04 Noiembrie, 2025, 03:37:05 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: This is Rudy Himself a.k.a IAGO  (Citit de 29974 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Ianuarie, 2006, 09:40:50 a.m.
Citit de 29974 ori

Rudy Valentino

O combinatie fabuloasa intre Eminescu si...Eminem! :o

29 Ianuarie, 2006, 11:14:12 a.m.
Răspuns #1

sunshine

Pe Eminem chiar nu-l vad!  ::) ???
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

29 Ianuarie, 2006, 11:17:14 a.m.
Răspuns #2

Rudy Valentino

Eminem e ascuns in spatele fruntii de Eminescu! ;D

29 Ianuarie, 2006, 03:33:02 p.m.
Răspuns #3

Maria

Vizitator
     Iago, seamana perfect cu un moderator de emisiune social-politica. Pozitia in fata camerei de filmat este identica cu cea a unui jurnalist. Parca ar fi Popescu in pasele bune!
         Privirea fixa, om hotarat, ce priveste fix in ochi pentru ca se stie sincer in discutii, nu ascunde nimic, direct, chiar foarte direct, tinuta usor aplecata in fata, la fel arata inteligenta si siguranta. Mentionez ca toate aceste aspecte de om dur-zambitor le-a capatat atunci cand a fost inselat sub toate aspectele. Odata cu ,,deceptia'' cultura lui sub toate aspectele a evoluat, schimband astfel si tinuta. O persoana cu multa tarie, foarte ,,realist''cu realitatea. Nu-si permite sa mai piarda. Sigur trebuie sa aibe si-un scris foarte ingrijit. Daca nu litere clare si rotunde, atunci sigur asezate foarte corect in pagina.  In poza asta nu prea zambeste din placere, ci cu ,,tema'' adica,,ei ce ziceti?''

29 Ianuarie, 2006, 04:07:12 p.m.
Răspuns #4

Rudy Valentino

Maria, micutzo, ai uitat sa spui ce zodie sunt!:)Sunt magulit ca ai incercat sa-mi diseci personalitatea, dar, crede-ma,esti departe de adevar...Multumesc pentru efort!

Kiss your hands
IAGO

30 Ianuarie, 2006, 11:05:42 p.m.
Răspuns #5

ONLY DESIRE

Hmmm,dragul meu Iago asa naiva cum sunt,indraznesc sa fiu realista pentru prima oara si sa-ti spun ca oricat de inteligent ai fi si chiar daca ai avea un cont imens in banca....nu m-as putea indragosti de tine!...nu sunt superficiala,doar ca inteligenta ta pe care apropo,se pare ca nu o folosesti intr-un mod prea constructiv nu valoreaza nimic pe langa perfidia care ti se citeste pe chip;daca ai fi atat de inteligent pe cat sustii,nu ai incerca sa-i injosesti pe cei mai putin inteligenti(din punctul tau de vedere) si sub nici o forma nu ai avea ce cauta pe acest site "telenovelistic"...dar aceasta nu e decat umila mea parere!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

30 Ianuarie, 2006, 11:09:18 p.m.
Răspuns #6

Rudy Valentino

only u, nu pot decat sa te pretuiesc pentru parerea ta sincera despre mine!PS:acuma intre noi, ca si-asa  nu intra aproape nimeni pe site-ul asta :Do you still love me? :-*

Kiss your hands
IAGO

30 Ianuarie, 2006, 11:15:16 p.m.
Răspuns #7

ONLY DESIRE

Bineinteles...ca in prima zi!....Si poate ca intr-o zi o sa renunti la rolul de bau-bau! ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

30 Ianuarie, 2006, 11:26:38 p.m.
Răspuns #8

Paul

Cred ca-ti lipseste o gluga pe cap si o coasa in mana, Iago. In rest, tot respectul.
Iubesc, deci exist.

30 Ianuarie, 2006, 11:28:50 p.m.
Răspuns #9

Rudy Valentino

In sfarsit o replica inteligenta, Paul!Felicitarile mele!

IAGO

30 Ianuarie, 2006, 11:34:36 p.m.
Răspuns #10

Paul

Cred ca am putea fi prieteni, nu crezi Iago? Doar daca ti-ai lasa de-oparte haina de diavol sub care te ascunzi. Lasa oamenii sa traiasca, omule, unii chiar isi gasesc linistea aici.
Iubesc, deci exist.

31 Ianuarie, 2006, 09:28:21 p.m.
Răspuns #11

cv

Vizitator
« Ultima Modificare: 31 Ianuarie, 2006, 09:48:47 p.m. de Minerva »

31 Ianuarie, 2006, 09:45:34 p.m.
Răspuns #12

Rudy Valentino

IT'S TOO LATE FOR REGRETS, I'VE BEEN ALLREADY HURT...

02 Martie, 2006, 08:49:00 p.m.
Răspuns #13

furia ingerului

Vizitator
o poza cu TINE nu ai avut IAGO? ;D

02 Martie, 2006, 09:07:03 p.m.
Răspuns #14

Rudy Valentino

Prietene, cred ca ai ochelari de cal, prevazuti cu stergatoare de parbriz...Daca n-ai ocupatie, o sa-ti donez un bilet la circ, unde, in mod sigur, vei fi remarcat de simpaticii dresori de babuini ;D

Doctorul de serviciu
IAGO