10 Octombrie, 2025, 05:48:09 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Prapastia sufletului meu  (Citit de 4655 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

06 Februarie, 2006, 12:47:43 p.m.
Citit de 4655 ori

Strumfita

Ma intreb si acum cum am putut sa ajung sa cersec iubire
Ma intreb si acum cum am reusit sa plang pentru tine
Ai jucat teatru in fata sufletului meu .. iar acum arunci cartile pe fata
Dar opreste-te iubite .. si despre iubire mai invata
Caci atunci cand iubesti nu joci teatru
Ci iti arati a ta fata
M-am indragostiti de ceva ce nu esti
Dar iubite, arunca-ti masca si vino la mine
Sunt dispusa sa te iubesc asa cum esti
De esti rau, te voi face bun
De esti dur, eu te fac bland
Te voi invata sa iubesti, cum stelele iubesc cerul
Si vom zbura impreuna .. pe cel mai apropiat nor
Tainele stelelor le vom invata
Soarele ne va cununa.
Lacrimile tale sunt false,
La fel esti si tu
Spui ca ma iubesti, dar eu stiu ca nu
Inima ma doare
Lacrimile ard
Sufletul imi moare
Fara tine am sa cad.
M-ai urcat pe un nor cand ma aflam in prapastie
M-ai dus acolo unde cerul puteam sa-l ating,
Iar acum imi tai aripile, incet, incet
Am sa cad iubite in prapastia singuratatii,
Prapastia sufletului meu.

Nu criticati prea mult .. e prima poezie la care nu imi pasa de rima. Am scris doar ceea ce simt.
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

16 Februarie, 2006, 09:02:51 p.m.
Răspuns #1

Angel_of_Love

frumos , imi place ce ai scris ; poezia ta "Prapastia sufletului meu" e cam ceea ce simt si eu. Dar asta e toti trecem prin momente grele. Dar cred k tu esti prea mica sa poti trece prin asa ceva.
astept un semn de la tine poate ne impartasim "suferintele" :*
Imi lipsesti cum ii lipseste unei flori lumina si caldura soarelui.Traiesc intr'o lume lipsita de dragoste si fara culoare,cu speranta ca intr'o zi te voi regasi.atunci voi simti din nou dragostea si totul va prinde culoare si viata.

16 Februarie, 2006, 09:36:04 p.m.
Răspuns #2

desdemona

off cat este de frumos ce ai scris...ingerule zbori!!..te rog..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

16 Februarie, 2006, 10:18:19 p.m.
Răspuns #3

Strumfita

Angel_of_Love , iubirea nu are varsta ,,, iubirea e fara pretentii si poate fi simtita la orice varsta. Ma bucur ca ti-a placut si as fi bucuroasa daca am mai vorbi . Te pup si iti multumesc pentru parere  :-*
   desdemona, as zbura dar am ramas fara aripi  :-[. te pup  :-* :-*

17 Februarie, 2006, 07:40:22 p.m.
Răspuns #4

desdemona

poate aripile tale erau de ceara...ca ale lui Icar.Haide sa fecm altele..din speranta..iubire..prietenie..intelegere?Ce zici cum suna?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

18 Februarie, 2006, 07:20:46 p.m.
Răspuns #5

Strumfita

Suna bine draga Des, dar oare cat vor tine pana cand mi le va frange cineva?  :-[

18 Februarie, 2006, 08:21:39 p.m.
Răspuns #6

desdemona

este un risc pe care ar trebui sa ni-l asumam,daca nu facem nici un compromis..nu riscam pebttru fericirea noastra..crezi ca va veni singura?Macar asa stii ca existe sanse..sperante..Este greu cand te-ai ars si ieri,te arzi si azi,si maine..etc etc..dar din experienta devenim mai tari...altfel nu s-ar putea?Ei ce spui...?Incercam?

18 Februarie, 2006, 10:00:07 p.m.
Răspuns #7

Strumfita

Da.. stiu ca daca am sa cad .. voi ma veti ajuta din nou sa ma ridic, iar caderea va fi mai putin dureroasa pentru ca va am alauturi pe voi.
   Va iubesc !! Iti multumesc draga des  :-* :-* :-*

18 Februarie, 2006, 10:27:22 p.m.
Răspuns #8

desdemona

uf scump ingeras:)aiai sunt mereu...ma duc sa aduc niste perne umplute numai cu zambete si intelegere si dragoste..sa facem caderea(sa dea domnul sa nu fie) cat mai usoara.Ce mai iubirea este peste tot!