11 Octombrie, 2025, 01:14:12 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: un inger pazitor!  (Citit de 15146 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Ianuarie, 2006, 02:45:50 p.m.
Răspuns #15

desdemona

bine atunci dragul meu...atunci pregateste-te sa stau pe umarul tau tot timpul si sa te veghez!dar ma poti cara? ;D :o
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

13 Ianuarie, 2006, 03:11:41 p.m.
Răspuns #16

charlie

desigur   ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

13 Ianuarie, 2006, 03:56:24 p.m.
Răspuns #17

sunshine

Sigur, micuta des, cu cat mai multi cu atat mai bine. :-*
  Glumeam,Charlie, nici nu vei simti cand sunt langa tine, dar , atunci cand vei zambi, sa stii ca meritul e al meu ::)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

13 Ianuarie, 2006, 04:33:17 p.m.
Răspuns #18

desdemona

iar eu voi avea grija sa iti sterg lacrimile si sa iti dau putere de a merge mai departe ::)
uite de asta sunt buni doi ingeri..vreau si eu.. ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

13 Ianuarie, 2006, 09:03:12 p.m.
Răspuns #19

charlie

se pare ca incepe bine anul asta... m-am ales cu doi ingerasi. e bine cand sti ca ai pe cineva alaturi  :-*

my very own two little angels  :D

13 Ianuarie, 2006, 09:30:35 p.m.
Răspuns #20

sunshine

Eii, :-[ eu nu sunt tocmai un ingeras, sunt mam unuia.Dar e mai bine asa, ca lupt ca o fiara pt ingersi si cei pe care ii veghez.
  Ingerasa mamica va saruta pe obrajii puri, plini de iubire si va incalzeste cu aripile ei rupte din razele soarelui . :-*(si pe tine, micuta si gingasa Des) :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

15 Ianuarie, 2006, 05:21:29 p.m.
Răspuns #21

Guardian|Angel

charlie dragul meu...nu te-ai ales numai cu 2 ingeri pazitori...stii foarte bine ca aveai unul de ceva vreume...sau nu???oricum....cand vei zambi va fi meritul unuia dintre ingeri, iar cand vei plange, lacrimile iti vor fi sterse. de alt inger...insa atunci can nu vei sti ce sa faci...si vei simti un sut in fund, si vei fac un pas in fata...sa stii ca eu sunt ingerul care da cu sutu`:P
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

15 Ianuarie, 2006, 09:10:52 p.m.
Răspuns #22

charlie

charlie dragul meu...nu te-ai ales numai cu 2 ingeri pazitori...stii foarte bine ca aveai unul de ceva vreume...

this was my little secret  :D

.....atunci cand nu vei sti ce sa faci...si vei simti un sut in fund, si vei face un pas in fata...sa stii ca eu sunt ingerul care da cu sutu`:P

uf, doare... promit sa nu mai fac  :(

Edit: stiam ca tu esti ingerul meu pazitor, cel pe care il iubesc cel mai mult  ::)
« Ultima Modificare: 15 Ianuarie, 2006, 09:28:46 p.m. de charlie »

15 Ianuarie, 2006, 09:36:32 p.m.
Răspuns #23

Guardian|Angel

pe care il iubesti cel mai mult???pai stai sa vedem cum rezolva, sa nu imi sara fetele in cap dupa aceea:D
eu impart dragoste,acum si suturi,...sper sa nu ajungem si la picioare si pumni!!!si eu te iubesc mult!:*

15 Ianuarie, 2006, 09:39:28 p.m.
Răspuns #24

charlie

pe tine....  ::)

dar rog ceilalti ingeri ai mei sa nu se supere...  ::)

19 Ianuarie, 2006, 12:54:47 a.m.
Răspuns #25

Laudinha

Vizitator
As avea si eu nevoie de un inger acum :)

19 Ianuarie, 2006, 12:52:37 p.m.
Răspuns #26

desdemona

nu stiu cat de buna pot sa fiu eu in meseria de inger,dar iti pot promite ca imi voi da toata silinta?ma vrei draga Laudinha?

19 Ianuarie, 2006, 08:16:58 p.m.
Răspuns #27

Guardian|Angel

chiar daca uneori ne doare undeva in piept, chiar daca simtim ca nu mai putem merge mai departe,chiar daca se pare ca lumea s-a terminat aici,si acum, ca viata nu mai are nici un sens, chiar daca toate si tot e impotriva noastra, ingerul care e mereu alaturi de noi,care ne vegheaza, ne ajuta sa trecem cu bine peste grelele incercari la care suntem supusi...si in general, ne amintim de el, si de Dzeu, atunci cand suntem intr`o cumpana, si il condamnam ca nu ne ajuta....insa dupa ce trecem de acea perioada nefgasta din viata noastra, uitam sa ii spunem si...multumesc...eu nu am nevoie de multumiri...vreau in schimb sa stiu ca pot ajuta, si ca pot iubi pe cineva, neconditionat, si ca dragostea mea, face minuni...asa ca draga laudihna...viata e grea...insa noi suntem aici, ptr a te ajuta si pentru a incerca sa te facem sa uiti de probleme...dar ai si un inger pe care chiar daca nu il vezi, sa nu uiti sas il rogi sa te ajute!te sarut!

20 Ianuarie, 2006, 11:29:33 p.m.
Răspuns #28

Laudinha

Vizitator
Daca-mi indeplinesti dorinta ..atunci te vreau ;)

25 Ianuarie, 2006, 11:38:01 a.m.
Răspuns #29

Lady Allia

Draga Guardian|Angel

am ajuns si eu aici sa iti spun bine ai venit si bine ai revenit  :)...!  Nu am sa incerc sa iti mai descriu cat de frumos este aici pentru ca sunt sigura ca stii, altfel aripile tale protectoare nu s-ar fi reoprit aici..., dar am sa iti spun doar ca familia s-a mai marit si sper din tot sufletul sa iti placa sa fii si printre noi, iar noi sa stim sa ne bucuram ca avem aici un alt Ingeras, dar de data aceasta unul care isi doreste sa ne apere.
Fie ca iubirea, frumusetea si linistea sa fie peste tot cu tine...si sa fii mereu in preajma celor care au nevoie de tine..., dar sa nu uiti niciodata sa fii si in preajma ta...meriti  :) :-* :).