10 Octombrie, 2025, 12:31:36 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cine mai picteaza soarele verde?  (Citit de 7047 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Octombrie, 2006, 11:36:33 a.m.
Răspuns #15

crocantzel

Vizitator
Mda GeoSteph...asta e o explicatie de "om mare", de om care a trecut prin scoli si stie cum lucreaza retina si etc etc. Dar un copil nu stie, si chiar dac ar sti, tot nu ar conta. Pentru el soarele e verde fiindca asa vrea el sa il vada. Ce frumos ar fi sa mai putem vedea o data macar llumea prin ochii de copl...:( E frumos sa fii copil. Si stiti cand mi-am dat seama? Acum o saptamana!!! Cand m-am intalnit cu cineva, o fata pe nume Irina, cu care ma jucam cand am fost mic...mic...si pe care nu am mai vazut-o de...11-12 ani...Nici nu va puteti imagina ce sentimente mi-a trezit reintalnirea....a fost ceva foarte frumos...

Ingerasule, aproape am plans la poezia ta.....

05 August, 2007, 10:47:16 p.m.
Răspuns #16

Escu

Global Moderator
a trecut ceva vreme, poate ca ar trebui sa pictez din nou soarele verde. oare asa voi reusii sa scap de stralucirea galbenului care imi da dureri de cap si ma face sa stau incruntat? am deveni omul de caverna, nu imi place soarele, am devenit un om de bezna.
Cu toate ca voi picta soarele verde, o voi face numai pentru mine. Am totusi o mica problema. Cine o sa il pazeasca de vacile nebune care vor veni sa il mamance. Pana voi gasi o rezolvare, pentru mine soarele o sa fie mereu verde.
Let's put a smile on that face!

09 August, 2007, 03:13:56 p.m.
Răspuns #17

valentina

Rutina ne face sa nu mai simtim asa cum era totul in copilarie.Dar as da orice ca sa mai fie ca inainte.Cand eram copil ma bucuram in fiecare zi ca mai sunt,ne jucam fel si fel de jocuri,azi ,...nimic...computer,jocuri pe calculator si cam atat.
             Mi-ar place sa mai vad copii jucandu-se atinsea,pititea,tara,tara,vrem ostasi,volei,tenis,tot felul.Mi-ar place un soare verde care sa ne scoata din toropeala in care am cazut.
             Nu cred ca vor putea sa-ti manance soarele verde deoarece este fierbinte.Si nu le vom da voie sa se apropie de el.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

16 August, 2007, 12:42:01 p.m.
Răspuns #18

amelie

si de ce sa fie soarele verde? de ce sa nu fie rosu? sau lila? de ce sa fie cerul albastru  si nu roz? si viata de ce trebuie sa fie roz (chiar daca nu este!) si sa nu fie alba? sau crem?(desi nu sunt printre culorile mele preferate).Si stelele trebuie sa fie argintii doar pentru ca trebuie sa sclipeasca noaptea? ???
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...