06 Noiembrie, 2025, 01:21:32 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce ai vrea sa faci acum?  (Citit de 227250 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 August, 2006, 10:43:15 a.m.
Răspuns #225

Little Rose

as vrea, as vrea, as vrea sa imi pastrez mereu surasul oricat de singura, implinita, iubita, ranita, dezamagita as fi. :)
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

05 August, 2006, 11:34:07 a.m.
Răspuns #226

catty

as vrea sa inot cu delfini in valurile unui ocean...
as vrea sa stau la umbra unui palmier printre ale carui frunze mari strabat sfioase niste raze calde de soare...
as vrea sa ma joc cu firicele fine de nisip auriu...
as vrea sa admir formele diverse ale norilor albi si pufosi...
si as mai vrea...sa ma bucur de toate acestea imbratisata de zambetele unui suflet pe care sa il iubesc

05 August, 2006, 12:29:06 p.m.
Răspuns #227

serenity82

as vrea sa fiu cu el, langa el. nimic nu ar mai conta daca ar fi langa mine :'(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

05 August, 2006, 07:26:35 p.m.
Răspuns #228

charlie

- sa stiu intr-adevar ce s-a intamplat;
- sa mi se permita sa spun ceea ce am de spus;
- sa pot sa deschid ochii cuiva spre adevar.
You believe but what you see
You receive but what you give

05 August, 2006, 07:45:51 p.m.
Răspuns #229

Lorelei

Charlie, nu stiu daca am dreptul sa ma bag in sufletul tau fie si asa, fara sa stiu nimic din ce s-a intamplat si din ce ai de spus si ce ochi vrei sa poti deschide... dar eu sunt mai dintr-o bucata asa si mai salbatica. Ce pot sa-ti spun e ca lumea merge mai departe si cu ea si fara ea si viata merge mai departe si drumul va fi nedrept inca de multe ori de acum inainte. Imi amintesc ce mi-a spus mie candva un prieten drag, ca singurii si adevaratii nefericiti sunt aceia care nu mai au nimic de pierdut si ca singura forma de a merge mai departe este de o face zambind, asa cum zambesti unei amintiri frumoase. As vrea sa am cuvinte sa-ti spun cat de frumos e sa zambesti din toata inima si cate minuni ne rezerva viata, chiar atunci cand credem ca nu mai avem nimic pentru care sa mergem mai departe... Si as mai vrea sa-ti preschimbi inapoi nickul...

Cat despre mine, acum as vrea sa fiu departe, foarte departe de toti si toate, si sa-mi fac toate gandurile si sentimentele sa taca o vreme. Atat numai, o vreme. Dar... cum asta nu se poate acum... zambesc.  ;)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

16 August, 2006, 07:29:02 p.m.
Răspuns #230

Just

1.As vrea sa ne plimbam cu o barca ,eu cu el si sa vaslim pana departe, din cand in cand sa vina cate un val care sa ne stropeasca si sa ne faca sa radem asa cum numai cand eram copii puteam . Mi-ar place apoi sa ne intoarcem putin uzi la mal si sa ne imbratisam in adierea vantului  :).
 (sau)
 2.As vrea sa ma plimb pe dealurile mele pana departe,sa ajung la leaganul din pomul cel batran unde puteam sa zbor si sa-mi amintesc prin cate am trecut alaturi de micii mei amici ai copilarie ,sa revad pesterile in care odata am avut curajul sa intru si as mai vrea sa-mi incrustez initialele pe scoarta unui copac in speranta ca va dainui in timp ...undeva ,departe.
 (sau)
 3.Sa-mi imbratisez parintii si sa le spun ca ii iubesc (nu am facut-o niciodata) si apoi sa petrecem in curtea casei cu vin rece din beci  :) ,sa ne adunam toata familia (acum mai numeroasa ;) )ca-n vremurile bune si sa vad zambetul pe buzele celor dragi sufletului meu  :) .

Dar pana una-alta merg sa gatesc ceva bun  8).

« Ultima Modificare: 16 August, 2006, 07:39:32 p.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

16 August, 2006, 08:26:25 p.m.
Răspuns #231

ONLY DESIRE

as vrea sa mi se spuna ca moartea nu e sfarsitul!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

16 August, 2006, 08:49:24 p.m.
Răspuns #232

sunshine

moartea nu e sfarsitul......e doar un inceput  :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

16 August, 2006, 08:55:35 p.m.
Răspuns #233

ONLY DESIRE

acum as vrea sa si cred asta! :( :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

16 August, 2006, 10:05:55 p.m.
Răspuns #234

black rose

crede...nu e greu...nimik nu se termina...dar continua sub o alta forma
...........ce as vrea sa stiu ce sa fac in viitor....am nevoie sa stiu.........
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

17 August, 2006, 12:00:03 a.m.
Răspuns #235

catty

as vrea sa intalnesc o persoana alaturi de care sa pot visa din nou...alaturi de care sa zambesc...
dar cel mai mult imi doresc o imbratisare  :'(

17 August, 2006, 12:07:05 a.m.
Răspuns #236

alexia

As vrea sa simt nisipul sub talpi, marea mangaindu-mi gleznele si imbratisarea ce mi-o doresc atat de mult...

"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

17 August, 2006, 02:36:08 p.m.
Răspuns #237

B3b3

:'( as vrea sa pot pune punct vieti pt totdeauna
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

17 August, 2006, 10:29:37 p.m.
Răspuns #238

charlie

si te mai luai de mine...

ha.

You believe but what you see
You receive but what you give

17 August, 2006, 10:50:31 p.m.
Răspuns #239

serenity82

eu as vrea sa pot sa simt iar acel fior cand ma ia de mana sau ma strange in brate si sa tremure iar corpul cand ma saruta cu buzele lui dulci. as vrea sa-i pot vedea iar zambetul lui dulce si sa imi vorbeasca iar cu vocea lui suava  :) abia astept ca aceste clipe sa nu se mai termine si sa-l pot avea mereu langa mine
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.