04 Noiembrie, 2025, 03:45:09 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cum ati descoperit/ajuns pe site-ul lovetime.ro ?  (Citit de 28264 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Ianuarie, 2006, 08:10:12 p.m.
Citit de 28264 ori

viulian

Administrator
Salut!

Va invit sa spuneti cum ati ajuns pe site :)

- cum l-ati descoperit
- ce cuvinte de cautare ati folosit
- de pe ce pagina de web ati ajuns
...

Este util pentru ca sunt destul de dese afirmatiile de genul "am dat peste forum din gresala"; probabil forumul nu este pozitionat pe acele pagini de web unde lumea se asteapta sa gaseasca asa ceva, ci prin altele unde aparitia forumului este o intamplare fericita, sa zicem :)

Si daca aveti sugestii, sau pagini care le vizitati si considerati ca forumul ar fi bine sa apara acolo, ar fi interesant de stiut.

Multumesc

25 Ianuarie, 2006, 08:39:31 p.m.
Răspuns #1

Lorelei

Pai... cine-si mai aduce aminte de acum mai bine de un an?  ;D ;D
Ei, eu am ajuns cautand o poezie careia ii uitasem titlul. Stiam insa ca e poezie de dragoste si am dat un search pe google dupa "poezii de dragoste" si am ajuns intamplator pe lovetime. Cam asta e povestea. De ce am si ramas? Asta deja isi are locul la alt topic.  ;)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

25 Ianuarie, 2006, 09:16:59 p.m.
Răspuns #2

ONLY DESIRE

Eu cautam declaratii de dragoste...am folosit exact aceste cuvinte "declaratii de dragoste"
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

25 Ianuarie, 2006, 09:20:05 p.m.
Răspuns #3

charlie

.... nu-mi amintesc nici eu...   :D
You believe but what you see
You receive but what you give

26 Ianuarie, 2006, 01:37:39 a.m.
Răspuns #4

Lady Allia

Eu cautam pe google "poezii de dragoste" si printre alte siteuri l-am gasit pe acesta...si sunt tare fericita!
Parca nici acum nu imi vine sa cred cat este de frumos aici...ma bucur ca exista lovetime...chiar ma bucur !

26 Ianuarie, 2006, 10:46:16 a.m.
Răspuns #5

gyulya_28

asa am patit si eu cautam pe google niste poezii si asa am gasit acest site care imi face viata mult mai frumoasa ma bucur ca ma aflu aici printre voi dragii mei :)
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

26 Ianuarie, 2006, 12:17:28 p.m.
Răspuns #6

digitty

cautam "poezii de dragoste" pe google...si here I am!!! :)
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

21 Februarie, 2006, 02:44:54 p.m.
Răspuns #7

viulian

Administrator
Doar atat :) ?

Chiar nu mai sunt si alti membri care sa povesteasca intamplarea de a gasi forumul  :-\ ?

21 Februarie, 2006, 02:47:12 p.m.
Răspuns #8

Guardian|Angel

ei okay okay...dar si povestea mea e la fel....nu mai stiu exact, insa ori am dat pe google la "poezii de dragoste", ori la"dragoste neimpartasita"
nu mai retin
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

21 Februarie, 2006, 02:49:57 p.m.
Răspuns #9

viulian

Administrator
Oook Google deci :) multumesc.

Bun, site-uri romanesti a folosit cineva, ca sa ajunga pe lovetime ?

21 Martie, 2006, 12:44:52 a.m.
Răspuns #10

crocantzel

Vizitator
Un  prieten de-al meu citea sectiunea de bancuri a formului, nu stiu cum ajunsese acolo :D Eu m-am nimerit prin zona, am citi bancurile, apoi am citit si restul....si inca mai citesc...;)

21 Martie, 2006, 02:18:17 a.m.
Răspuns #11

Iosif

Eu am cautat si nu am gasit. Asa ca am facut   

...apropo, pe cand intalnirea utilizatorilor? Tragem un party?
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

21 Martie, 2006, 05:53:46 p.m.
Răspuns #12

sunshine

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

21 Martie, 2006, 08:54:49 p.m.
Răspuns #13

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

22 Martie, 2006, 09:10:19 p.m.
Răspuns #14

alexia

Ma gandesc de multa vreme si incerc sa-mi amintesc cum am descoperit acesta site...  :-\
              Draga viulian, chiar nu imi amintesc! Stiu ca mi-am trecut pagina la favorite si multa vreme am citit fara sa scriu. Stiu ca nu te ajuta raspunsul meu, dar... nu mai stiu!  :-[  ;D
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."