05 Noiembrie, 2025, 10:15:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 279194 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Iunie, 2006, 11:56:04 a.m.
Răspuns #315

ONLY DESIRE

bun asa...ne punem pe ingrasat fetelor?!...baie fac,dar la soare nu mai stau ca sunt atat de neagra incat aproape ca m-au renegat parintii!inghetat sa fie de visine sau cirese! ;D :) :P
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

27 Iunie, 2006, 02:42:41 p.m.
Răspuns #316

Empress

ne intalnim toate si stam la "barfe" in sensul bun ...apropo mi-e dor sa citesc o carte buna cine imi recomanda o carte buna ?? ;D ca sa am ce sa citesc cat doarme only u
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

27 Iunie, 2006, 03:49:57 p.m.
Răspuns #317

serenity82

pai aduc mai multe tipuri eu manac vanilie, caramel, moca si frisca. daca vrei iti aduc cirese sau visine sa vedem ce gasim mai are cineva preferinte? eu una vreau sa fac plaja ca inca nu am reusit sa ma bronzez si sunt alba ca varul  :P de fapt ca laptele ca e putin mai inchis. vreau sa ma joc cu pestisorii colorati care inoata in micul lac format de cascada si sa ma simt iar ca un copil fara griji si care se bucura de viata
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

09 Iulie, 2006, 01:09:29 p.m.
Răspuns #318

Lady Allia

Buna ziua Casuta..., bine v-am regasit dragele si dragii mei...
Ma bucur ca nu parasiti aproape nici o clipa gradina noastra minunata si casuta de vis...
Haideti sa va povestesc ce am visat eu alaturi de Catalin (alias Sufletel)...noi dealtfel visam de o viata...sau ma rog...continuam in viata asta sa visam ce am visat inainte de a ne naste... :) ;) :)...
Am visat aceasta casuta, plina de flori si iarba, inconjurata de copaci batrani, de iazuri mari si albastre in care caprioarele se adapau, iar porumbeii se pierdeau printre luciul albastru al apei...gangurindu-si iubirea...
Visam magnolii si palma Maicii Domnului atarnand pe casa si imprastiind miresme de vis, visam o prispa frumoasa cu doua sezlonguri in care sa ne asezam si sa ne bucuram de faptul ca suntem impreuna in sfarsit...visam ca radem si vorbim, ca povestim si adormim unul in bratele altuia sub raze de luna...visam...
Va visam pe voi ca va veseliti si cantati, ca faceti gratare in curte si desfaceti sticle de suc si bere si depanam tot felul de bazaconii..., visam ca unii se catara prin nuci batrani, iar altii fac baie si se plimba cu barcuta pe lac..., visam copii multi care se joaca si visam o fetita slabuta, cu par negru si ondulat, cu fata de soare si plina de veselie...visam defapt...un vis frumos care numai de noi depinde intr-un fel sau altul sa fie adevarat...ne visam pe noi si va visam pe voi...
Pana cand ne vom aduna cu totii prin gradina noastra sa bem suc si bere, sa depanam amintiuri si povesti cu elfi si zane, cu feti frumosi si printese, cu fete si baieti reali...va dorim sa ne iertati ca revenim atat de rar acasa si sa fiti fericiti...
Va rog sa imi udati florile si sa le zambiti la fel de frumos...sunt de fiecare data mai frumoase si mai pline de fericire...

Ramona si Catalin

16 Iulie, 2006, 09:34:17 p.m.
Răspuns #319

valentina

Am mai trecut si eu pe aici.E cam rara trecerea mea,dar nu din rea vointa,cele care aveti copii mici stiti cat de obositor este uneori sa ai si de ei grija,si de curte (ca da stau la curte) si de multe altele.Mi-as dori sa va pot arata intr-o zi cateva fotografii din curtea mea.Sunt obosita,imi vine sa dorm de pe acum dar mai stau putin si eu,mai zabovesc cateva clipe si gata.Ca maine trebuie sa ma apuc de facut conservaraie si mancare.Pana anul trecut doar soacra mea facea conserve(bineinteles ca o ajutam),dar de anul asta m-am gandit sa vad daca pot face eu cu mana mea.Si ce credeti?Mi-au iesit,am avut doar doua bombeuri,dar nu-i bai ca doar fasolea verde se tot face asa ca tot sa conserv.Voi ce mai faceti?Sunteti bine, sanatosi?
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

17 Iulie, 2006, 10:16:56 p.m.
Răspuns #320

black rose

nu-ti fa griji scumpa lady sigur ca vom avea grija....ce s-ar face gradina fara noi..nu o putem neglija cand ea ne-a oferit tot ce are mai de pret....minunea.....
   si eu am avut un vis....am visat ca Dumnezeu a plantat o mana cu seminte...printre care se afla una din care a rasarit un  black rose....totul in jur capata TRISTETEA...dar un scump crai... l-a atins si l-a sarutat...si atunci trandafirasul si-a schimbat culoarea i-a zambit si s-a ofilit....in palma ramanand doar o lacrima....
...asa ca udati florile de lanfga voi...nu le lasati sa piara...aveti nevoie de ele ca sa traiti!!!
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

20 Iulie, 2006, 07:29:18 p.m.
Răspuns #321

ONLY DESIRE

offf....tot aici imi gasesc refugiul!ca de fiecare data cand ajung la capatul puterilor,cand simt ca vreau s-o iau de la capat si nu stiu de unde sa incep!nu mai vreau sa plec de aici!nu-i asa ca nu trebuie sa plec?ca nu trebuie sa am intorc la realitate?la realitatea pe care nu eu am cerut-o si pe care refuz sa o accept?ma voi ghemui langa lac,la umbra unui copac.voi citi poezii si voi fredona cantece din copilarie!voi incerca sa redefinesc "fericirea".nu ma treziti,va rog!nu vreau sa incetez sa visez!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

22 Iulie, 2006, 11:22:17 p.m.
Răspuns #322

valentina

Am mai venit si eu pe aici,sa vad ce mai faceti.Eu am sa incep de miercuri serviciul.Da trecura anii,fetitele mi-au crescut,cea mica face acum pe 25 iul.2 ani,asa ca o iau de la capat.O sa-mi fie greu cu trezitul de dimineata.De trezit ma trezesc ca a devenit obisnuinta,dar nu atat de devreme,insa va trebuii sa ma obisnuiesc iar.E grea si naveta ,dar sper sa-mi gasesc ceva mai aproape de mine,pentru cele mici,la ele ma gandesc mereu.Dar hai mai spuneti si voi cate ceva...ce mai faceti ,cum o mai duceti?Sunteti bine?Adica sa fiti sanatosi ca asta e mult mai important.Sufletul se vindeca de multe ori si singur.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

25 Iulie, 2006, 10:24:56 a.m.
Răspuns #323

ONLY DESIRE

noi facem bine draga mea...atat cat suntem aici!aici e refugiul nostru!
ce dor mi se face de gradinita noastra candd o vad pe draga noastra lady allia prin preajma.imi amintesc cu placere clipele petrecute la o cafeluta...cand veneam aici cu inima sfasiata si mi-o peticeau dargele de ele asa cum stiau ele mai bine!mi-e dor de voi!

25 Iulie, 2006, 10:36:09 a.m.
Răspuns #324

Lady Allia

...am trecut si eu azi pe aici...
...sunt fericita ca va gasesc mereu aici...sunt fericita ca existati...si va iubesc pentru ca existati..., dar azi din gradina mea lipsesc trei flori... :'( :'( :'(
...voi nu le cunoasteti...nu vi-am vorbit despre ele, dar sa stiti ca aveau cel mai minunat colorit sufletesc..., aveau cele mai minunate zambete..., aveau .... erau prietenii mei...
...au ramas doar trei umbre in acele locuri...umbrele amintiri lor...care sfasie....pentru ca sunt atat, atat de proaspete..., pentru ca inca ii mai simt Marei manuta mica si firava in mana mea..., pentru ca inca ii mai aud Aurorei glasul bland si ii mai simt inca zambetul plin de caldura..., pentru ca mai simt si acum dragostea de viata pe care o emana Calin... pentru ca...nu poate sa imi iasa din minte ultima zi in care i-am vazut...plini de viata, de zambet si....e...dureros...si nu voi putea sa inteleg niciodata..., niciodata....

http://www.tvtransilvania.ro/index.php?news_more=1895

...nu e site de reclama...este doar o legatura catre pagina de unde ei inca mai zambesc..., iar eu plang privindu-i...

...as vrea sa pot sa zambesc acum...as vrea sa am cuvintele pline de speranta de altadata, dar uneori si sufletul meu mai ingenuncheaza in fata mizeriei pe care uneori Cerul o arunca peste noi...  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

25 Iulie, 2006, 10:58:51 a.m.
Răspuns #325

ONLY DESIRE

e cutremurator...sincer m-a impreionat enorm!nu se poate....refuz sa cred ca viata poate fi atat de dura uneori!nu i-am cunoscut,dar un fior de tristete m-a cuprins cand am citit acele randuri.mi se pare ingrozitor de nedrept...si daca eu am aceasta stare...tu draga mea,nu vreau nici macar sa-mi imaginez prin ce treci!totul...are o rezolvare in aceasta viata,totul are un scop,o regula,o solutie...mai putin moartea!urasc neputinta pe care o simt in fata ei!
noi...iti suntem alaturi,scumpa noastra alli...stiu ca nu putem face nimic concret,dar iti suntem alaturi! altceva chiar nu mai pot spune...ar fi de prisos oricum! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
« Ultima Modificare: 25 Iulie, 2006, 11:18:41 a.m. de ONLY U »

25 Iulie, 2006, 11:09:08 a.m.
Răspuns #326

charlie

as vrea sa spun cateva cuvinte... dar la starea in care sunt, greu de crezut ca o sa iasa ceva bun.

spun doar atat: "Dumnezeu sa ii odihneasca si sa ii ia in Imparatia Cerurilor"
You believe but what you see
You receive but what you give

25 Iulie, 2006, 11:12:11 a.m.
Răspuns #327

Lady Allia

...multumesc dragii mei...multumesc... :'(

25 Iulie, 2006, 07:07:07 p.m.
Răspuns #328

George Ene

Mara, Aurora şi Călin se află de-acum în Grădina Raiului ("Grădina visurilor noastre") şi fiţi siguri că se bucură că suntem cu sufletul şi cu gândul la ei. Să-i ţină Dumnezeu veşnic alături!
Îţi mulţumim pentru tot, buna şi draga noastră colegă, Allia.
E cantu dinoscitur avis

26 Iulie, 2006, 10:07:16 a.m.
Răspuns #329

Lady Allia

...Da..., nici macar nu m-am gandit la acest lucru draga prietene GeoSteph..., dar iti multumesc pentru faptul ca prin cuvintele tale mi-ai amintit ca aceasta gradina este "Gradina visurilor noastre"..., gradina unde inainte intram prin gandurile mele si visam singura..., dar acum ma bucur ca vi-am deschis portile...nu mai sunt singura, iar azi...datorita tie ii pot vedea pe Mara, Aurora si Calin stand pe prispa casutei si razand...
...Calin sta pe prispa casutei si trage cu pusca cu aer comprimat la cutiile de bere (pe care tot el le-a si golit... :) ) ca si atunci cand mergeam impreuna cu ei si alti prieteni la cabana..., Aurora o tine pe Mara in brate dragastos si aproape magic...asa cum doar ele se stiu tine in brate una pe alta... Intre ele mereu a fost o legatura magica...plina de dragoste si frumusete... Aurora isi petrecea cu ea ore intregi si toate clipele libere pe care le avea le dedica Marei... Discuta cu ea ore intregi..., iar eu mereu m-am gandit ca acest inger de copil va deveni intr-o zi o femeie plina de frumusete, de caldura, inteligenta si va stii intotdeauna ce e mai bine pentru ea... :'( :'( :'(
...Nu pot insa sa nu vad ultima intalnire cand ei erau cu masina lor inaintea masinii unde ma aflam eu si...imi trimitea pupici prin fereastra... :'( :-* :'(... Nu pot sa nu ii vad ochisorii aceia uimitor de negri si frumosi..., zambetul de-a dreptul fermecator...Nu pot sa nu mor de dorul rasetului ei si a vocii pline de copilarie... :'( :'( :'( :'( :'(...
...Nu pot sa nu imi amintesc vocea blanda si calda a Aurorei..., ochii ei frumosi si calzi..., sufletul plin de bunatate si prietenie... Imi amintesc ca atunci cand i-am intalnit prima oara a fost la cabana, unde am fost invitata de niste prieteni dragi care lucrau la Transilvania impreuna cu Aurora si Calin. Nu cunosteam decat trei oameni din vreo doisprezece... :)...A fost cam greu la inceput, dar Aurora mi-a zambit si m-a luat imediat langa ea facandu-ma sa ma acomodez foarte repede cu atmosfera si persoanele de acolo. Apoi...mi-a fost foarte usor sa ma apropii de ea si mi-a fost mai mult decat imposibil sa nu imi fie o prietena draga.  :'( :-* :'(...
Dar..., acuma ma bucur ca i-am gasit aici... Ii pot vedea si auzi..., pot sa le vorbesc si pot sa o mai tin pe Mara in brate... Pot sa mai discut cu Aurora ore in sir...sa o aud razand si sa o vad jucandu-se cu Mara...

"... - Bine v-am gasit dragii mei..., bine v-am gasit...! Nu o sa plecati din sufletul meu astfel...niciodata!"

...iti multumesc Geo inca o data pentru vorbele frumoase si sper sa mai treci pe aici...

.............................................

Fetelor...haideti sa facem niste prajiturele asa cum numai noi stim sa le facem..., haideti sa pregatim cafeaua si racoritoarele si sa ne primim oaspetii asa cum se cuvine... Cu drag, prietenie si zambet...
Iar soarelui am sa ii cer sa straluceasca si mai frumos..., pasarilor sa cante asa cum nu au mai cantat..., iar florilor am sa le soptesc ceea ce le va face sa infloreasca si sa inmiresmeze si mai frumos...
Dragele mele si dragii mei...Lady Allia s-a reintors din Padurea Elfilor dupa o calatorie lunga si sper sa nu mai trebuiasca sa plec atat de multa vreme... Mi-ati lipsit in fiecare secunda toti deopotriva...!