11 Octombrie, 2025, 01:14:03 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: un inger pazitor!  (Citit de 15145 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Ianuarie, 2006, 12:20:41 a.m.
Citit de 15145 ori

Guardian|Angel

am simtit ca e nevoie de mine, si iata..am aparut, pentru a va face sa uitati de suferinta, de tristete, de durere...va voi invata sa fiti fericiti, si sa dati iubirii un alt sens...sa va iubiti in primul rand pe voi!Dar trebuie doar sa ma lasati sa fiu eu, ingerul pazitor de care aveti nevoie!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

08 Ianuarie, 2006, 04:42:15 a.m.
Răspuns #1

Evangeline

Wow :D... bine ai venit ingerule! Cred ca e mare nevoie de un inger pazitor pentru acest forum. Cel mai mult as vrea sa ma inveti cum sa ma iubesc pe mine  ;) Astept cu nerabdare posturile tale :)

:-*
Never, never quit!

08 Ianuarie, 2006, 10:52:05 a.m.
Răspuns #2

desdemona

hey...de cand te asteptam!unde ai stat atata vreme? :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

08 Ianuarie, 2006, 12:54:27 p.m.
Răspuns #3

Guardian|Angel

Nu am umblat pe nicaieri...am fost mereu in jurul vostru...am asteptat doar momentul prielnic sa navalesc cu o ploaie de iubire...numai pentru voi!

08 Ianuarie, 2006, 07:50:17 p.m.
Răspuns #4

curtezanu

nu vreau sa fiu acid sau sa te indispun, dar cine fuge dupa multi iepuri nu prinde nici unul... tre sa fii un super tare inger pazitor ca sa ne pazesti pe toti... ce ar fi sa iti testam puterile? sa cerem cate ceva toti de la tine in acelasi timp... ?

nu mai sunt rau... gata... esti un inger pazitor si iti uram bine ai venit printre muritorii de rand... sa te simti bine in jurul nostru... sa ai cat mai multa activitate si sa vii cu idei noi...

si nu uita sa ne inveti sa cerem de la viata imposibilul... ca posibilul e mereu limitat...

la o mult asteptata revedere
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

08 Ianuarie, 2006, 09:32:18 p.m.
Răspuns #5

Guardian|Angel

sunt mereu gata sa raspund provocarilor...asa ca imi puteti cere cu totii cate ceva...dar nimic mayterial....ptr ca acolo...ar fi o problema...sunt doar un inger, nu Dumnezeu....pentru voi, as face orice....

08 Ianuarie, 2006, 11:10:05 p.m.
Răspuns #6

ONLY DESIRE

Cat te-am asteptat ingerule!Nici nu stii!...sa te vedem ce poti face unui suflet trist,de neconsolat...Bine ai venit!Am gasit eu pe aici mai multi ingeri...sa vedem de ce esti tu in stare!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

12 Ianuarie, 2006, 09:33:01 p.m.
Răspuns #7

Guardian|Angel

ce ii putem face oare unui suflet trist , de neconsolat??pai un singur lucru: il consolam si il inveselim....si il bombardam cu multa, dar multa dragoste!

12 Ianuarie, 2006, 09:44:28 p.m.
Răspuns #8

charlie

vreau si eu un inger pazitor.... cine se ofera ?  :D
You believe but what you see
You receive but what you give

12 Ianuarie, 2006, 09:53:08 p.m.
Răspuns #9

desdemona

daca primesti un inger mai stangaci si fara experienta ma ofer.. ;D ::)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

12 Ianuarie, 2006, 09:58:30 p.m.
Răspuns #10

sunshine

Daaa...ma ofer si eu,insa sunt un inger mai batran ce-i drept, dar cu experienta. ;D
Uffff....dar cine sa-si doreasca un inger batran si plangacios ca mine?Mai bine uita oferta mea.(si nimeni nuu ma vreaaa! 8))
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

12 Ianuarie, 2006, 10:03:36 p.m.
Răspuns #11

desdemona

he he vrei sa fii si ingerul meu? :D :) ::)

12 Ianuarie, 2006, 10:06:03 p.m.
Răspuns #12

charlie

asa repede am oferte... sa vedem, trebuie sa aleg cu atentie, sa nu fie rau intentionat  :-*

cu experienta, fara experienta... hai ca merg amandoua... mai e cineva ?  ::)
« Ultima Modificare: 12 Ianuarie, 2006, 10:09:13 p.m. de charlie »

12 Ianuarie, 2006, 10:14:14 p.m.
Răspuns #13

sunshine

OK! Saru mana patroane!
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

12 Ianuarie, 2006, 10:17:32 p.m.
Răspuns #14

charlie

OK! Saru mana patroane!

fara suparare, dar nu suna bine "patroane".... nu poti pune stapanire pe un inger, si chiar daca ai putea, nu e bine. el e facut sa fie liber. sta cu tine daca vrea.   :)