06 Noiembrie, 2025, 01:24:35 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: salut la toata lumea  (Citit de 11427 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Februarie, 2006, 04:04:10 p.m.
Citit de 11427 ori

stupid_cupid

am descoperit intamplator acest colt de paradis si m-am gandit sa ma opresc si eu putin aici. :-*
cred ca vom avea lucruri interesant de aflat si de invatat unii de la altii
Frailty, thy name is woman!

04 Februarie, 2006, 04:07:23 p.m.
Răspuns #1

sunshine

Bine ai venit, ciudat nick :o .Exista un cupidon stupid?Ce a facut saracu , sa merite asa ceva ???
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

04 Februarie, 2006, 04:26:12 p.m.
Răspuns #2

stupid_cupid

bine v-am gasit, lumina soarelui. nu sunt un nick, nici ciudat si nici altfel :) sunt o fiinta ca toate celelalte,doua maine,doua picioare, doi ochi, o gura, doua buze, o privire patrunzatoare si o dorinta nebuna de zbor

04 Februarie, 2006, 04:29:47 p.m.
Răspuns #3

sunshine

;Dscuze...am vrut sa spun deosebit......poate ne inveti si pe noi sa zburam ...din nou.......dupa ce m-am inaltat la ceruri si am sarutat stelele iubirii..........caderea mea a fost iminenta .Aripile mi s-au frant, sperantele mi-au murit. :'(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

04 Februarie, 2006, 04:35:43 p.m.
Răspuns #4

stupid_cupid

probabil ca nu ai mai incercat sa vezi, dupa aceea ca ti-au crescut aripi sau nu ai intalnit pe nimeni care sa ti le imprumute pe ale sale, sa iti aduci aminte cum este sa traiesti sublima inaltare.te-ai privit in oglinda sufletului in utlima vreme? adevarurile sunt limpezi acolo si orice semn al inaltarii noastre sau al dorintelor visate sau traite odata apare la momentul potrivit

04 Februarie, 2006, 04:40:50 p.m.
Răspuns #5

sunshine

Care suflet? Tu nu stii ca speranta moare ultima?Speranta mea a murit.Sufletul...........

04 Februarie, 2006, 04:48:42 p.m.
Răspuns #6

stupid_cupid

eu cred ca daca nu cumva afirmatia ta are ceva din drama lui Faust...sufeltul nu moare niciodata...pentru inceput cred ca nu pot prelua problemele altora, doar incerc sa ma familiarizez cu mediul
iti multumesc pentru faptul ca incerci sa imi arati imprejurimile  ::)

04 Februarie, 2006, 05:30:31 p.m.
Răspuns #7

charlie

de aflat, da... multe povesti pe aici

de invatat... poate ....
You believe but what you see
You receive but what you give

04 Februarie, 2006, 07:43:52 p.m.
Răspuns #8

Lorelei

Hello Hello! Ai grija cu Margaretele si cu Elenele, ca noi avem grija la Fauşti  ;D ;D ;D ;D
Bun venit!i
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

04 Februarie, 2006, 07:49:59 p.m.
Răspuns #9

stupid_cupid

bun gasit lorelei, charlie...sa inteleg ca trebuie sa ma astept la razboiul rozelor sau la cel troian? nu sunt paris sa rapesc vreo elena de aici, poate invers  :P

04 Februarie, 2006, 07:51:59 p.m.
Răspuns #10

Lorelei

Oare Paris a rapit-o sau ea s-a lasat rapita?  ;)

04 Februarie, 2006, 07:59:47 p.m.
Răspuns #11

stupid_cupid

daca e sa-l credem pe homer Ea era de o frumusete rapitoare, a pactizat cu rapitorii si in final a iesit ce a iesit
frumusetea evelor te duce la gesturi nebunesti
ma voi lasa rapit de gandul asta  :-X

04 Februarie, 2006, 08:05:37 p.m.
Răspuns #12

Lorelei

Io cred ca tie iti plac povestile cu mere si serpi  ;D

PS. "Cupid" e clar, "stupid" se pare ca nici pe departe  :D

04 Februarie, 2006, 08:19:18 p.m.
Răspuns #13

stupid_cupid

;D
incep sa cred ca am intrat in familie
incerc sa nu fiu acuzat de cupiditate si nici de stupizenie
desi...nu vad cum as putea sa-mi definesc profilul, ca toti ceilalti membri...poze,alte detalii ...etc  ???

04 Februarie, 2006, 08:22:46 p.m.
Răspuns #14

Lorelei

verifica-ti mesajele personale  ;)