10 Octombrie, 2025, 07:57:27 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cum ati descoperit/ajuns pe site-ul lovetime.ro ?  (Citit de 27614 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Martie, 2006, 07:21:57 p.m.
Răspuns #15

black rose

e o binecuvantare ca am gasit acest site.....e din vina vecinei mele care tot timpul imi trimite cate cava nou cand vorbim.......si astfel v-am gasit pe voi care m-ati primit cu atata caldura.pupici dulci pentru toti :-* :-* :-* :-*
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

29 Martie, 2006, 07:53:06 p.m.
Răspuns #16

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

10 Aprilie, 2006, 10:17:49 p.m.
Răspuns #17

black rose

si inca cum!..... ;D sper ca ceilalti sa nu fie gelosi dar asta e adevarul.....sunt inconjurata de persoane minunate...in special de vecine ;D
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

04 Mai, 2006, 03:06:05 p.m.
Răspuns #18

Aledronix

Eu am tastat cuvantul "love".Atat.Cautam de fapt siteuri care sa trateze subiectul dragoste la nivel metafizic,unde sa se vorbeasca despre tehnici de meditatie si altele asemanatoare deoarece eu imi petrec o parte din timp meditand( varianta cu ochii inchisi,trei degete impreunate,etc).
printre rezultate se afla un sait(nu ma criticati ca am scris "sait".verificati pe google "Legea Limbii"de domnul senator Pruteanu) care se numea "lovetime".Prima oara credeam ca o fi vreun sait hippie cu tot felu de idei aiurite dar ce am descoperit era diferit fata de ce m-am asteptat.
Aici am gasit in primul rand oameni.Oameni si prin ceea ce scriau am facut cunostiinta cu o parte din sufletul lor.
M-am inregistrat de cum am intrat si am aruncat o privire asupra a ce se gasea aici si mia placut.In primele luni nu am intrat prea des dar de cand cu vacanta de pasti cand am avut posibilitatea am inceput sa accesez mai des acest sait.
Ma bucur ca vam gasit si sper sa fiti aici multa vreme de aici incolo!

25 Iunie, 2006, 08:18:28 a.m.
Răspuns #19

B3b3

Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

09 Iulie, 2006, 09:23:05 p.m.
Răspuns #20

luceta

intr-o duminica cautam pe google titlul si autorul unei poezii ale carei versuri sunau cam asa''niciodata nu va fi mai frumos ca atunci/si soarele nu va rasari mai frumos peste lunci''.Desigur nu am gasit ce cautam,dar v-am gasit pe voi....
                URAAAAAAAAAA!

18 Iulie, 2006, 07:58:41 p.m.
Răspuns #21

Marcat pentru stergere...

CATRE WEBMASTER: In primul rand ambitiile. Pozitia in Romania pentru ocuparea domeniilor web de catre (stii tu cine) asta m-a directionat din proprie initiativa. Ambele site-uri detinute atat de dumneavoastra cat si de mine, la litera "l" avem o distanta extrem de scurta...    CATRE viulian:  dupa ce v-am lamurit asupra detaliilor descoperii acestui site, ai "permisiunea" de a sterge acest mesaj.

20 August, 2006, 04:48:39 a.m.
Răspuns #22

suflet

cautam un sfat pentru aveam ceva probleme in dragoste si am cautat pe google ... dar nu mai stiu exact cuvintele care le-am folosit
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

08 Septembrie, 2006, 01:16:09 a.m.
Răspuns #23

burn_2_hell

m-am indragostit de prietenul prietenului meu..si sunt foarte trista...am dat pe google search 'cum sa aflii daca un baiat te iubeste' si asa am ajuns ...ma bucur.. :)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

07 Ianuarie, 2008, 07:36:55 p.m.
Răspuns #24

Emma

search pe google: DESPRE IUBIRE...si asta am gasit... :) :)
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

07 Ianuarie, 2008, 07:57:53 p.m.
Răspuns #25

Semiramis

Global Moderator
eu cred că mă uitam după vreun citat...nu mai ştiu, au trecut ceva ani... 8)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

09 Ianuarie, 2008, 05:21:14 p.m.
Răspuns #26

Sonrisa

Mie mi l-a recomandat un necunoscut (trecut de prima tinerete ;))(membru pe site). Mi-a spus ca aici voi gasi raspunsuri la intrebarile mele.
Nu am gasit raspunsuri la acele intrebari. In schimb, am aflat raspunsuri ale altor intrebari pe care nici nu le gandisem inca. :) :o
Oare acestea erau raspunsurile pe care trebuia sa le aflu? :-\

09 Ianuarie, 2008, 07:42:34 p.m.
Răspuns #27

sunshine

Eu cautam informatii despre zarzar, pentru un referat al celui mic , am dat peste o creatie literara minunata si de atunci iubesc acest forum, am invatat multe aici, despre viata,iubire, incredere, oameni, prieteni, dusmani dar, mai ales, am invatat ca merit si eu putin din pocalul cu nectar al vietii . Sunt foarte legata sufleteste de cativa membri ai forumului,aici sunt cei mai minunati oameni pe care i-am cunoscut vreodata. :hug: Aici ma retrag sa-mi spun tristetile, bucuriile, implinirile, esecurile. Aici e lumea in care nu sunt judecata( cel putin asa simt, nu poti judeca un om fara sa-l cunosti), aici am fost intotdeuna ascultata .  :)

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

15 Ianuarie, 2008, 10:45:33 p.m.
Răspuns #28

Kari

Pai cautam ceva despre iubire, o poezie, un eseu nu mai stiu exact si am dat de forumul asta..mai bine zis de un anumit post care continea un mesaj ce in momentul acela m-a ajutat foarte mult :)
Nu aştepta să ţi se dea ceva înapoi, nu aştepta să ţi se recunoască efortul, să ţi se descopere geniul, să ţi se înţeleagă iubirea. Încheie nişte etape. Nu din orgoliu, din neputinţă sau mândrie, ci pur şi simplu pentru că acel lucru nu se mai potriveşte cu viaţa ta.

21 Aprilie, 2008, 02:48:07 p.m.
Răspuns #29

inda

De descoperit, ca mai toata lumea, din intamplare, dar de ajuns aici, asta a fost din proprie vointa  :). Eram pe pisicaverde.ro, citeam ceva si acolo era un link catre voi (noi :D ). Nu-mi mai amintesc daca era la grupuri prietene sau cineva se referea la lovetime si pusese acolo link-ul acela. Mi-a placut pur si simplu numele si de aceea am venit sa vad ce este aici. Cam atat despre drum !
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul