10 Octombrie, 2025, 01:22:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: buna  (Citit de 5847 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Ianuarie, 2006, 10:53:46 a.m.
Citit de 5847 ori

nycgirl

As vrea sa stiu ce sa spun despre mine...Dar nu am idee nici macar cum sa incep, dar ce sa spun, practic. Si cum imi place ca lucrurile sa fie facute bine sau deloc, o sa ma rezum sa nu spun nimic.
Imi pare bine ca am gasit forum-ul acesta, si sper sa ne intelegem ;D
Keep your heart open to dreams, 'cause where there is a dream, there is hope; and where there's hope, there's joy in living

25 Ianuarie, 2006, 11:18:58 a.m.
Răspuns #1

gyulya_28

Fii binevenita ;D
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

25 Ianuarie, 2006, 11:44:28 a.m.
Răspuns #2

Lady Allia

Important este ca ti-ai facut curaj sa te inscrii si sa scrii totusi ceva aici la acest topic...restul va veni de la sine cu timpul. Oricum sunt sigura ca toata lumea te va primi cu bucurie, va incerca sa te ajute sa te acomodezi cat mai repede, dar ai sa vezi ca nu este greu...oamenii de aici sunt minunati stiu sa se bucure, stiu sa intind mana, stiu sa fie prieteni...nu au sentimente de suprafata si...intr-un cuvant sunt ceea ce demult nu am gasit...sunt...OAMENI !
Bine ai venit...speram sa ramai cat mai mult !  :)

25 Ianuarie, 2006, 08:27:35 p.m.
Răspuns #3

desdemona

Bine ai venit draga mea!Ceea ce a fost mai greu ai facut..adica primul pas,de acum este mult mai usor.
Sper ca vei si ramane aici.
puup si spor la scris
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

25 Ianuarie, 2006, 08:37:32 p.m.
Răspuns #4

Lorelei

Bun venit! Sper ca sederea aici sa-ti fie draga si plina de zambet!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

25 Ianuarie, 2006, 08:51:53 p.m.
Răspuns #5

Rudy Valentino

nycgirl, welcome to my HELL, micutzo!ai grija, io sunt ala de care ti-a zis mama ta sa te feresti! 8)

IAGO

25 Ianuarie, 2006, 11:14:47 p.m.
Răspuns #6

un_suflet

Buna sa fie! Aseaza-te confortabil, fa cateva exercitii cu degetele pentru a le pregati de scris....dar mai intai de toate...citeste. Citeste cu sufletul nu doar cu ochii si, mai ales, citeste ceea ce nu e scris...
Astfel, printre randuri...si dincolo de ceea ce par a fi cuvintele la prima vedere, in spatele lor se ascunde un suflet bun :)
Asadar...nu te speria de baietii de care ti-a spus mama ta sa te feresti...si "zmeii" merita, au puterea de a iubi si sunt iubiti... It is LOVETIME isn't? :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

29 Ianuarie, 2006, 10:42:28 a.m.
Răspuns #7

gyulya_28

Bine ai venit si sper sa gasesti aici ce cauti darga mea :)
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

15 Februarie, 2006, 12:43:38 a.m.
Răspuns #8

Paul

Bine ai venit, draga noastra New York-eza... Site-ul sta pregatit cu bratele deschise pentru tine... Simte-te libera sa-ti versi aici fie oful fie bucuria fie talentul... Wellcome.
Iubesc, deci exist.

15 Februarie, 2006, 03:08:39 p.m.
Răspuns #9

crocantzel

Vizitator
Sa fii iubita!

15 Februarie, 2006, 03:15:56 p.m.
Răspuns #10

Strumfita

Bun venit in familia noastra .  :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

15 Februarie, 2006, 03:19:11 p.m.
Răspuns #11

ONLY DESIRE

Sper sa gasesti aici ceea ce lipseste in viata ta!bine ai venit!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."