10 Octombrie, 2025, 08:09:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce ai vrea sa faci acum?  (Citit de 216124 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Noiembrie, 2006, 10:04:11 a.m.
Răspuns #330

pokemon

as vrea sa mi treaca raceala mai repede
as vrea sa pot sa pap ceva
as vrea sa  treaca timpul un pic mai repede
as vrea sa pot fi sigura ca ni se va indeplini dorinta
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

21 Noiembrie, 2006, 07:15:32 p.m.
Răspuns #331

pokemon

as vrea sa pot scapa un om de la suferinta,as vrea sa fiu sigura ca nu va pati nimic,ca va fi totul bine....ajuta l doamne  :'(
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

21 Noiembrie, 2006, 07:21:47 p.m.
Răspuns #332

Escu

Global Moderator
sa zbor...la ea...
Let's put a smile on that face!

21 Noiembrie, 2006, 09:52:49 p.m.
Răspuns #333

serenity82

As vrea sa fiu singura pe o plaja cu nisip fin sau intr-o poienita verde plina cu flori in apropierea unui rau sau a unui lac. As vrea sa privesc stelele si sa dorm acolo. Sa ma pot gandi la tot ce am pe suflet acum si sa imi pun ordine in viata, sa ma intorc o noua persoana decisa si care stie clar ce vrea sa faca, asa cum eram cand eram mai mica.
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

24 Noiembrie, 2006, 11:36:08 a.m.
Răspuns #334

black rose

draga mea serenity dar nue  greu deloc...imagineazati ca esti acolo unde vrei...si incearca sa te redescoperi....
 ce as vrea sa fac acum?....hm.....sa trec o data de BAc si sa ajung la facultate...si sa fiu mereu langa cel drag...pt ca acum chiar exista unul
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

24 Noiembrie, 2006, 01:32:34 p.m.
Răspuns #335

Humpty-Dumpty

"Vreau tot , sa stiu ca tot mi-e cunoscut
Cu tot ce-a fost , ce este si va fi
Sa mi se-nsire-n fata , zi cu zi ,
Enigmele de-acum si din trecut ."
                             (Jan Lulu Stern- Vreau tot)
   E una din poeziile mele preferate....mi se pare cam ciudat dar asta imi doresc eu acum.... ;D Cer prea mult?   ;D
  Inca un lucru pe care mi-l doresc eu acum e sa fiu aproape de iubirea mea....insa acest lucru e imposibil... :'( :'( :'(
Si alguna vez dices que nadie te quiere diras que yo no existo...

24 Noiembrie, 2006, 09:17:15 p.m.
Răspuns #336

catty

vreu o imbratisare...vreau sa ma cuibaresc la cineva in brate...vreau sa adorm si sa ma trezesc cu cineva langa mine...vreau sa simnt pe cineva alaturi... :'( :'( :'(

25 Noiembrie, 2006, 11:27:18 a.m.
Răspuns #337

Just

Mi-ar place tare mult sa stau cu mama la povesti si la o cescuta de cafea neagra.Asa cum numai ea stie sa faca si as vrea apoi sa ne adunam cu totii in bucatarie,sa pregatim cate ceva de-ale gurii si sa plecam in dimineata asta frumoasa la manastirea ascunsa in dealurile mele ,la "Izvorul tamaduirii" unde sa ne punem cate o dorinta sau ...mai multe :-[.

Sau as vrea sa plecam in excursie ,eu cu cel drag si cu multi prieteni.Sa petrecem o saptamana undeva intr-un loc frumos,sa colindam dealuri si sa ascultam muzica ,sa auzim bancuri, sa facem mici la gratar si sa bem vin fiert .Ihm!ce pofta mi-e.

Eh!Dar lasa ca in curand ma pun eu pe picioare si o sa facem tot ce ne dorim :D .Chiar mi-e dor de o excursie.

« Ultima Modificare: 25 Noiembrie, 2006, 12:27:17 p.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

25 Noiembrie, 2006, 11:32:29 a.m.
Răspuns #338

furia ingerului

Vizitator
Sa bat cuie intr-un fag secular cu trunchiul brazdat de miile de intemperii ce l-au zdruncinat de-a lungul timpului iar el sa-mi raspunda, de-ar putea, la strapungerile fierului meu cu: "iti multumesc pt. ce-mi faci, si tu si eu am fi  niste prosti daca am considera ca suntem intangibili".

01 Decembrie, 2006, 11:37:29 p.m.
Răspuns #339

black rose

sa fiu un fluture......un vant....un soare...si langa el
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

02 Decembrie, 2006, 05:21:46 p.m.
Răspuns #340

Strumfita

as vrea sa ninga .. si sa ma plimb prin zapada ..  ::)
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

02 Decembrie, 2006, 05:35:24 p.m.
Răspuns #341

pokemon

as vrea sa pot sa zbor,sa inot,sa alerg,sa ma tarasc pana la el si sa fie fericit....

02 Decembrie, 2006, 06:26:11 p.m.
Răspuns #342

black rose

as vrea sa pot.....doar atata da am puterea sa pot ???

02 Decembrie, 2006, 09:35:59 p.m.
Răspuns #343

burn_2_hell

as vrea fie numai si pentru cateva clipe sa nu ma mai atace gandurile,sa fiu ...''libera''.... :-\
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

04 Decembrie, 2006, 01:31:11 p.m.
Răspuns #344

Luke

as vrea sa. .  . . . .fiu la cursu de chimie . . . ..
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!