10 Octombrie, 2025, 07:41:47 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Am si eu ceva poze...  (Citit de 31275 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Iulie, 2007, 08:46:23 a.m.
Răspuns #30

amelie

daca invitatia ramane deschisa cu siguranta cineva se va gasi sa schieze impreuna cu tine....mai devreme sau mai tarziu....dar se va intampla cu siguranta.... ;)
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

06 Iulie, 2008, 10:03:18 p.m.
Răspuns #31

curtezanu

M-am intors din nou.. sper sa raman mai mult de data asta...

chiar mi-ati lipsit...

Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

24 August, 2008, 09:10:45 a.m.
Răspuns #32

ARIDANA

Vizitator
Romanticilor incurabili...si eu ma numar printre ei...
le sta bine doar atunci cand se imbraca asa cum le spune sufletul..asa cred eu :-*
Am incercat sa citesc Epilog...nu l-am mai putut descarca...era cam de multisor postat si l-au "deletat"...poti face ceva?

« Ultima Modificare: 16 Octombrie, 2008, 11:20:34 p.m. de Sweeney Todd »

24 August, 2008, 10:45:59 p.m.
Răspuns #33

curtezanu

Multumesc, Aridana... multumesc si de pictura... e doar pentru noi, cei care mai visam inca...

Uite mai jos adresa de unde poti descarca romanul... sper sa mearga si sa tina de data asta... :P

http://cid-7802f484def0c75f.skydrive.live.com/self.aspx/Public/Epilog.mdi

Si celor care mai citesc romanul... o rugaminte: va rog trimiteti gandurile voastre cu privire la el intr-un mesaj privat... impart bucati din mine, dar vreau sa apreciez calitatea lor... asa ca astept critici... :P

Ma inclin,

Marius
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

06 Septembrie, 2008, 10:47:04 p.m.
Răspuns #34

ARIDANA

Vizitator
nu am reusit sa descarc romanul si imi pare atat de rau :'(
ori nu ma pricep eu...ori iar are ceva