10 Octombrie, 2025, 05:45:56 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce ai vrea sa faci acum?  (Citit de 216059 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 Martie, 2007, 05:38:48 p.m.
Răspuns #510

diablo4u

Cam greu de spus ::) dar cel mai mult as vrea sa vina ziua de 26 august sa fac nunta aia sa imi iasa din grija :D
Si as mai vrea ce altii urasc adic sa se termine concediul asta si sa ma intorc la munca sa mai opresc niste fetitze care se dau cu masina si sa le dau niste amenzi :police: (sau sa le iau un nr de tel :P)

cam multe? nu cred! :-\

12 Martie, 2007, 12:57:53 a.m.
Răspuns #511

Dedeiu

Sa achizitionez un H&K SG1 si sa ma duc pe faimosul sediu BCR din Victoriei. Teava sa fie indreptata spre guvern. Incep sa fac puncte :laugh:

12 Martie, 2007, 05:39:31 p.m.
Răspuns #512

Escu

Global Moderator
Sa achizitionez un H&K SG1 si sa ma duc pe faimosul sediu BCR din Victoriei. Teava sa fie indreptata spre guvern. Incep sa fac puncte :laugh:

nu frate...misto e cu niste C4 (explozibil) plantat pe la subsolul cladirii.
cu sniper-ul nu faci multe frag-uri si risti sa ti-o furi.
Let's put a smile on that face!

13 Martie, 2007, 12:25:14 p.m.
Răspuns #513

Escu

Global Moderator
Sa fiu acasa si sa dorm

19 Martie, 2007, 10:01:12 p.m.
Răspuns #514

katya1886

sa nu mai plec din fata calculatorului
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

20 Martie, 2007, 04:37:39 p.m.
Răspuns #515

Zantiala

Sa fiu intr-o poiana, plina cu flori, pe marginea unui rau, alaturi de cea pe care o voi iubi...
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

20 Martie, 2007, 10:57:42 p.m.
Răspuns #516

Dedeiu

Corect. Poti sa ii spui semtex si este folosit deobicei pentru zdrobirea materialelor usoare gen geamuri, lemn, rigips, etc. Asa cum spp-ul are multi cretini inarmati cu pistoale(in cel mai bun caz Glock sau Beretta), un asasin ar putea sa il faca zob pe presedinte in cateva secunde. Nu este greu. Eu m-as pune acolo cu bere si cu o ajutorul unei agende as face puncte:D

22 Martie, 2007, 10:43:24 p.m.
Răspuns #517

Escu

Global Moderator

Corect. Poti sa ii spui semtex si este folosit deobicei pentru zdrobirea materialelor usoare gen geamuri, lemn, rigips, etc. Asa cum spp-ul are multi cretini inarmati cu pistoale(in cel mai bun caz Glock sau Beretta), un asasin ar putea sa il faca zob pe presedinte in cateva secunde. Nu este greu. Eu m-as pune acolo cu bere si cu o ajutorul unei agende as face puncte:D

Prea mult CS.Cat ai la viata ?

22 Martie, 2007, 10:44:47 p.m.
Răspuns #518

Lorelei

Ia cautati-va voi un forum de CS si alte d-astea ca deja vorbiti cifrat  :P Acilea ziceti ce vreti sa faceti nu "detalii tehnice", ok?  :police: :police:
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

24 Martie, 2007, 12:32:37 a.m.
Răspuns #519

digitty

sa...tzip tare de tot... dupa kre sa hoinaresc aiurea pe alei pierdute...
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

18 Aprilie, 2007, 10:18:43 p.m.
Răspuns #520

Little Rose

sa pricep rolurile pe care le-am jucat in viata aceasta. sa le apreciez sau sa le reneg.
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

19 Aprilie, 2007, 05:26:53 p.m.
Răspuns #521

Lady Allia

Să fiu lângă surioara mea! Să fiu lângă surioara mea...sunshine...să o ţin în braţe, să o ascult, să îi spun cum îi spun mereu..."va fi bine, ai să vezi că va fi bine"...! Vreau să îi cânt încet şi să adoarmă..., să o privesc cu drag, să o mângâi...şi dacă aş putea să îi iau la mine toată durerea şi problemele...!
 Vreau să mă rog la Doamne Doamne să o ajute să fie fericită şi să depăşească cât mai repede toate problemele...!
 Te iubesc Lili meu drag...şi sunt lângă tine mereu...!!!!!

04 Mai, 2007, 10:56:08 p.m.
Răspuns #522

Lady Allia

...aş vrea să dorm, dar...aş vrea şi să stau trează... cred că aş vrea să mă pot împăca între amândouă stările... ;D! ...şi...când merg să fac nănică aş vrea să îmi facă şi mie cineva patul... :sleeping:

05 Mai, 2007, 08:32:30 a.m.
Răspuns #523

Semiramis

Global Moderator
aş vrea să nu fiu la serviciu, recuperând ziua de luni, 30 aprilie... :nono:
auzi ce tâmpenie...oricum n-am cu cine lucra. 8)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

05 Mai, 2007, 12:50:56 p.m.
Răspuns #524

Alia

as vrea sa fiu la mare, iar valurile inspumate sa ne loveasca intr-un dans tandru , de uniune complexa.....
pana la vara...ramane doar un vis  :(