10 Octombrie, 2025, 09:40:52 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce ai vrea sa faci acum?  (Citit de 216267 ori)

0 Membri și 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

23 Februarie, 2007, 11:42:31 p.m.
Răspuns #495

Dedeiu

Echipa de exterminare, a se vedea filmul rogue force, as face parte cu drag dintre cei care elimina rosul.

23 Februarie, 2007, 11:43:13 p.m.
Răspuns #496

Miss M.

Moamaa mima ... de cand n-am mai jucat , imi place super-mult . Cu floricelele am rezolvat-o , am gasit prin dulap un plic si l-am bagat la microunde  ;) ... Cred ca mai citesc niste bancuri pe net si ma calmez  8) . Aoleoo ... numai bere n-am  :-\
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

24 Februarie, 2007, 09:21:10 a.m.
Răspuns #497

valentina

As vrea sa fie anotimpul indragostitilor,sa fim fericiti toti cei care simtim,traim,visam si iubim,in acelasi ritm.Sa ne lasam purtati, pe aripile iubirii,sa transformam tot ceea ce este rau in bine,viata sa o traim asa cum merita traita-cu intensitate.

Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

25 Februarie, 2007, 12:21:40 a.m.
Răspuns #498

burn_2_hell

as vrea sa aud din nou acel ''te iubesc''....dar cum nu este posibil...ma multumesc sa ascult muzica...si sa va citesc pe voi... :D
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

25 Februarie, 2007, 02:41:48 p.m.
Răspuns #499

catty

as vrea sa fiu intr-un hamac la umbra unor palmieri superbi pe malul unui ocean limpede inconjurata de nisip auriu, fin, fierbinte ascultand vantul usor si valurile inspumate band un pahar de limonada cu multa multa cheata...

vai cat de frumos e sa visezi... ::) :'(

25 Februarie, 2007, 08:16:26 p.m.
Răspuns #500

pokemon

as vrea sa fie vara.sa fie cald si timpul scurt.
totul se rezuma la timp,asa ca as vrea sa treaca mai repede iar apoi sa stae pe loc 

:offtopic:

catty cred ca visele ne dau putere.asa ca,sus capul si hai sa visam cu totii
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

25 Februarie, 2007, 10:42:39 p.m.
Răspuns #501

Semiramis

Global Moderator
să încep de mâine concediul... :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

28 Februarie, 2007, 11:34:55 a.m.
Răspuns #502

Eve

stand pe malul unui lac de munte sa vad profilul copacilor in asfintitul rosiatic
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

01 Martie, 2007, 11:04:37 p.m.
Răspuns #503

katya1886

eu as vrea sa-mi spuna profu' de la fac ca eseurile predate sunt super sau mcar bune,si ca o sa-mi apara in revista,asa nu mi-ar mai fi rau si as putea sta si eu calma sa ma uit la un film fara sa ma tot contrazic singura prin camera si sa-l rog pe fratele meu sa-mi citeasca compozitiile iar el sa se uite ciudat sau satul de insistentele mele de parca as fi lunatica :stars:
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

02 Martie, 2007, 01:41:29 p.m.
Răspuns #504

black rose

vreau sa merg acasa....sa mananc....va vine sa credeti...e vineri....sf de saptamana...soare afara...inceput de primavara...e a 7a ora la scoala si nu mai pot...profii ar trebui acuzati pt ucidere din culpa :(
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

09 Martie, 2007, 08:35:11 p.m.
Răspuns #505

pokemon

as vrea sa plang,dar nu mai am lacrimi
as vrea sa tip,dar nu am putere
as vrea sa pot schimba lucrurile,dar sunt un nimeni
as vrea sa dispar,dar trebuie sa exist....
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

09 Martie, 2007, 09:54:26 p.m.
Răspuns #506

catty

daca va fi sa plangi...sper ca vei plange de fericire
daca va fi sa tipi...sper sa iti strigi cu toate fortele iubirea
multe nu se pot schimba dar in nici un caz nu inseamna ca esti un nimeni...esti un CINEVA foarte important care poate schimba multeeeee
si intradevar trebuie sa existi si asta este un lucru foarte bun

mult curaj draga mea...stiu pe cineva care zicea nu demult
catty cred ca visele ne dau putere.asa ca,sus capul si hai sa visam cu totii

:-* :-* :-*

10 Martie, 2007, 09:37:44 a.m.
Răspuns #507

pokemon

multumesc  :-*
uneori ma apuca deznadejdea si parca nimic nu merge spre ce mi as dori eu.
din fericire am curajul sa visez mai departe si parca doar asa reusesc sa inaintez.
multumesc draga catty  :-*

11 Martie, 2007, 05:02:34 p.m.
Răspuns #508

burn_2_hell

sa dorm...nu am mai dormit ca lomea de mult timp...(somnul meu zilnic: maxim 8 ore)... ::)
aa si mai vreau sa vina mai repede ziua mea...si sa nu plece mama,sa fie langa mine...
si as mai vrea sa primesc un semn de viata de la el...
   cred ca vreau cam multe... :D
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

11 Martie, 2007, 05:04:05 p.m.
Răspuns #509

Escu

Global Moderator
sa daruiesc la toata lumea cate un pestisor auriu (care sa indeplineasca cate 3 dorinte).

PS: mai putin politistilor.
« Ultima Modificare: 11 Martie, 2007, 05:59:21 p.m. de Escu »
Let's put a smile on that face!