10 Octombrie, 2025, 09:49:57 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce ai vrea sa faci acum?  (Citit de 216340 ori)

0 Membri și 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

23 Decembrie, 2006, 08:06:21 p.m.
Răspuns #450

suflet

Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

24 Decembrie, 2006, 11:06:20 p.m.
Răspuns #451

burn_2_hell

as vrea sa treaca repede totul! poate ca sunt o lasa..dar .vreau sa fug de toate si de toti..sa fiu undeva singura..doar eu si gandurile mele!
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

25 Decembrie, 2006, 05:23:37 p.m.
Răspuns #452

Strumfita

Lorelei si Blegone .. va multumesc. Imi voi continua povestea, dar pentru inceput, trebuie sa imi mai revin.
Pupicei ..
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

10 Ianuarie, 2007, 09:39:45 p.m.
Răspuns #453

desdemona

imi este somn..foarte somn..dar nu sa adorm oriunde..ci acolo unde imi este iubirea..sa il tin eu in brate..si sa il privesc cum doarme..asa ma odihnesc..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

10 Ianuarie, 2007, 11:17:03 p.m.
Răspuns #454

Semiramis

Global Moderator
să fiu în concediu... 8)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

11 Ianuarie, 2007, 10:25:30 a.m.
Răspuns #455

Escu

Global Moderator
sa fiu langa ea...
Let's put a smile on that face!

11 Ianuarie, 2007, 11:46:19 a.m.
Răspuns #456

Just

Sa fiu pe partie.Eu sa plimb sania la deal ,ea sa ma plimbe la vale -dar afara sa fie cald pentru ca daca ar fi prea frig nici vorba de sanius.Pana una alta casa mea e inundata de soare si afara temperatura a crescut la 17 grade.Ne punem ocelari de soare 8).

PS:Neseriozitate domn'le cu aia de la export zapada in conditii critice-bani vor ,dar livrare nici vorba :D.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

11 Ianuarie, 2007, 03:05:47 p.m.
Răspuns #457

Lady Allia

Sa fiu langa surioara mea sunshine...!!! Sa o tin de mana, sa o iau in brate, sa ii zambesc si sa ii spun "VA FI BINE!!!"...! Sunte departe de ea si ma macina neputinta, dar...cat de mult mi-as dori sa fiu acolo langa ea si sa pot sa o alin...
 Te iubesc din suflet...raza de soare...!

11 Ianuarie, 2007, 03:18:12 p.m.
Răspuns #458

sunshine

stiu, Ramonica, stiu.......de asta te caut si-ti spun toata teama mea, sa te simt langa mine.te iubesc, sis, iti multumesc pt tot :'(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

11 Ianuarie, 2007, 07:24:11 p.m.
Răspuns #459

pokemon

as vrea sa fiu cu el...doar atat...atat de mult...
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

13 Ianuarie, 2007, 05:26:35 p.m.
Răspuns #460

burn_2_hell

as vrea sa am cu cine sa ies in oras  :'(...se pare ca toti prietenii mei au alta ''treaba''... :(
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

13 Ianuarie, 2007, 05:53:32 p.m.
Răspuns #461

Evangeline

As vrea sa ma pot sa inteleg ce e in inima mea ca parca e o varza acum si vreau sa fac curat >:(

:-*
Never, never quit!

14 Ianuarie, 2007, 12:19:33 a.m.
Răspuns #462

valentina

As vrea sa iau durerea voastra toata ,asupra mea.Sa va fac viata mai frumoasa in fiecare zii.
           Sa am puterea de a va face sa credeti ca exista o putere divina care e alaturi de voi mereu.
           Sa fac pace mondiala.Copiii de pe intreg Pamantul sa se bucure ca exista,ca au parinti,bunici,care sa-i aline cu cate o vorba buna.
           Sa nu mai existe razboaie.Sa pot preface armele in flori.
           Sa fac din Curcubeu un pod al fratiei,dragostei si intelegerii intrte toate popoarele lumii.
           Atat de multe as vrea sa fac...
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

29 Ianuarie, 2007, 11:10:45 a.m.
Răspuns #463

catty

as vrea...sa scap de stres...sa stiu...sa ma joc cu cel mai dulce motanel...sa ascult muzica...sa visez...sa plutesc pe nori albi...

29 Ianuarie, 2007, 11:38:47 a.m.
Răspuns #464

Cruella

Eu as vrea sa zbor cu un F-16 si sa ma catapultez la 15.000 metri. Macar o data sa simt cum e sa atingi 9G si sa inchei cu un "free-fall" adevarat si as fi fericita  :happydance:
My imaginary friend says you are crazy!