10 Octombrie, 2025, 09:49:48 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce ai vrea sa faci acum?  (Citit de 216326 ori)

0 Membri și 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

03 Martie, 2006, 07:37:26 p.m.
Răspuns #45

un_suflet

Acum, as vrea sa merg intr-un local (cu muzica live) unde sa dansez toate tipurile de dans pe care le cunosc(cu un partener pe masura)...pana fac febra musculara. 8)
Intrucat, cel putin unul din cele doua "elemente obligatorii" lipseste... ;D
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

03 Martie, 2006, 08:38:20 p.m.
Răspuns #46

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

03 Martie, 2006, 08:53:16 p.m.
Răspuns #47

Guardian|Angel

As vrea sa il bat bine pe charlie, pana isi va dori sa traiasca viata din plin! >:(
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

03 Martie, 2006, 08:55:36 p.m.
Răspuns #48

desdemona

cred ca acum as vrea sa-l bat pe charlie.
da!asta vreau.
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

03 Martie, 2006, 08:58:20 p.m.
Răspuns #49

Guardian|Angel

Am vrea amundoua...ce-ar fi sa ne luam la intrecere??
care il bate prima,si mai bine? :P
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

03 Martie, 2006, 09:05:59 p.m.
Răspuns #50

charlie

nu o sa reusiti sa imi schimbati parerea mea in acest moment... si anume aceea sa mor

03 Martie, 2006, 09:07:55 p.m.
Răspuns #51

sunshine

stii ca eu mereu am fost in tandem cu tine.iarasi suntem doi.
sa-l bate-ti bine, sa uite ce-si doreste.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

03 Martie, 2006, 09:10:33 p.m.
Răspuns #52

charlie

sa-l bate-ti bine

asa sa faceti, poate ma ajutati sa mor mai repede, sa scap odata.

03 Martie, 2006, 09:17:31 p.m.
Răspuns #53

desdemona

eu vreau ca charlie sa nu isi mai doreasca asta.
ce spui ce trebuie sa facem?facem..facem orice
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

03 Martie, 2006, 09:26:47 p.m.
Răspuns #54

sunshine

ce bine era daca am muri cand ne dorim.dar trebuie sa traim sa ne mai dorim o data , si inca o data , si inca o data............pana ce moartea va obosi sa ne auda si ne va uita aici........asa , poate vom fi fericiti. ???
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

03 Martie, 2006, 09:30:22 p.m.
Răspuns #55

charlie

cand ai un sentiment puternic ca nimic nu e cum ai vrea sa fie, ca nu se vor apropia deloc de acea situatie favorabila, ca lucrurile nu se desfasoara asa cum ai vrea, cand afli ca nimic din ce ti-ai propus nu se va realiza sau are sanse infime de a se realiza, cand descoperi ca...... imi vine sa... am zis deja ce.

:'( :'( :'(

03 Martie, 2006, 09:37:40 p.m.
Răspuns #56

furia ingerului

Vizitator
charlie, ce faci omule?
crezi ca e bine sa te joci cu asemenea vorbe?
gandeste-te ca asemenea decizii nu-s topicuri de discutat pe forum...tristetea, daca se vrea impartasita, se cere alinata nu martirizata.
cu lucruri concrete eu unul mi-e greu sa cred ca te-as putea consilia dar o vorba buna de vrei s-o auzi o poti cere.

03 Martie, 2006, 09:43:12 p.m.
Răspuns #57

charlie

ma joc, nu ma joc.

aici sunt moderatori. daca ei cred de cuviinta, sa stearga posturile respective.

daca asta se va intampla, nu voi mai zice nimic legat de acest subiect.

ce vreau ? recapatarea increderii pierdute.

03 Martie, 2006, 09:47:00 p.m.
Răspuns #58

charlie

sa iti doresti sa mori e un pacat.

Doamne, ce fac ?!  :'(

03 Martie, 2006, 09:51:46 p.m.
Răspuns #59

furia ingerului

Vizitator
si solutia sinuciderii ti-ar da increderea inapoi?
eu nu vorbeam de moderatori dragule, asa ca nu vad ce treaba ar avea asta cu posturile tale. Nu ma refeream ca scrii ceva ce trebuie sters ci doar ceva ce nu trebuie scris si cu atat mai putin gandit...
increderea pierduta nu poate fi redobandita taindu-ti venele dar nici ascultand "sfaturile" unor prea-gratuit anuntati prieteni ce se ofera sa ajute pe cineva care nu are nevoie de ajutor. Pt. ca tu nu ai nevoie de ajutorul nimanui, decat de al tau. Asta nu-i lupta nimanui altcineva, e lupta ta. Si trebuie sa ti-o duci singur dragul meu.
Nu-mi socoti cuvintele ca un refuz de implicare dar cantareste-le de doua ori si nu pleca urechea la brate intinse sa te prinda ce nu se pot sprijini de zidurile vietii nici pe ele...cum ar putea-o s-o faca pentru tine?
Par funest sau nu daca spun: poate vei trece peste asta sau nu...?
Nu vreau sa par.
Spun doar ca lupta nu este prin speranta castigata si nici prin amaraciune pierduta...
Lupta este acolo si asteapta sa faci parte din ea.
De tine depinde ce se intampla mai departe.