05 Noiembrie, 2025, 10:34:27 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce ai vrea sa faci acum?  (Citit de 227149 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Iunie, 2006, 01:23:41 p.m.
Răspuns #195

ONLY DESIRE

sa ma ascund undeva unde nimeni nu ma poate gasi(paote doar sis si cineva drag ei)...sa uit de mine,sa uit ca trebuie sa exist!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

22 Iunie, 2006, 06:47:09 p.m.
Răspuns #196

black rose

in gandurile persoanei iubite si asa poate mai aflu si eu pe unde umbla
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

22 Iunie, 2006, 07:25:55 p.m.
Răspuns #197

catty

am citit o parte din dorintele voastre si am sesizat ca cea mai dorita este uitarea....si eu as vrea sa uit...dar cum asta am incercat de nenumarate ori si nu a mers..imi doresc sa ma pot impaca cu trecutul....pentru a putea vedea viitorul...
imi doresc sa intalnesc pe cineva care sa ma ajute sa vad acest viitor cat mai frumos...cat mai plin de raze de soare si roua...cat mai plin de valuri calme si nopti senine...cat mai plin de zambete si lacrimi de fericire....cat mai plin de sentimente sincere si sarutari calde...

22 Iunie, 2006, 07:39:09 p.m.
Răspuns #198

Empress

Eu nu as vrea sa uit pentru ca suferinta ma face mai puternica si ma face sa merg mai departe...eu nu regret nimic din tot ce am traiy poate asa mi`a fost scris fiecare isi duce crucea ...eu as vrea sa am puterea sa fac lumea mai bune...sa iau sufetinta din sufletul celor care au suferint inzecit in comparatie cu mine ...... asta as vrea eu sa fac
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

22 Iunie, 2006, 07:51:49 p.m.
Răspuns #199

Empress

Acum as vrea sa plec undeva departe sa las totul in urma mea ...
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

26 Iunie, 2006, 05:18:30 p.m.
Răspuns #200

B3b3

???  ::) m ,a ??? da,da,da sa fac nani :P ,timpul nu mi permite asa ca las dorinta asta pe mai tarziu ;D
imi doresc f mult sa calatoresc,sa plec de aici acum si sa nu ma mai intorc niciodata( nu ma refer la site :P) ::)  sa fac multe fotografii ,imi doresc sa merg in excursie in Safary si  ..si ...atat de multe imi doresc ...oare  trebuie specificat: "vreau ca Prietenul meu drag  sa ma insoteasca"? :P
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

26 Iunie, 2006, 05:41:16 p.m.
Răspuns #201

serenity82

as vrea sa fiu la mare pe plaja si sa fac baie in apa racoroasa a marii pentru ca mor de cald!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu mai pot e crima in bucurestiul asta  :o VREAU LA MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

26 Iunie, 2006, 05:52:58 p.m.
Răspuns #202

mitza

Vizitator

acum mi-ar place sa plec undeva la munte sa mai scap si eu de caldura asta!  :P dar pana atunci va trebui sa ma multumesc cu o baie la piscina! ;D ;D    dupa ce scap de la sericiu! :'(

26 Iunie, 2006, 05:54:04 p.m.
Răspuns #203

serenity82

vreau si eu piscina unul din visele mele e sa am o curte mare cu piscina in ea  :'( sper sa am parte  :'(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

26 Iunie, 2006, 06:09:18 p.m.
Răspuns #204

mitza

Vizitator
   Si mie mi-ar place, e tare misto
  totul e sa nu renunti niciodata la ceea ce iti doresti

26 Iunie, 2006, 07:15:48 p.m.
Răspuns #205

charlie

eu as vrea sa stiu...
You believe but what you see
You receive but what you give

26 Iunie, 2006, 07:34:51 p.m.
Răspuns #206

ONLY DESIRE

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

26 Iunie, 2006, 10:14:23 p.m.
Răspuns #207

black rose

eu nu mai vreau sa fac nimic....vreau sa faca el.....
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

26 Iunie, 2006, 10:29:45 p.m.
Răspuns #208

sunshine

o baie in mare, sa inot pana la epuizare apoi sa privesc luna pana la rasaritul soarelui.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

27 Iunie, 2006, 12:53:33 p.m.
Răspuns #209

serenity82

as vrea sa dorm mi-e foarte somn si cred ca e de la caldura :-\