11 Octombrie, 2025, 01:10:49 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Vis...  (Citit de 5581 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Ianuarie, 2006, 07:03:27 p.m.
Citit de 5581 ori

ONLY DESIRE

In urma cu cativa ani mi s-a intamplat un lucru straniu!Am visat(pentru prima oara) ca mi s-au aratat Fecioara Maria si Iisus....la inceput m-am speriat putin,am crezut chiar ca am murit,dar apo am realizat ca e doar un vis si incercam sa-I privesc mai atent.Nu vazusem nimic la televizor legat de acest subiect,nici nu se intamplase nimic in viata mea care sa explice acest vis....era o seara normala.Cand m-am trezit i-am povestit mamei ce-am visat.M-a privit si mi-a zambit:"ai auzit ce am vorbit cu tatal tau dimineata?"
.Am ramas surprinsa:"nu,de ce ma intrebi?"."pentru ca acelasi lucru a visat si el"-mi-a raspuns mama.Nu-mi venea sa cred...am crezut ca ma minte.Si ea credea acelasi lucru:ca am auzit ce au vorbit ei si ca mint ca am visat acelasi lucru.M-am gandit atunci ca e posibil sa-i fi auzit prin somn si sa fi avut efect asupra subconstentului sa ma faca sa visez acelasi lucru.Am intrebat-o in ce camera erau cand i-a povestit tat visul si mi-a spus ca in bucatarie.....intre dormitorul in care dormeam eu si bucatarie este sufrageria....era imposibil sa aud ce vorbesc ei(peretii sunt foarte grosi,distanta e mare,si chiar daca ar vorbi tare nu as intelege ce spun).Era clar ca nu am auzit nimic.Am asteptat sa vina tatal meu si i-am spus sa-mi povesteasca ce a visat...intr-adevar visasem acelasi lucru aproximativ.Nu reusesc sa gasesc nici acum o explicatie!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

27 Ianuarie, 2006, 08:36:40 p.m.
Răspuns #1

charlie

eu am renuntat la vise de mult... adica nu am mai visat nimic....de foarte mult timp... de 6-7 ani cred  :(
You believe but what you see
You receive but what you give

27 Ianuarie, 2006, 09:17:15 p.m.
Răspuns #2

sunshine

6-7 ANI? :'(E trist, dragul meu....dar eu am 36 si visez in continuare .......nu ai dreptul sa renunti la vise.Ce te faci daca , acolo, cineva viseaza la tine.....ii vei lua acest vis, speranta? Nu cred ca merita sa renunti .....Orice ar fi, e frumos sa visam, fara vise nu am exista .Eu visez, plang, visez , rad, visez, plang , plang , visez....si uite asa trece viata.Daca nu as visa, as simti ca nu exist.Dar sufletul nostru merita sa traiasca.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

27 Ianuarie, 2006, 09:23:07 p.m.
Răspuns #3

charlie

6-7 ANI?  :'(  E trist, dragul meu....

da... asa e. dar asta e situatia actuala...  :'(

Ce te faci daca, acolo, cineva viseaza la tine.....ii vei lua acest vis, speranta?

nu, nu ii iau acest vis si aceasta speranta nimanui. este visul si este speranta acelei persoane, nu imi apartin. nu pot sa le iau.
You believe but what you see
You receive but what you give

04 Februarie, 2006, 09:53:34 p.m.
Răspuns #4

sunshine

Da, nu putem lua visele nimanui.Insa , sufletul poate renunta la vise, pt ca , visand in continuare, ar simti durerea , ar primi alta suferinta si.....cata suferinta poate duce un suflet? Asa ca renuntam sa visam de teama durerii .Mai multa durere nu credem ca putem duce.Acum sa traim ziua de  azi, sa nu visam la ce va fi maine......suferinta va creste si .......
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

05 Februarie, 2006, 03:07:13 p.m.
Răspuns #5

desdemona

dah..only u..este ciudat.Probabil este o legatura foarte puternica intre tine si tatal tau.
Si mie mi s-au intamplat de genul asta..de exemplu:cand eram mai mica am visat ce nota i-au intr-o lucrare,si visasem ca era corectata cu o carioca portocalie(de obicei profesoara corecteaza cu pix rosu);cand imi aduce lucrarea supriza:aceasi nota din vis,si aceasi culoare portocalie de carioca :o :o

si inca una recenta:am visat ca ma certam cu diriginta mea pentru niste absente(eu sunt sefa clasei,si cu o zi inainte numarasem toate absentele,la toti elevii),ca cica am numarat gresit..a doua zi ma suna diriginta:era o problema cu absentele si m-am certat un pic prin telefon,dar discutia se asemana foarte mult cu cea din vis :o
poate inconstientul meu imi dadea replicile..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

05 Februarie, 2006, 04:02:54 p.m.
Răspuns #6

ONLY DESIRE

da e foarte posibil ca acesta lagatura sa existe.....dar m-a speriat,mirat putin conotatia religioasa a visului...
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

05 Februarie, 2006, 11:02:18 p.m.
Răspuns #7

viulian

Administrator
N-am avut parte de visuri impartasite pana acum, dar au fost alte coincidente, samd.

Un singur lucru am sesizat. Daca te sperii de ele, nu mai apar :)

26 Noiembrie, 2006, 02:11:21 a.m.
Răspuns #8

digitty

nimeni/charlie...e imposibil 6-7 ani.

Visele joaca un rol foarte important.Prin ele eliberam tensiunea acumulata in starea de veghe.

Poate ai visat...dar pur si simplu nu ti le-ai amintit...
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

26 Noiembrie, 2006, 10:35:06 a.m.
Răspuns #9

amelie

si el viseaza...doar ca i se intampla sa viseze cu ochii deschisi...si visele acestea sunt mai frumoase...pentru ca ti le amintesti mereu.... 
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...