10 Octombrie, 2025, 01:38:48 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce ai vrea sa faci acum?  (Citit de 215680 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Februarie, 2006, 09:21:36 p.m.
Citit de 215680 ori

desdemona

haideti sa ne lasam purtati de val.Sa ne eliberam de aceasta lume atat de plina de durere..si sa ne spunem unele dorinte.Ca de exemplu ce am vrea sa facem acum?daca totul ar fi posibil..

acum as vrea sa fie primavara...sa fie dupa-amiaza..sa bata acel vant cald de mai.Sa il simt pe obraz,sa il simt in par,sa il simt cum imi patrunde prin haine,dar nu imi este frig,e numai bine..Sa ma plimb..singura,sa pot privi tot ceea ce ma inconjoara,sa fiu sigura ca nu ratez nimic..dar sa stiu ca la capatul plimbarii mele sa fie El..oricare ar fi EL...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

07 Februarie, 2006, 03:19:26 p.m.
Răspuns #1

Guardian|Angel

acum?
As vrea sa dorm...sa dorm pana nu mai pot...(m-a extenuat schiatul si datul cu saniuta in ultimul hal..ca sa nu mai zic de febra musculara..)
in alte circumstante, as vrea sa fie primavara, da, natura sa prinda viata, sa stau intinsa pe o patura in mijlocul ei( a naturii) sa privesc cerul, si sa ma bucur de liniste...indiferent cu cine...
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

07 Februarie, 2006, 10:53:06 p.m.
Răspuns #2

charlie

da... unii ba cu schiurile, ba cu saniute.....

altii cu nimic  >:(
You believe but what you see
You receive but what you give

07 Februarie, 2006, 11:12:38 p.m.
Răspuns #3

desdemona

nimic charlie?nu ai vrea sa faci nimic?
nu se poate..

eu acum as manca cred ca o inghetata imensa de vanilie...si sa plang in linistea mea...

trebuie sa vrei ceva...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

08 Februarie, 2006, 09:07:16 a.m.
Răspuns #4

Strumfita

Eu.. as vrea sa fiu pe plaja , dar nu singura .. nu .. as vrea sa fiu cu El. Sa fie cald si sa stam intinsi pe nisipul cald ... sa privim apusul soarelui . Sa ne plimbam pe malul marii si sa mancam o imensa inghetata de vanilie  :D ca tare mi-ai facut pofta draga mea des   :P :-*

daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

11 Februarie, 2006, 10:09:22 p.m.
Răspuns #5

desdemona

acum as vrea sa uit...cineva spunea ca uitarea aduce fericirea.Eu o vreau acum...si acum vreau sa uit.Ce decizie copilareasca...Vreau sa stiu ce loc ocup in inima lui...sa stiu ce sunt pt el..sa stiu ca nu sunt o inlocuitoare...Veau sa stiu ca maiine voi putea zambi si sa spun iubesc si sunt iubita.Asta vreau sa fac acum...sa aflu...

12 Februarie, 2006, 02:18:29 a.m.
Răspuns #6

Do4Love

Nu as vrea decat sa mor ...pt ca nu as fi de folos lumii asa ..poate atunci cand voi fi uitat..va fi mai bine

12 Februarie, 2006, 08:23:03 a.m.
Răspuns #7

sunshine

Cat traiesti, nu te vede nimeni.............sau nu cine trebuie.Abia cand nu mai esti isi aduc aminte ca, parca era cineva , dar nu mai este, oare unde o fi, oare de ce a plecat, oare se mai intoarce..........cred ca ii simt lipsa.Sau poate asa vreau eu sa cred, ca voi fi remarcata abia cand  locul meu va fi gol.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

12 Februarie, 2006, 09:03:48 a.m.
Răspuns #8

sunshine

Pot sa intreb cu ce deranjezi tu lumea? Crezi ca lumea chiar ne observa prezenta? Hmmmmmmmm ......ar fi cativa , dar trasi de maneca .Altfel , stai linistit ca suntem invizibili.Moartea ar fi prea usoara pt noi, ar fi ideala, dar am inteles ca D-zeu ne vrea aici mai mult pt altii. Si , eu una, m-am obisnuit ,insa voi incerca sa fac ceva si pt mine.Cred ca merit. Ce? Habar nu am , dar astept , poate imi vine vreo idee. Daca nu, poate dincolo voi trai pt mine.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

12 Februarie, 2006, 11:10:00 a.m.
Răspuns #9

desdemona

dar de ce nu acum?viata asta este singurul lucru de care suntem siguri..Nu lasa pe maine ce poti face azi.Intr-adevar este mai usor sa fim delasatori..sa ne complacem.Este si mai adevarat ca am ajuns la capatul puterilor,dar cineva spunea ca intotdeauna cand credem ca nu mai rezistam,ca nu mai putem..gasim puterea de a continua.Cand credem ca nu mai este nimeni care sa bata la usa noastra se gaseste cineva care sa o faca.Si daca noi nu speram pentru noi cine o va face?Doar stim in ce lume individualista traim.

oare nu am dreptate?sau iar bat campii ;D ;D ::)

18 Februarie, 2006, 10:51:24 a.m.
Răspuns #10

Guardian|Angel

As vrea sa te strang in brate...sa te sarut, si sa incerc sa iti explic tot ce e in sufletul meu...ar fi cam greu....ptr niste simple cuvinte...(cuiva ;))
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

18 Februarie, 2006, 12:16:11 p.m.
Răspuns #11

ONLY DESIRE

Nu e greu deloc Guardian....Trebuie doar sa "vrei"!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

18 Februarie, 2006, 08:35:22 p.m.
Răspuns #12

desdemona

doar sa fie cu mine!atat..sa privim apusul pe care l-am vazut din tren(singura)amandoi...si sa mancam cutia de bomboane pe care i-am dat-o ;D :D

18 Februarie, 2006, 08:38:20 p.m.
Răspuns #13

Paul

As vrea sa inteleg ce-i in inima ta, as vrea sa cante pe limba mea, as vrea sa et eliberezi de tona de lanturi care-ti spune intr-una ca trebuie sa suferi.
Iubesc, deci exist.

18 Februarie, 2006, 11:21:35 p.m.
Răspuns #14

viulian

Administrator
Acum as vrea sa n-am nimic de facut (si incercand sa evadez dau un ochi pe forum). Si mi-e cam dor de vremurile din Liceu cand descoperisem jocurile pe calculator si eram innebunit dupa ele. Acum nu ma mai atrage computeru asta deloc, reprezinta doar munca... dar odata imi luam o gramada de satisfactie din el.

Ou sont les nieges d'antan ?

Inapoi la munca...