10 Octombrie, 2025, 08:08:04 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cum ati descoperit/ajuns pe site-ul lovetime.ro ?  (Citit de 27621 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Aprilie, 2008, 06:33:30 p.m.
Răspuns #30

dayane

mie mi-a vorbit o prietena despre acest site,foarte frumos.:P :-*

04 Octombrie, 2008, 10:38:20 p.m.
Răspuns #31

lumycriss

Vizitator
Îmi înfiinţasem de curând un blog şi mă gândeam să scriu un articol despre ce-şi doreşte un bărbat de la o femeie. Aşa că am dat search pe google... Şi iată-vă. Nu am mai scris articolul. Cred că era mai mult o curiozite personală. Încă mai caut răspunsul la întrebarea mea, dar poate că nu-l voi găsi niciodată... Un băiat mi-a spus odată că la fel de dificil este de găsit răspunsul şi la întrebarea: ce îşi doreşte o femeie de la un bărbat? Să fie chiar atât de dificil să ne apropiem unii de alţii, să ne simţim, să comunicăm? Brrr, mă trec fiori când mă gândesc la asta...

02 Februarie, 2009, 07:20:52 p.m.
Răspuns #32

Elena.

eu,la fel ca si majoritatea care au scris, am dat pe google iar intentia mea era de a citi POEZII DE DRAGOSTE. Nu am reusit sa mai citesc deoarece v-am gasit pe voi. Apoi m-am inscris si iata-ma printre voi! ;D
Nu-ti trai viata visand,traieste-ti visele!

03 Februarie, 2009, 11:17:04 a.m.
Răspuns #33

ARIDANA

Vizitator
Eu am primit link-ul,fara vre-un comentariu,cine mi l-a trimis s-a bazat pe curiozitatea mea,stiind in acelasi timp ce-mi place.Asa ca iata-ma,cu bune si rele...