Daca era dupa cantitatea de aur ,ma maritam cu un fiu de deputat ce ma iubea neconditionat.Dar , pe langa femeile printre care iti faci tu veacul, sa stii ca existe (poate mai multe decat crezi) si femei sincere, fara pretentii .Sa stii ca femeile de care vb tu exista doar din cauza ca exista si barbati cu bani, care nu stiu sa respecte frumosul
Femei sincere, fara pretentii ? Glumesti. Poate prin generatiile trecute...
Si afla, dragul meu, ca pe acest site ,sunt majoritate, femei si barbati, care sufera tocmai din lipsa acestei iubiri adevarate, neconditionata de bani si dotari corporale.
Lovetime e frumos, e ideal. Lumea reala insa, e plina de mizerie si de oameni mizernici.
in timp ce femeile adevarate, cu sentimente stateau undeva la o masa, singure, cu o cafea in fata si o carte de poezii
Mai exista si asa ceva ? Nu cumva astfel de femei au devenit exponate de muzeu ?
Pai cine nu si-a dorit intotdeauna o Nicoleta Luciu sau alta siliconata...gen "sexi bomb" langa el intr-un club
Eu nu mi-am dorit niciodata asa ceva.
Dar , la varsta ta, nici nu ma asteptam sa gandesti altfel.Oi fi tu lord cu nick-ul dar faptele si vorbele ...dau de dorit 9mai ales gandirea).
Oi fii eu tanar, dar dupa cateva preumblari prin lumea asta am vazut tare multe.... Cand iti vezi colege ce ajung sa faca "strada" din placere si din "nevoi:", fete care si-ar da si sufletu` pentru o noapte cu cine stie ce tip cu fatza tampa gen "Adi Mutu", goana dupa bisnitar plini de lanturi groase ca degetul mare, strainatate umpluta cu prostituate romanc.. incepi sa vezi cum merg defapt lucrurile.Asta e lumea REALA...
Dragul meu...iubirea pe care o cauti tu...las-o sa vina...las-o sa te vada asa cum esti tu...las-o sa te descopere...zambeste pentru ca niciodata nu stii cine iti va zari zambetul si se va indragosti de el....pentru iubire nu exista timp...nu exista ani...ea apare atunci cand te astepti mai putin.
Multumesc, dar eu unul am pierdut orice speranta... ce-a fost bun intre femei s-a cernut, s-a trecut prin ciur si s-a luat, nu mi-a picat nimic, nici nu o sa imi mai pice.