10 Octombrie, 2025, 05:15:04 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce ai vrea sa faci acum?  (Citit de 216030 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Noiembrie, 2006, 09:30:43 p.m.
Răspuns #315

pokemon

as vrea sa ma pot duce cu el la somnic...sa l sarut de noapte buna si sa ne privim inainte sa adormim....
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

06 Noiembrie, 2006, 10:20:41 p.m.
Răspuns #316

Iosif

Deocamdata ma relaxez ascultand Armik si, chiar daca lucrez intretimp, ma simt destul de bine, as vrea insa sa nu imi fie lene sa aduc semineul (miscator, e pe gaz) langa mine, ca este o lecuta cam frig aici.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

13 Noiembrie, 2006, 09:01:10 p.m.
Răspuns #317

pokemon

As vrea...sa am o vesta de salvare pt ratusca cu care fac baie..i am pus gaduri rele  ;D ;D ;D
Si acum...ceva mai serios..as vrea zapada.... sa fiu la munte...sau la mare..si sa ninga...si el sa fie cu mine.....
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

15 Noiembrie, 2006, 05:29:42 p.m.
Răspuns #318

digitty

everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

15 Noiembrie, 2006, 06:02:03 p.m.
Răspuns #319

Escu

Global Moderator
sa zbor pana la ea....
Let's put a smile on that face!

15 Noiembrie, 2006, 09:25:45 p.m.
Răspuns #320

pokemon

Citat
Pentru LonelY-AngeL, sau poate pentru Pokemon,
că văd că amândouă sunt Îngeriţe
(şi amândouă vor să treacă Timpul mai repede.
De ce oare? Că nu vine să le ţină de urât... Zburătorul!)

Fă-mă, Doamne, îngeraş:
Să zbor lin peste oraş,
Să plutesc în depărtare
Peste munţi, peste ogoare,
Nu atâta dimineaţa,
Când se risipeşte ceaţa,
Ci spre seară – cu mult zor.

Timpul să-l opresc din zbor
Noaptea – când stă luna-n nor.
Şi în ciuda tuturor,
Ca un hoţ ce stă să fură,
Să stau noaptea gură-n gură
Cu draga, alt îngeraş
De aiurea. Mânca-l-aş!

Şi alături, amândoi,
Să vorbim doar despre... noi.

Am sarit peste  asta... ::) multumesc...si e foarte adevarat ce ai scris aici  :-* :-* :-*
« Ultima Modificare: 16 Noiembrie, 2006, 07:51:56 a.m. de pokemon »

16 Noiembrie, 2006, 12:06:56 a.m.
Răspuns #321

gyulya_28

hmm.. ;D.as vrea sa fac ce visez de mult....sa calatoresc in lung si in lat cu un ghiozdanel in spate:D Natura, aerul curat, florile, culorile...ouff numai gandul acesta de aventura ma omoara  :)
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

16 Noiembrie, 2006, 12:16:02 a.m.
Răspuns #322

Lady Allia

As vrea sa ..., sa ascult vantul la fereastra..., sa vad fulgii cazand..., sa aud trosnind lemnele in vatra..., sa o aud pe bunica cantand..., sa il vad pe bunicul tragand din Carpati..., as vrea sa inchid usa trecutului, iar gerul din suflet sa nu mai usture de atata frig...

As vrea sa cant un cantec de leagan unei fetite mici si sa ma bucur de miracolul ochisorilor ei...

As vrea...,( dar asta am sa fac chiar acuma )..., as vrea sa imi sarut iubitul incet pe frunte si sa ii soptesc incet cat de mult il iubesc...

17 Noiembrie, 2006, 10:36:54 a.m.
Răspuns #323

Little Rose

as vrea sa strig, sa-mi marturisesc iubirea.
as vrea sa pot vindeca rani de demult. sau macar sa le ajut sa se cicatrizeze.

as vrea sa strang in brate un suflet drag.
nu vrea sa vorbesc, nu vreau sa ascult. vreau sa simt si atat.
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

17 Noiembrie, 2006, 01:59:40 p.m.
Răspuns #324

ExIgEnTaa

hehe...avand in vedere ca's super fericita ca evadez cateva zile din oras...dupa aproximativ 3 luni...am sa va zic ce vreau sa fac acum!:)vreau sa sarut dulce dulce pe gat un copilash:)sau mai bine zis un "copiloi"...ca stiu ca o sa-mi duca dorul zilele astea:).b-byes:)
You think love is to pray..but..i'm sorry...I Don't pray that way...

17 Noiembrie, 2006, 02:47:07 p.m.
Răspuns #325

pokemon

As vrea sa termin de invatat la istorie... ::) de fapt...as vrea sa termin de invatat la toate...sa stau fara grija ca vine bacu"  ::)

17 Noiembrie, 2006, 03:33:15 p.m.
Răspuns #326

digitty

sa mananc ;D ....  mama ... nu stiu ce tot face pe la bucatarie de dureaza asa mult sa puna masa...
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

19 Noiembrie, 2006, 12:04:46 p.m.
Răspuns #327

desdemona

sa vin dupa tine,iuitul meu...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 Noiembrie, 2006, 07:18:28 p.m.
Răspuns #328

burn_2_hell

sa uit de mine...sa uit de tine...sa uit de noi...sa astept un nou rasarit sperand ca imi va aduce zambetul inapoi  :)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

19 Noiembrie, 2006, 07:31:46 p.m.
Răspuns #329

Strumfita

.. sa pot privi dincolo de o privire ..
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?