10 Octombrie, 2025, 01:22:55 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: salut la toata lumea  (Citit de 11022 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Februarie, 2006, 08:48:44 p.m.
Răspuns #15

stupid_cupid

ok
s-a rezolvat   ;)

vad ca topicul are si ceva ca o descriere personala
nu stiu care este obiceiul aici.daca ma intrebati si pot raspunde o voi face ::)
« Ultima Modificare: 04 Februarie, 2006, 09:18:08 p.m. de stupid_cupid »
Frailty, thy name is woman!

04 Februarie, 2006, 10:04:09 p.m.
Răspuns #16

gyulya_28

Ce pot sa spun decat ca ma bucur ca ai pasit aici pe taramul de vis in inima familiei :)fi binevenit :-*
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

05 Februarie, 2006, 09:23:38 a.m.
Răspuns #17

stupid_cupid

multumesc gyulya.bine te-am gasit  ;)

08 Februarie, 2006, 09:47:50 p.m.
Răspuns #18

Guardian|Angel

uite draga cupid ca ai nimerit exact unde trebuia, asa ca iti spun bine ai venit, chiar de putin tardiva, si bine ne-ai gasit, de nu ai mai pleca..te-am imbratisat!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

09 Februarie, 2006, 11:11:37 a.m.
Răspuns #19

Strumfita

Bine ai venit .. sa stii ca nu te mai lasam sa pleci ( nu eu  ;D ) . Aici  sunt destule povesti cu zane si printi si .. vezi tu  :P e superb . Te pup  :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

09 Februarie, 2006, 03:46:00 p.m.
Răspuns #20

desdemona

uf..o intarziila.Daca imi este cu permisiune as dori sa imi prezint scuzele dragului nostru cupidon.Inaltimea Ta(doar esti un miz zeu) iartata-mi fie zapaceala si accepta cuvintele mele din toata inima Bine ai venit!sper sa trimiti cate mai multe sageti,si asa se apropie Sf.Valentin  :)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

09 Februarie, 2006, 05:33:01 p.m.
Răspuns #21

stupid_cupid

va multumesc zeitelor pentru primirea voastra si voi lua "amenintarea" voastra in serios  :-*
sunt adevarate firi sensibile si luminoase aici si voi sunteti aura acestui site
sper sa nu aveti pretentii sa fac minuni deoarece nu am puteri magice si nici nu ma pretind a fi Eros
 ;)

10 Februarie, 2006, 11:03:38 p.m.
Răspuns #22

Strumfita

Nu avem pretentii ..  incearca doar .. sunt atatea inimi ranite aici care au nevoie de tine .. si hmm .., am inceput sa iti simtim prezenta  :D
   Te pupic  ;) :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

11 Februarie, 2006, 12:49:35 a.m.
Răspuns #23

ONLY DESIRE

Bine ai venit iti urez si eu!Pretentii?Nu avem pretentii...trebuie sa fii tu insuti! ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

11 Februarie, 2006, 12:54:40 p.m.
Răspuns #24

stupid_cupid

;D
atunci nu-mi cereti sa fiu clona lui cupidon ...poate doar o ruda mai indepartata  :P
ma ratacesc printre atatea peisaje rupte din Eden si nu vreau ca din greseala sa rup o floare de pe ram si sa-i aud scancetul durerii
aveti parte de un zambet,cel putin din coltul gurii si de un gand bun din partea mea

« Ultima Modificare: 11 Februarie, 2006, 12:59:01 p.m. de stupid_cupid »

20 Februarie, 2006, 08:14:44 p.m.
Răspuns #25

stupid_cupid

Bine ai venit iti urez si eu!Pretentii?Nu avem pretentii...trebuie sa fii tu insuti! ;)
impresia mea -tacuta pana acum :-[ -  este ca ...dimpotriva. :-X cu cat mai mult nu esti tu insuti/insati ai sanse mai mari  ??? de a fi in centrul atentiei  ;), ciar cu riscul de a soca  8)

20 Februarie, 2006, 08:26:27 p.m.
Răspuns #26

ONLY DESIRE

cred ca stiu la ce te referi.....insa uneori,uneori trebuie sa le mai faci jocul celor care incearca sa fie altcineva..poate fi amuzant uneori!Insa ..parerea mea e ca trebuie sa fii tu insuti! ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

21 Februarie, 2006, 05:17:03 p.m.
Răspuns #27

stupid_cupid

de acord cu tine
mi-e teribil de greu sa joc rolul altcuiva...nu ma incap hainele de imprumut  ;D