06 Noiembrie, 2025, 12:35:35 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce ai vrea sa faci acum?  (Citit de 227232 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Mai, 2007, 07:41:39 p.m.
Răspuns #525

Escu

Global Moderator
Sa fiu la mare...sa ascult valurile.
Let's put a smile on that face!

05 Mai, 2007, 07:53:27 p.m.
Răspuns #526

pokemon

as vrea sa mananc o prajitura buna  ::)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

06 Mai, 2007, 09:01:13 p.m.
Răspuns #527

valentina

Sa plec la munte.Sa ma relaxez,sa nu ma mai gandesc macar ptr. cateva clipe la nimic.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

06 Mai, 2007, 09:23:27 p.m.
Răspuns #528

valentina

Sa dau timpul inapoi.Cand am pasit prima oara pragul acestui site m-am simtit nemaipomenit de bine.Acum vad ca si un biet post poate distruge prietenii,poate crea tensiuni in randul scriitorilor .Imi pare rau cand vad ce se intampla acum,aici ,pe LOVETIME.Cand am venit pentru prima data,mi-a placut enorm,si oamenii erau altfel,dar viata asta grea ne face sa ne schimbam asa de mult incat,un om il putem "citi"doar din ceea ce scrie.
      Nu este asa,de multe ori aparentele insala.
      Chiar nu poate exista armonie,fara a ne plange de una,alta,fara a ne critica unii pe altii,fara a fi nemultumiti de ceea ce avem?
Stiti vorba ca nemultumitului i se i-a darul?
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

12 Mai, 2007, 11:22:21 p.m.
Răspuns #529

katya1886

...sa sar intr-un picior...  ;D
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

12 Mai, 2007, 11:31:55 p.m.
Răspuns #530

viulian

Administrator
Eu... as vrea sa vad cum e sa nu mai ai nici o grija. Nici o rata de platit, nici un to do de facut, nici de cautat utopii si marea iubire, nimic. Sa am deja totul si doar sa ma bucur de viata.

Uf...

13 Mai, 2007, 08:24:08 p.m.
Răspuns #531

pokemon

as vrea sa mananc inca o inghetata cu cirese
si as vrea sa nu ma mai doara gatul
si as mai vrea ceva dar nu zic ce ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

13 Mai, 2007, 09:13:48 p.m.
Răspuns #532

Lady Allia

Aş vrea să fiu cu mulţi dintre voi undeva la iarbă verde, să facem un grătar, să schimbăm opinii, să stăm la un foc de tabără... :) :-* :)...şi să ne cunoaştem aşa cum suntem cu adevărat nu cum bănuim că ar fi unii dintre noi.

13 Mai, 2007, 09:31:13 p.m.
Răspuns #533

desdemona

o muzica linistita..gen cea pe care o ascult eu acum...Barry White-Kiss and say goodbay sa fie asa..usurel ca fond sonor,mihai sa stea in partea dreapta a patului,eu in cealalta si sa zac pur si simplu.
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

13 Mai, 2007, 10:06:48 p.m.
Răspuns #534

ONLY DESIRE

sa inchid ochii si sa uit tot ce am trait pana acum!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

14 Mai, 2007, 10:22:15 p.m.
Răspuns #535

desdemona

sa stau undeva la tara,dar sa fie pustiu.
multi copaci,verdeata.
sa ne construim un hamac,sau daca suntem lenesi alegem cerdacul(gata facut) si sa stam asa pana tarziu.afara este atat de placut.
poate chiar sa adormim pana cand frigul de dimineata ne va trimite in patul din casa.
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

15 Mai, 2007, 08:41:12 a.m.
Răspuns #536

Cruella

sa skiez....... sau cel putin sa fac un omulet de zapada. sau mai multi  ;D
My imaginary friend says you are crazy!

16 Mai, 2007, 10:37:17 p.m.
Răspuns #537

Little Rose

sa fiu in codrul des in care am descoperit un ghiocel mult drag mie.
 :-[
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

21 Mai, 2007, 09:11:43 a.m.
Răspuns #538

gyulya_28

mi-ar placea sa fiu... sa fiu la Stana de Vale sa cuprind iar acele minunatii de peisaje cu ochii sa privesc la izvorul minunilor si sa ma imbat de frumusetea naturii sa dansez cu copacii iar soarele sa-mi zambesca rebel ...mdaaaa cred k mi-e dor de natura de verde curat de prospetime ...
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

04 Iunie, 2007, 03:26:56 p.m.
Răspuns #539

ONLY DESIRE

sa dau "copy" cursurilor la economia intreprinderii si apoi "paste" in memoria mea!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."