06 Noiembrie, 2025, 01:44:42 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce ai vrea sa faci acum?  (Citit de 227288 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 August, 2006, 09:42:11 p.m.
Răspuns #240

black rose

ai grija draga serenyty.Adu-ti amin te ce ti-am spus...nu vreau sa cazi mai mult in deznadejde dar merita totodata sa lupti pt cel ce simti ca este al tau...........
ce as vrea sa fac acum...sa vad daca des-ul meu este bine...sa fiu alaturi de ea si sa o apar de pericole...sa o insotesc peste tot ca sa ma asigur ca este bine si sa pot dormi linistita....dar stiu k este o furie langa ea...care va face toate astea in locul meu
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

17 Septembrie, 2006, 01:47:00 p.m.
Răspuns #241

pokemon

As vrea sa fiu cu el...atat mi as dori...cand sunt cu el nimic nu mai conteaza...
As vrea sa treaca timpul mai repede...
As vrea sa pot trai la nesfarsit clipe de fericire langa el...
As vrea....as vrea sa fiu langa el....asta e tot ce as vrea pana la urma...
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

17 Septembrie, 2006, 04:43:45 p.m.
Răspuns #242

Strumfita

As vrea sa fiu in fata lui.. si sa-l privesc in ochi ...  :(
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

17 Septembrie, 2006, 05:23:31 p.m.
Răspuns #243

desdemona

am o pofta nebuna sa scriu...nu doar de dragul de a scrie..nu.Pofta nebuna de a scrie prin modul din care privesc acum anumite lucruri.e un mod nou..il capat atunci cand citesc o carte..si capat stilul scriitorului.Schimb cartea..schimb stilul.Am gasit foarte multe feluri de a ma exprima si a gandi in functie de cartile citite,dar niciodaat nu m-am regasit atat de mult.Cred ca si asta este cuvantul..m-am regasit.
file...condei pazea ca vin! ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

17 Septembrie, 2006, 05:58:24 p.m.
Răspuns #244

pokemon

as vrea sa dorm...ma doare capul  :-\
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

17 Septembrie, 2006, 08:02:51 p.m.
Răspuns #245

pokemon

as vrea sa plang...simt ca mor de dor...vreau sa fie aici  :'( :'( :'(

18 Septembrie, 2006, 03:57:27 p.m.
Răspuns #246

pokemon

As vrea sa treaca timpul mai repede...astept ziua de vineri...numar orele....Ma ajuta cineva sa grabesc un pic timpul....va roooooog... Ajutati ma sa fiu fericita...Ma ajutati...ofer si recompensa...fericire si multi  :-* :-* :-*  ;D ;D ;D

18 Septembrie, 2006, 04:18:18 p.m.
Răspuns #247

sunshine

as vrea sa-mi arunc sufletul in univers, sa rataceasca liber, este singurul mod in care nu va mai simti durere,nu-i va mai pasa de minciuni , as vrea sa reusesc sa nu mai am incredere in nimeni, nici macar in mine, sa pot sa urasc si sa pot sa uit.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

18 Septembrie, 2006, 04:20:44 p.m.
Răspuns #248

pokemon

Nu raza de soare...pastreaza ti sufletul curat...uraste,uita daca vrei...dar numai ce e rau...numai ce e urat..pt ca astfel te vei putea bucura de frumusetile din jurul tau... :-*

19 Septembrie, 2006, 10:11:34 p.m.
Răspuns #249

pokemon

As vrea...sa dorm...pana vineri...sa nu mai simt timpul cum trece..as vrea sa nu mai pot numara orele pana la clipa revederii...asta as vrea...sa treaca timpul cat mai repede...pana vineri...si apoi sa ramana pe loc...2 zile...

20 Septembrie, 2006, 01:13:25 a.m.
Răspuns #250

George Ene

Aş vrea să vă mângâi obrajii şi să vă sărut pe frunte pe toţi cei care dormiţi acum, în clipa asta, când am rămas pe sait numai Iulian-Administratorul şi eu...
Iar dacă, din întâmplare, v-aţi trezi, mi-aş cere scuze ca v-am deranjat, aş aştepta până când adormiţi iarăşi, şi-aş repeta gestul...  :-* :-* :-*
E cantu dinoscitur avis

20 Septembrie, 2006, 06:57:13 p.m.
Răspuns #251

pokemon

Acum as vrea sa fiu cu el...undeva..la o padure..sau...pe o plaja..de unde sa privim apusul...toamna...mi se pare asa de frumos... :)

22 Septembrie, 2006, 01:34:28 p.m.
Răspuns #252

pokemon

As vrea sa nu mai simt nimic.... :'( :'( :'(

22 Septembrie, 2006, 01:35:19 p.m.
Răspuns #253

B3b3

m  ::) sa ma plimb prin ploaie ...
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

22 Septembrie, 2006, 04:14:32 p.m.
Răspuns #254

catty

as vrea sa ma plimb...sa vorbesc..sa zambesc...
dar nu am alaturi de cine sa ma plimb...nu am cui sa-i vorbesc ..nu am cui sa-i zambesc... :'(