Nu stiu cat de indreptatita sunt sa subscriu la aceast subiect ... personal n-am fost implicata in nici o discutie cu acest personaj cel putin bizar pe numele lui Rudy Valentino , Mare maestru international , bla bla ... Cu toate astea simt nevoia sa exprim parerea din prisma consumatorului de LoveTime .
De fapt ce cautam aici ? ... Vorbim despre iubire , despre sentimente , unii isi gasesc curajul sa-si deschida sufletul , cer sfaturi , primesc incurajari ... altii vin sa ne impartaseasca din talentul cu care sunt inzestrati , ne dam fiecare cu presupusul in masura in care simtim ca avem ceva de spus despre un anumit subiect , filozofam , aberam din cand in cand si ne amuzam de asta ... Sunt probabil o mie si ceva de membrii Lovetime , nu cunosc numarul exact , dintre acestia numai cateva zeci sunt cei care se implica cu adevarat in tot ce inseamna locul asta . Exista deci , membrii activi si restul care stau in banca lor uitand probabil de ce si-au facut un cont aici . Acum eu stau si ma gandesc ca nu stiu din ce categorie face parte acest Rudy

... Am citit posturile scrise de el de-a lungul timpului si am observat ca interventiile lui au fost de doua tipuri :
1 - Kilometrii de poezii/parodii de care probabil e foarte mandru dar nebagate in seama de nimeni
2 - Jigniri nejustificate la adresa oricui se ivea in calea lui ...
Din toate acestea reiese clar faptul ca el desconsidera la maxim acest site si membrii lui ... Si atunci ma macina intrebarea : ce naiba cauta asta aici ? ... Poate este in cautare de afirmare a " talentului " sau indiscutabil dar daca e asa de ce nu-si face frate un site numai si numai al sau in care sa-si posteze " creatiile " fara a fi disturbat de nimeni ? ... Sau sa incerce sa publice o carte . Nu inteleg . Eu il vad ca pe o umbra pe site-ul asta , vine si posteaza una dupa alta parodiile astea de poezii , nu-l intereseaza nici critica , nici aprecierea . Asteapta orice ocazie sa arunce cu jigniri in stanga si-n dreapta de parca el ar fi buricul pamantului . E total aiurea ! Iar cum s-a declansat toata aceasta polemica nu pot sa spun decat ca trebuie sa fii cretin sa jignesti o persoana care vine sa te laude . Pai cum domne , vine Lorelei sa-si arate aprecierea si tu ii arunci ca esti indragostita de un dobitoc

Nu pot sa cred asa ceva , ce legatura avea chestia asta ? Cert este ca nu se potriveste deloc in acest peisaj si daca ar fi dupa mine demult ar fi fost eliminat de aici .
Inca un lucru ... nu stiu cati au afirmat in ultimul timp vai domne ce talentat e Rudy ! Am ramas stupefiata ! Oare sunt singura ? De unde frate atata talent ? ... Ce scrie omul asta nu se poate numi creatie , nu-ti trebuie talent ca sa scrii asa ceva , din punctul meu de vedere astea sunt doar niste parodii/prostii/kitchuri . Atata tot . Pai n-au fost altii atat de apreciati , care meritau cu adevarat , cum a fost el .
E adevarat ca nu poti judeca un om pe care nu-l cunosti . Sunt de acord cu asta . Nu-l cunosc dar ce lasa el aici sa se vada despre el nu-mi place deloc . Nu suport imgamfarea , prostia si lauda de sine .
Constienta ca o sa fiu " penal asasinata " de Rudy , " ma inclin "

.