10 Octombrie, 2025, 09:49:29 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: un inger pazitor!  (Citit de 15143 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Ianuarie, 2006, 11:28:54 a.m.
Răspuns #30

Guardian|Angel

Draga mea Lady Allia,
eram la curent deja cu marirea familiei, si cu toate schimbarile de aici...eram deja ingerul vostru pazitor, si eram in preajma voastra, dar fara sa fiu vazuta...asa cum un inger face de obicei :P
Stiu ce inseamna lovetime, si stiu ce poate face lovetime, asta nu inseamna ca nu mi-ar placea s-o aud de fiecare data :P
va pup pe toti si va imbratisez cu dor!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

29 Ianuarie, 2006, 10:38:21 a.m.
Răspuns #31

gyulya_28

ce bine ca m-am oprit pe pagina unui inger pazitor  ...sa speram ca iti faci bine meseria ingerashule!numai bine :)
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

09 Februarie, 2006, 01:54:30 p.m.
Răspuns #32

Guardian|Angel

Sa speram ca in adancul sufletului tau, ai puterea si taria de a trece peste greutatile vietii si de a merge mai departe...incredere..ai incredere in tine, si curand nu vei mai avea nevoie de mine..!te pup gliulya

10 Februarie, 2006, 10:47:46 p.m.
Răspuns #33

Strumfita

Guardian|Angel

Intotdeauna e nevoie de un inger pazitor, iar tu ai fost si vei ramane mereu acel ingeras care sa ne protejeze .. sa ne sfatuiasca si sa ne ajute sa ne ridicam din prapastia suferintei si a singuratatii.  :D
  Sa nu mai pleci niciodata!!!  ;) :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

21 Februarie, 2006, 02:33:06 p.m.
Răspuns #34

Guardian|Angel

ei ingeras trist...promisiunea pe care o fac ptr tine,e urmatoarea...cand in sfarsit vei spune,sau mai bine zis vei simti fericirea, si iti vei schimba nickul...atunci va disparea si prapastia in care cazi fara sa te mai opresti...de asta, se va ocupa ingerul tau pazitor!
Sau te vei ocupa tot tu...dar eu voi fi alaturi de tine :P :-*

09 Martie, 2006, 09:48:34 a.m.
Răspuns #35

Diviana_girl

fiecare dintre noi avem nevoie de un inger pazitor..
ingerasule...tu ai grija de toata lumea din cate se vede...dar de tine cine are grija...? ::)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzii si orbii o pot vedea"

09 Martie, 2006, 05:45:35 p.m.
Răspuns #36

desdemona

Eu!Eu!
nu am voie? ::) ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului