05 Noiembrie, 2025, 09:59:03 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce ai vrea sa faci acum?  (Citit de 227023 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Mai, 2006, 05:26:32 a.m.
Răspuns #135

viulian

Administrator
Acum as vrea sa fiu treaz din orice alt motiv mai placut decat acela ca am deadline si ca trebuie sa muncesc.

Ma consolez un fortune (cunoscatorii stiu) intalnit foaaarte dedemult:

Citat
Real Programmers never work from 9 to 5. If any real programmer is around at 9 a.m., it's because they were up all night.

08 Mai, 2006, 07:28:56 a.m.
Răspuns #136

gyulya_28

as vrea sa fiu undeva prin Miami Beach ;D
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

08 Mai, 2006, 08:48:07 a.m.
Răspuns #137

littlerose

Vizitator
as vrea sa am sala mea de dans latino

09 Mai, 2006, 10:48:20 a.m.
Răspuns #138

littlerose

Vizitator
sa asculte dumnezeu ruga celor care spun: sa nu imi moara mama!

12 Mai, 2006, 05:19:50 p.m.
Răspuns #139

fatyma

Sa ma iubeasca un anume cineva :)...sau cel putzin sa stiu ca el e fericit!....AAAAA...si as mai vrea ceva...sa imi fac cat mai multi prieteni pe forum...sunteti tare simpatici :-*

13 Mai, 2006, 05:17:31 p.m.
Răspuns #140

black rose

ma bucur mult ca te simti bine printre noi...si tu esti foarte simpatica...ce as vrea acum?..... ??? sa citesc gandurile persoanei iubite...pt ca nu stiu ce se intampla cu el
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

14 Mai, 2006, 03:51:14 p.m.
Răspuns #141

desdemona

sa nu mai fiu icar pentru o vreme..sa inlocuiesc blestematele de aripi cu ceva rezistent..poate cu niste aripi de plumb...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

15 Mai, 2006, 08:19:02 p.m.
Răspuns #142

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

16 Mai, 2006, 11:11:50 a.m.
Răspuns #143

ONLY DESIRE

azi mai mult ca niciodata as vrea sa ma nasc din nou,sa o iau de la capat,sa nu mai fiu ce sunt astazi,sa nu mai simt ce simt astazi.sa invat sa vad din nou doar partea buna a omeniilor ,sa cred din nou ca eu pot fi altfel....si sa ma constriesc in asa fel incat sa nu pot face rau nimanui! sa nu mai stiu vreodata ca am existat!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

16 Mai, 2006, 01:50:53 p.m.
Răspuns #144

serenity82

As vrea sa fug de la servici si sa ma duc pe o plaja sa stau la soare sa inot sa ma simt libera, sa fiu cu cineva care sa ma aprecieze si care sa ma faca sa ma simt iubita si de ce nu sa ma pot regasi ca in ultima vreme ma simt cam pierduta si nu mai stiu ce e bine pt mine. sunt trista si singura si as vrea sa am prieteni pe care ma pot baza, in momentul asta sunt doar 2 si amandoi nu sunt in tara si nu are cine sa ma ajute  :'(.
Dar revenind la ganduri frumoase vreau la mare, vreau caldura si as vrea sa ma plimb sa vizitez fiecare tara de pe acest glob. va pup  :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

17 Mai, 2006, 01:55:37 p.m.
Răspuns #145

charlie

19 Mai, 2006, 01:27:33 p.m.
Răspuns #146

charlie

imi e foame, vreau sa mananc ceva... cine mai vine ?  :)

19 Mai, 2006, 01:33:50 p.m.
Răspuns #147

serenity82

ce vrei sa mananci? eu abia am mancat dar am nevoie de un desert  8)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

19 Mai, 2006, 01:42:21 p.m.
Răspuns #148

charlie

un desert zici ?  ;D

pai stiu si eu... ceva care sa imi ajunga pana diseara (nu m-am hotarat inca), apoi desertul ala  ::)

19 Mai, 2006, 01:50:42 p.m.
Răspuns #149

serenity82

:D bine bine eu nu vreau decat desert ca de mancat am mancat. As manca o prajitura cu muuuuuuuuuuuuuuuuuuuulta ciocolata si cirese si piersici eventual un pepene rosu si muuuuuuuuuuuulte