05 Noiembrie, 2025, 10:21:30 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cafeneaua "HERRA"  (Citit de 83160 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Decembrie, 2005, 01:45:16 p.m.
Răspuns #120

cv

Vizitator
Ce inseamna sufletel adevarat, uite cat de ingaduitor a schimbat ritmul ;D
Ne vedem diseara! :-*
Sa nu va obositi pana atunci ;)

06 Decembrie, 2005, 01:55:08 p.m.
Răspuns #121

Robert.

Vizitator
Ce prietenie frumoasa legati voi cand e vorba sa ma vedeti fara sosete!!! ;D ;D

06 Decembrie, 2005, 01:59:43 p.m.
Răspuns #122

un_suflet

Si eu am plecat...sunt invitata la un restaurant "de fitze"...care nu ma reprezinta deloc, dar...
Oricum, promit sa nu stau mult, pt ca de oboseala nu poate fi vorba, dar prea multa monotonie ma plictiseste...iar snobismul "ma lasa rece"
Ma gandesc cum sa ma imbrac acolo sa sparg tiparul "de firma", ca si asa sunt caracterizata ca fiind "atipica"? As merge in costum de schi...pe bune! ma simt asa de bine imbracata sport...Daca ar fi oricare dintre voi cu mine...m-as distra copios privind la zambetele false...intrebarile "de complezenta" care imi vor fi adresate...si la aprecierile gen "vai draga ce sportiva esti?" :))
Va povestesc diseara cum a fost sa ne distram impreuna...
Pana atunci...ascundeti romul, ca se pare ca i-a placut lui Robert ideea de...halba. :)
Robert te referi cumva la...menaj a trois?:)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

06 Decembrie, 2005, 09:48:29 p.m.
Răspuns #123

cv

Vizitator
Se vede treaba micutilor ca v-au lasat balamalele de tineri. Robert sa inteleg a ajuns la... lamaia minune
Si cat imi doream cafea arabica, rafinata, cu un gust secundar usor ierbos si cu migdala tocata atat de bine, incat i se simte doar aroma, nu si consistenta
E poate alta data.  ;)

06 Decembrie, 2005, 09:53:25 p.m.
Răspuns #124

Lorelei

Mai mai mai, cateva ore lipseste omul si pierde bunatate de conversatie.  ;D ;D ;D La ora asta cafea nu, dar un ceai... tot ar merge  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

06 Decembrie, 2005, 09:55:14 p.m.
Răspuns #125

cv

Vizitator
 :) dar vezi ca din lipsa de lamaie si prezenta de sarbatoriti (la multi ani cui se stie) azi avem rom la ceai

06 Decembrie, 2005, 09:56:59 p.m.
Răspuns #126

Lorelei

;D ;D ;D deja suna bine. Da mai, la multi ani cui s-o stii  ;D

06 Decembrie, 2005, 09:58:13 p.m.
Răspuns #127

Robert.

Vizitator
 :) Ma bucur sa va revad, prieteni!

06 Decembrie, 2005, 10:00:08 p.m.
Răspuns #128

cv

Vizitator
Domnita, gazda nu-i .. dar eu am rezervata o masa asa ca pofteste rogu-te.Azi facem o exceptie si stam intr-un grup drag :)
Bun gasit, cel frumos! Stiam eu ca nu o sa lipsiti :-*

06 Decembrie, 2005, 10:02:25 p.m.
Răspuns #129

Gordius

mai mai si eu care credeam ca am postat :) bun gasit Lorelei, bun gasit Robert... era cat pe ce sa tac sau altceva... deci bem un ceai? hangita, manuta?

06 Decembrie, 2005, 10:02:58 p.m.
Răspuns #130

Lorelei

Am sosit degraba si fara mutre. Cu asa prieteni langa... nici gazda nu ne mai trebuie (poate daca aude asa soseste sa ne demonstreze contrariul)   :D  Bun regasit, ca tare dragi imi sunteti!

Wow, suntem patru! Azi mosul e darnic darnic. Ma simt absolut minunat.

06 Decembrie, 2005, 10:06:02 p.m.
Răspuns #131

cv

Vizitator
Gordius, prieten drag... unde ai pomenit la cafenea hangita? Ai baut din ceaiul lui Robert? ;D

06 Decembrie, 2005, 10:09:21 p.m.
Răspuns #132

Lorelei

Au si eu am baut. E grav?  ;D ;D

06 Decembrie, 2005, 10:11:55 p.m.
Răspuns #133

cv

Vizitator
nu, cred ca si eu ca ma simt ca tine... minunat :)
si am facut ghetutele dar cica...la anul viitor daruri si  cand colo ia uite...  ;)

06 Decembrie, 2005, 10:13:12 p.m.
Răspuns #134

Gordius

Iertare preafrumoasa domnita, se pare ca da... drumurile prea lungi mi-au venit de hac... Si unde mai pui ca in peregrinari uneori nu-i de mancare decat iarba campului si nici nu se stie de unde apare o frunza de matraguna. :) Asa-i e sortit uneori ratacitorului sa vorbeasca in dodii, din patru cuvinte trei sa fie pe campiile patriei :))). Hai sa cantam, prieteni! Ce ceai o mai fi si asta?