11 Octombrie, 2025, 01:10:35 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Viata fara sentimente  (Citit de 23103 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Noiembrie, 2004, 12:05:06 a.m.
Răspuns #30

arcticwinds

viatza fara sentimente nu merita traita.... fara sentimente e ca si cum ai ii un zombi ... asa doar de`a mocca si u prin lume... fara o tinta si fara un scop...
hell si paved whit samariteans

09 Noiembrie, 2004, 05:15:43 p.m.
Răspuns #31

vamp_girl

o viata fara sentimente?...hmmm...am vazut si eu filmul de care se vorbea, Equlibrium...cred ca existenta umana si in principiu, definitia noastra ca specie e conditionatat de sentimente...atat vreme cat suntem capabili sa constientizam existenta propriului EU, vom fi capabili si de sentimente...fara ele...nu am fi decat o alta specie a regnului animal...sa nu uitam insa ca, pe langa iubire, bucurie, extaz, fericire, sentimentele cuprind si frica, manie, ura...in esenta, omul este autodistructiv...poate fara sentimente planeta asta ar avea mai multe sanse de supravietuire....
Sa nu te temi niciodata de umbre. Ele nu inseamna altceva decat ca exista o lumina undeva, in apropiere!

09 Noiembrie, 2004, 06:27:15 p.m.
Răspuns #32

bke

Vizitator
pai si daca ar exista doar un sentiment de satisfactie cand faci un lucru si nu ala de iubire... nu ar fi mai bine?

09 Noiembrie, 2004, 09:57:29 p.m.
Răspuns #33

AL`Xandra

Vizitator
Nu am fost niciodata atata de trista incat sa ma "infometez de sentimente"

"Nu vezi limpede decat cu inima... esentialul e invizibil pentru ochi" _ Antoine de Saint Exupery_

17 Noiembrie, 2004, 06:33:30 p.m.
Răspuns #34

One_last_dance

Un om care isi framanta pumnii de ura si invidie, care-si plange soarta intr-una, care-l priveste pe aproapele lui ca pe un dusman ,care nu e in stare sa tolereze si sa ierte si-a inchis toate caile spre IUBIRE... traieste o viata fara sentimente.

20 Octombrie, 2005, 11:55:33 p.m.
Răspuns #35

Evangeline

Citat
Un om care isi framanta pumnii de ura si invidie, care-si plange soarta intr-una, care-l priveste pe aproapele lui ca pe un dusman ,care nu e in stare sa tolereze si sa ierte si-a inchis toate caile spre IUBIRE... traieste o viata fara sentimente.

Invidia e tot un sentiment, ca si celelalte. Sentiment nu inseamna numai iubire ;)

Viata fara sentimente nu exista. Cum ar fi sa nu simtim nimic??? ??? Oricat de grea a fost viata ta si vrei sa-i urasti pe toti cei din jurul tau, sa pari ca ai inima de piatra-tot ai sentimente in sufletul tau ;)

:-*
Never, never quit!

22 Octombrie, 2005, 02:57:19 p.m.
Răspuns #36

Strumfita

Viata fara sentimente nu s-ar mai numi viata ..
      Am fi ca niste robotei .. de multe ori stau si ma gandesc ca mai bine plang zile intregi decat sa nu simt nimic ..
      Pupici  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

22 Octombrie, 2005, 11:06:39 p.m.
Răspuns #37

|ngerMorT

Apropo de filmul "Equilibrium", acolo este prezentata exact "viata" aceasta, fara sentimente. Oamenii ajunsesera la concluzia ca invidia, ura, avaritia, practic motivele de izbucnire a conflictelor, razboaielor trebuie eliminate definitiv. Doar aa singura solutie era sa elimine o data cu ele, toate sentimentele. Si astfel au inceput sa-si injecteze un ser care le anihila sentimentele. Si intr-adevar, erau precum robotii. Nu stiu, eu nu pot sa concep ideea de viata fara sentimente...viata nu ar mai avea sens...care ar mai fi rostul ei? ce motive ai mai avea sa te trezesti dimineata? totul ar deveni automatism... ce imagine groteasca.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

06 Decembrie, 2006, 02:46:09 a.m.
Răspuns #38

Dedeiu

Ce imagine frumoasa, alte sentimente, alte simturi pe care le pot dezvolta dar nu le-au aratat in film..

06 Decembrie, 2006, 01:42:01 p.m.
Răspuns #39

ONLY DESIRE

asta e exact ceea ce imi doresc acum: o viata fara santimente;sa fiu capabila sa nu-mi pese de nimeni si de nimic,sa nu iubesc si sa nu-mi pese daca nu sunt iubita,sa traiesc doar pentru a muri.desi imi doresc acest lucru din tot sufletul,in aceste momente,cred...de fapt sunt convinsa ca daca dorinta mi s-ar indeplini,voi fi cel ami nefericit dintre pamanteni.existe momente in viata cand ne saturam sa facem compromisuri,sa renuntam sa mai fim noi insine,sa dam totul pentru a nu primi nimic in schimb...din iubire;in aceste momente iubirea devine dusmanul nostru...insa foarte cunoscuta si adevarata e vorba:"Rau cu rau,dar mai rau fara rau"!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

06 Decembrie, 2006, 03:11:58 p.m.
Răspuns #40

digitty

Urata imagine mi-a venit in minte cand am citit sintagma "viata fara sentimente" ... o imagine alb-negru,neinteresanta,trista neatractiva...

Nu putem exista fara sentimente.
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

06 Decembrie, 2006, 06:44:09 p.m.
Răspuns #41

viulian

Administrator
Oricum mi se pare o utopie aceasta lipsa de sentimente, ura tot exista mai mult sau mai putin vizibila. Cineva sa te zgandare nitel, si se vede in toata frumusetea ei :)

06 Decembrie, 2006, 11:43:41 p.m.
Răspuns #42

Semiramis

Global Moderator
când nu mai ai sentimente, ai murit...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

07 Decembrie, 2006, 02:18:05 a.m.
Răspuns #43

Comoara

Cred ca ati fost cu toii dezamagiti cel putin de cateva ori in viata si daca sunteti ca mine v-ati hotarat sa nu va mai pese, sa nu va mai implicati...cat dureaza? Nu poti: nu esti robot. E parte din viata sa simti...sa te implici...

12 Ianuarie, 2007, 06:38:31 p.m.
Răspuns #44

valentina

Neavand sentimente nu am mai fi.Omenirea ar fi pe cale de disparitie.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume