sa-ti fie bine...si sa-ti faci multi prieteni..
defapt aici e ca o familie..nu de mult m-am inregistrat si eu ,si foarte calduros mau primit
sper si tie sa-ti fie bine sederea aici :)
Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos...

10 Ianuarie, 2006, 10:18:33 p.m.
Răspuns #10

Strumfita

Bun venit Alina. Ai dreptate ..  nu esti singura , iar aici vei fi mereu printre prieteni care te vor intelege si te vor sfatui.  ;)
   Intotdeauna mi-am dorit sa ajung in Franta  ::)
   Te pup  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

10 Ianuarie, 2006, 10:20:47 p.m.
Răspuns #11

charlie

Franta.... mai degraba Italia sau Spania  :)

oricum nu stiu nici una dintre aceste limbi straine  ::)   (poate putin franceza, dar oricum italiana si spaniola sunt limbi latine, deci nu poate fi chiar asa greu... sau da ?)

10 Ianuarie, 2006, 10:25:09 p.m.
Răspuns #12

Strumfita

Nu-mi place latina .. sau mai bine zis profesoara de latina de la sc  >:(.
  Nu prea is cu franceza dar stiu putina spaniola ... telenovelele is de vina  ;D  :P
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

10 Ianuarie, 2006, 11:29:26 p.m.
Răspuns #13

charlie

nici mie nu mi-a placut...  ;D