04 Noiembrie, 2025, 03:36:29 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: poze promise  (Citit de 24404 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Ianuarie, 2006, 12:23:15 a.m.
Citit de 24404 ori

cv

Vizitator
- vechiul pod peste Necar(Heidelberg)

- shonau de pe balcon

- trenuletul din gara Stuttgard
« Ultima Modificare: 23 Februarie, 2006, 12:11:24 p.m. de 1zi »

24 Ianuarie, 2006, 12:40:04 a.m.
Răspuns #1

cv

Vizitator
- seara pe drum

« Ultima Modificare: 24 Ianuarie, 2006, 12:43:08 a.m. de Minerva »

27 Ianuarie, 2006, 04:58:30 p.m.
Răspuns #2

un_suflet

Dragutze poze...multumim!
Am facut o calatorie imaginara "pe urmele pasilor tai"...si mi-a placut pe unde-am fost si ce-am vazut.:)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

27 Ianuarie, 2006, 07:06:48 p.m.
Răspuns #3

cv

Vizitator
 :) si mie mi-a placut "mini vacanta". e o zona care de acum 5 ani m-a cucerit

27 Ianuarie, 2006, 08:00:58 p.m.
Răspuns #4

Lady Allia

Superbe poze draga mea..., dar eu cel mai mult m-as bucura sa vii odata acasa ca mi-e dor de tine... :) :-* :)...!
Sunt minunate..., iar soarele este magic...ca si in basme!

27 Ianuarie, 2006, 09:00:55 p.m.
Răspuns #5

cv

Vizitator
 :D Lady Allia, surpriza: sunt acasa!

N-am rezistat tentatiei de a-ti arata... domnisoara mea de companie in heidelberg  ;)

27 Ianuarie, 2006, 09:02:55 p.m.
Răspuns #6

desdemona

Doamne m-am indragostit pe loc de zambetul ei!va rapi inimile multor feciori de crai cand va crezte mare,daca nu a facut-o deja ;D ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

27 Ianuarie, 2006, 09:05:18 p.m.
Răspuns #7

sunshine

Offff....nu exista suras ma frumos decat al unui bebe! VREAU SI EUUU :'( :'( :'( :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

27 Ianuarie, 2006, 09:07:34 p.m.
Răspuns #8

cv

Vizitator
desdemona_des, cu siguranta o va face. acum are 7 luni si rade in hohote atat de mult. e cel mai vesel si bun copil care-l cunosc. am onoarea sa-i fiu fina ;)
sunshine... si eu vreau

02 Februarie, 2006, 09:24:20 p.m.
Răspuns #9

cv

Vizitator
pupic voua... ;)

hangita
« Ultima Modificare: 19 Mai, 2006, 06:38:13 p.m. de 1zi »

02 Februarie, 2006, 11:15:17 p.m.
Răspuns #10

un_suflet

Pupici inzeciti primesti inapoi  frumoasa hangita :)
Priveste spre inaltimi cu incredere de acolo vine LUMINA, PUTEREA si DRAGOSTEA!
Sa ne traiesti!  :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

03 Februarie, 2006, 12:24:58 a.m.
Răspuns #11

cv

Vizitator
Mesajul tau il iau ca un sfat... de urmat. Multumesc, sufletel!

Cat despre pupici... primesc ;)

28 Februarie, 2006, 04:55:08 p.m.
Răspuns #12

sunshine

fffffff frumoasa ( pt varsta ta  ;)) te tii bine ,  :-*Privirea ta arata ce suflet gingas , totodata puternic, ai. :)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

28 Februarie, 2006, 06:35:40 p.m.
Răspuns #13

desdemona

Ce mai..nu mai am cuvinte.Gata iti fac (si eu) curte.Si pun toate florile din lume..poate toate la un loc vor fi la fel de frumoase ca tine,ca sufletul tau ;)
Gata..de acum ma declar don juan.Pot? ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

28 Februarie, 2006, 08:47:29 p.m.
Răspuns #14

desdemona

retific retific un don juan doar pt tine...sa te cuceresc de fiecare data.Ha..de as fi baiat!dar asta e...
dar baietii nostri? >:( pe unde umbla?