05 Noiembrie, 2025, 10:27:13 p.m.
05 Noiembrie, 2025, 10:27:13 p.m.
Forums
Forums
Board
Topic
Pagina de Start
Ajutor
Căutare
Calendar
Autentificare
Înregistrare
Vizitator
Profil pe Forum
Setări Cont
Subiecte Necitite Recente
Subiecte Actualizate
Totul despre Iubire
→
Romanian discussion room
→
Psihologie
→
Viata fara sentimente
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
3
4
Mergi Jos
Autor
Subiect: Viata fara sentimente (Citit de 23474 ori)
0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
20 Iulie, 2003, 05:48:09 p.m.
Citit de 23474 ori
Iosif
Iosif
Mesaje postate: 1272
Gen:
Viata fara sentimente
De curand am vazut un film (Equilibrium) in care oamenii erau obligati sa nu aibe sentimente, erau obligati sa ia un drog care le bloca sentimentele de orice fel. "Tatal" (conducatorul lor) credea ca lipsa sentimentelor va face viata mai frumoasa (?). Voi ce credeti? Cum ar fi viata fara sentimente?
memorat
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.
21 Iulie, 2003, 10:56:31 a.m.
Răspuns #1
Morticia9
Morticia9
Mesaje postate: 77
Gen:
Viata fara sentimente
Lipsita de griji, de stres, de tristete, de nefericire, de entuziasm ... o viata monotona, mult prea lina ... nimic care sa animeze un ocean de a nu fi
memorat
Cred, ajuta Doamne necredintei mele!
21 Iulie, 2003, 06:04:19 p.m.
Răspuns #2
Un_Om
Vizitator
Un_Om
Vizitator
Viata fara sentimente
Cum ar fi mancarea fara sare?
memorat
25 Iulie, 2003, 11:25:07 a.m.
Răspuns #3
Morticia9
Morticia9
Gen:
Viata fara sentimente
Cu mult prea mult zahar... dam in diabet
memorat
27 Iulie, 2003, 11:04:14 p.m.
Răspuns #4
Mav
Vizitator
Mav
Vizitator
Viata fara sentimente
Cred ca fara sentimente am fi niste........................roboti, si atat
memorat
29 Iulie, 2003, 02:15:52 a.m.
Răspuns #5
androgin
Vizitator
androgin
Vizitator
Viata fara sentimente
Simtirea si ratiunea merg mana in mana...uneori direct alte ori invers proportionale, cert este ca nu nu exista viata fara gand si sentiment totodata...
Filmul asta e fantezie sinistra.
memorat
29 Iulie, 2003, 05:02:46 p.m.
Răspuns #6
Iosif
Iosif
Gen:
Viata fara sentimente
"Our life is just a clock ticking".. cred ca asa si este.. viata fara sentimente este doar un ceas care anunta sfarsitul..
memorat
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.
30 Iulie, 2003, 11:46:31 p.m.
Răspuns #7
KiDuTzA
Vizitator
KiDuTzA
Vizitator
Viata fara sentimente
eu nu`mi pot imagina o viata fara sentimente... asha cum spunea cineva am fi ca niste robotzi care traiesca fara sa simta nimic.. fara sa stie ce e aia prietenie.. iubire...nu....deci.. cu sigurantza ca in momentul in care sentimentele nu vor mai exista atunci.. nici viata nu va mai exista... si in orice moment am deveni niste ceasuri cu bombe...pana si saracii canibali au avut sentimente:P
memorat
31 Iulie, 2003, 03:54:02 p.m.
Răspuns #8
Un_Om
Vizitator
Un_Om
Vizitator
Viata fara sentimente
Mda asa este dar acum mi-am amintit de un lucru si asi dori sa vad ce parere aveti voi.
Am cercetat putin si am descoperit in mai multe jurnale ca ucigasii platiti nu prea au sentimente ei cand omoara pt ei este un lucru..."obisnuit" nu au nici un fel de mustrari de constiinta.
Deci...se pare ca totusi unii pot si fara. Sau?!?
memorat
31 Iulie, 2003, 03:59:56 p.m.
Răspuns #9
KiDuTzA
Vizitator
KiDuTzA
Vizitator
Viata fara sentimente
oricine are sentimente... acolo intr`un colt uitat ai inimioarei exista un gram de sentiment... daca nu ar avea sentimente.. nu cred ca si`ar iubi mama... sau sotia.. sau fratele/copilul...si totusi... ei o fac... deci....
memorat
31 Iulie, 2003, 04:22:32 p.m.
Răspuns #10
Un_Om
Vizitator
Un_Om
Vizitator
Viata fara sentimente
Esti suta la suta ca acesti oameni au familie? Din cate am vazut eu acesti oameni nu au familie nu au pe nimeni. Sentiment poate au dar sunt bine ascunse atat de bine in cat nu mai exista.
memorat
01 August, 2003, 07:09:10 p.m.
Răspuns #11
KiDuTzA
Vizitator
KiDuTzA
Vizitator
Viata fara sentimente
hmmmm oamenii astia au fost si eu nascuti de cineva.. au si ei rude...si asha cum zici si tu sunt platisi pentru asha ceva... te intrebi oare ce i`a impins sa faca asta? poate saracia? poate o intamplare prin care au trecut?
memorat
01 August, 2003, 11:57:31 p.m.
Răspuns #12
Un_Om
Vizitator
Un_Om
Vizitator
Viata fara sentimente
pai este posibil ca ceva din trecut sa ii faca sa ajunga asa dar totusi sunt.....si normal ca au fost nascuti de cineva dar gandestete la cati oameni sunt sau au fost orfani.
memorat
18 August, 2003, 08:28:19 p.m.
Răspuns #13
Morticia9
Morticia9
Gen:
Viata fara sentimente
Poti sa traiesti fara sentimente si sa nu fi omorat pe nimeni inca. Traiesti intr-o lume a ta . Esti in mijlocul celorlalti : respiri , muncesti, mergi la scoala, iti iei examenele..... Nimeni nu banueste ca tot ceea ce faci nu e altceva decat un raspuns la frica din tine si nimic altceva.Deci poti trai fara sentimente atunci cand doar unul iti guverneaza viata .Si ce te vei face cand va disparea si acesta ?
memorat
06 Septembrie, 2003, 04:33:44 p.m.
Răspuns #14
Iosif
Iosif
Gen:
Viata fara sentimente
Eu unul cred ca nu exista oameni fara sentimente.. fara anumite sentimente, da, dar nu fara.
memorat
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
3
4
Mergi Sus
« precedentul
următorul »
Totul despre Iubire
→