draga sunshine... riscul de a dori sa faci ceva pentru viitorul tau presupune a lasa deoparte sufletul tau si a incerca sa-l castigi pe alltora... mi-aduc aminte de vremea in care eram la facultate si eram rebel... doamne, ce vremuri.... bune, rele, muritor de foame, mancand pufuleti zile la rand, dar vremuri memorabile... acum... mancare calda acasa, pat facut, zambet la intrare... e exact invers... ce mi lipseste? un corp cald pe care sa l strang in brate... dar va veni si el... acum e prin strainataturi, dar va veni vremea cand voi spune "ramai cu mine"... si va ramane... 
de fapt... pentru asta muncesc... pentru asta am renuntat la mine... am renuntat la cavalerul in armura si cu cioc pentru un Julien Sorel in haine de gala, spunandu-si poezia si incercand sa vanda ceva cu zambetul lui... o sa pun ceva poze cu mine in costum in magazinul in care lucrez.. daca intereseaza pe cineva.. si faceti si voi diferenta... 
acumc ateva zile mi am lasat barba sa creasca, am lasat standardele la o parte, si am aparut neras... hehe, reactia a fost mult asteptata. colega mi-aspus: intr-adevar, esti mai sexos asa..." 

intr-adevar sunshine, nu mai am scapare... dar ma alina gandul ca ce fac fac pentru mine si pentru viitorul meu... cam tanar de altfel, pozez un zambet si caldura, cand sufletul meu plange dupa vremuri in geaca de piele si blugi... 
care stie un loc de munca unde sa vin in blugi si neras? ca ma bag imediat... numai gunoier sa nu fie... macar sa mi pastrez miasma de curtezan... pe cat se poate:))
ne mai auzim lume...cam rar in ultima perioada, dar viata e ceea ce ni se intampla in timp ce ne facem alte planuri... ca tot bine a zis Lenon saracul...
see ya later alligator...