05 Noiembrie, 2025, 10:04:39 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce ai vrea sa faci acum?  (Citit de 227051 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Decembrie, 2006, 08:32:27 a.m.
Răspuns #420

burn_2_hell

ce frumos e in camera..instalatia licare in bradut...e intuneric..afara ploua..ah..cat as dormi  :'(..dar trebuie sa plec la meditatie... :'(  :'( si afara e frig..ce viata...vreau sa dormmm..vreau sa nu mai am meditatii...vreau sa se termine. scoala...nu vreau prea multe nu  ;D ?.am fugit la meditatie..unde voi casca d 1000 de ori pe minut... ::)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

19 Decembrie, 2006, 11:55:36 a.m.
Răspuns #421

andrada

as vrea sa am o putere sa iau lacrimile din ochii lui Lady Allia...sa le plang eu ...si sa sadesc in locul lor ...fericirea...
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

19 Decembrie, 2006, 01:56:42 p.m.
Răspuns #422

pokemon

nu...si lacrimile au rostul lor...dar as vrea sa pot face ca fiecare lacrima sa fie inlocuita cu momente de liniste,iubire si intelegere
  si as vrea sa se opreasca ploaia  :-X
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

19 Decembrie, 2006, 02:20:23 p.m.
Răspuns #423

Escu

Global Moderator
sa se opreasca ploaia...si sa ninga
Let's put a smile on that face!

19 Decembrie, 2006, 04:58:58 p.m.
Răspuns #424

Lady Allia

...multumesc andrada...mi le-ai luat intr-un fel sau altul si ai sadit prin ceea ce insemni tu si prietenia ta...fericire! Fericirea ca mai exista oameni si suflete ca si tine draga mea...! Iti multumesc pentru ca ai un suflet atat de senin!

As vrea sa ... ma bat cu Catalin in zapada si sa ii trag cativa bulgari in freza...(pentru ultimele doua zile)  ;D...!

...........

multumesc pika-pika pentru ca ai grija de lacrimile mele... te iubesc draga mea sa stii...inclusiv pentru faptul ca ai nickul cu numele celui mai drag desen animat...al meu... :-*....care ma face sa ma gandesc la Picachiu... ;D :) ;D

..........

escu
...si eu vreau sa ninga...sa ninga cu fulgi mari cum nu s-au mai vazut...! sa ninga si sa fie multa zapada...sa fac ingerasi de nea..., sa fac omuleti..., sa ma dau pe gheata (pe fasiile care le fac copii in fata blocurilor)  ;D si...mai vreau zapada ca tu si lorelei sa mai puteti sa va continuati frumoasa poveste...(poate va mai ingheata manutele si mai vreti sa vi le incalziti...ce ziceti???  ;D ;D ;D )...

19 Decembrie, 2006, 06:27:44 p.m.
Răspuns #425

Paul

Uite ca ti s-a implinit dorinta Lady Allia... a nins, si presupun ca va continua sa ninga :)

Eu as vrea sa dau cu capul de un perete, sa uit de tampeniile pe care le-am facut >:( >:( >:(.
Iubesc, deci exist.

19 Decembrie, 2006, 06:38:21 p.m.
Răspuns #426

Lady Allia

...o sa imi inchipui ca in locul stropilor astia inebunitori care curg incontinuu e zapada pe care o "ningi" tu Paul...!  :) Multumesc!

aaa...eu vreau ca Paul sa nu mai faca tampenii ca sa nu mai aiba unde da cu capul... ;D! Jos peretii!

19 Decembrie, 2006, 06:46:24 p.m.
Răspuns #427

pokemon

as vrea sa fim cu totii fericiti...vad ca unii au inceput deja...si ce mult ma bucur  :)

PS:draga lady,nick-ul meu se trage de la el...si eu il iubesc pe pikachiu si de acolo...am ramas pokemon...unii zic ca am si moaca  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Decembrie, 2006, 02:03:09 a.m.
Răspuns #428

viulian

Administrator
As vrea sa nu mai _trebuie_ sa fac nimica :(

As vrea sa am linistea pe care o aveam cand stateam in Regie si ma durea undeva de tot ce se intampla.

As vrea sa pot dormi pana la 12 la amiaza si sa nu vad, cand ma trezesc, 6 missed calls pe nokiuta ce data pe silent........ s-a abtinut cu stoicism sa nu propage disperarea celorlalti pana atat de aproape de urechea mea.

As vrea.... mai multe - dar mi-e prea somn si oricum mai am prea putin de dormit pana cand _trebuie_ sa ma trezesc.

Ciao, lume cruda, te regasesc in cateva ore.. de fapt stiu ca vei veghea la capul meu, asteptandu-ma credincioasa inapoi - pentru ca delirul sa continue ca si cum nu s-ar fi oprit niciodata.

.

20 Decembrie, 2006, 01:23:02 p.m.
Răspuns #429

serenity82

Pentru prima data, in acest moment fac ceea ce imi doresc, imi strang puiutul in brate si pot sa-i spun fara sa-mi fie frica "Te iubesc"  ::).
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Decembrie, 2006, 01:26:49 p.m.
Răspuns #430

burn_2_hell

trebuie sa fie atre placut  :D !!! stau...vorbesc cu o persoana...mai specaiala...pentru mine...sunt happy
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

20 Decembrie, 2006, 01:30:43 p.m.
Răspuns #431

Escu

Global Moderator
sa zbor...da poate imi imprumuta inger mort noile ei aripi pentru 5 min :)

20 Decembrie, 2006, 01:32:43 p.m.
Răspuns #432

burn_2_hell

sunt fericitaaa acum sunt cu capul in nori....te iubescccccccc
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

20 Decembrie, 2006, 07:42:48 p.m.
Răspuns #433

burn_2_hell

vreau sa vina ziua de maine...sa ma duc la cumparaturi...si as mai vrea sa uit de o faza nasoala de azi... >:(...aa si as mai vrea sa intre pe messenger...hai ca va spun cine as vrea sa intre..sa nu fiu rea...doar sunteti prieteni mei...as vrea sa intre...zzUzzU..
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

20 Decembrie, 2006, 07:46:58 p.m.
Răspuns #434

Escu

Global Moderator
hopa...copilu familiei...e fericit....da-ne detalii...nu ne tine in bezna copila!