05 Noiembrie, 2025, 10:45:27 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Holla!  (Citit de 13867 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Februarie, 2006, 09:40:18 p.m.
Citit de 13867 ori

crocantzel

Vizitator
Hop si eu p'aici...La fel ca altii, tot din greseala am descoperit si eu acest site, dar e o comoara... ;D
Ce sa va spun...Am 19 ani, 1,90,  76kg, caprui, brunet...
Vretz sa stiti ceva, just ask!  ;)

08 Februarie, 2006, 09:45:31 p.m.
Răspuns #1

Guardian|Angel

Bine ai venit, si in pofida faptului ca ma astept sa fiu contrazisa, (stim noi de cine) sa stii ca asteptam cu drag povestile tale,sau povestea ta, sfaturile tale...pe tine...caci aici,pe LOVETIME, te vom bombarda...cu dragoste bineinteles!
te sarut!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

08 Februarie, 2006, 10:11:08 p.m.
Răspuns #2

un_suflet

Ne bucuram sa impartim "comoara" cu tine. :)
Fi binevenit!

Vrei sa afli ceva? Just ask! ;)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

08 Februarie, 2006, 10:14:35 p.m.
Răspuns #3

sunshine

Bine ai venit! Ne bucuram sa fim cat mai multi.....totusi...sper sa ne umpli sufletele cu veselia ta in continuare.Ca  se apropia ziua indragostitilor si as vrea sa va vad cat mai fericiti, cat mai indragostiti.... ;)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

08 Februarie, 2006, 10:15:38 p.m.
Răspuns #4

Rudy Valentino

Vad ca ai inceput cu "asl-uri" gen "matrimoniale"...Esti sigur ca n-ai gresit adresa?? 8)

IAGO

08 Februarie, 2006, 10:26:12 p.m.
Răspuns #5

Guardian|Angel

Daca ar fi spus ca are fruntea lui Eminescu, ar fi sunat a provocare..stiu eu cine ar fi sarit ca ars...nu te speria crocantzel,crede-ma pe cuvant...esti bine venit!(daca o zc eu, trebuie sa ma crezi,nu?doar eu sunt cea mai cea...modesta:P)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

08 Februarie, 2006, 10:29:36 p.m.
Răspuns #6

sunshine

Amenintarea........ ;D Geniul se simte amenintat de tinerete, frumusetea? Oare crezi ca te intrece? Oricum, pana la proba contrarie, tot geniul idol ramai. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

09 Februarie, 2006, 10:16:12 a.m.
Răspuns #7

Strumfita

Bine ai venit crocantel. Sper sa te simtzi bine alaturi de noi  ;D
   Te pupic  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

09 Februarie, 2006, 10:38:12 a.m.
Răspuns #8

crocantzel

Vizitator
Deja m-ati afcut sa ma simt excelent... Va salut pe toti si va multumesc pentru incurajari...Cat despre critici, nu ma deranjeaza deloc. Cum ar putea exista ceva pe lume daca n-ar fi cineva care sa conteste?

09 Februarie, 2006, 10:51:51 a.m.
Răspuns #9

gyulya_28

:D holla :D ma bucur ca ai patruns si tu in aceasta familie minunata.Fi binevenit! :-*
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

09 Februarie, 2006, 10:55:52 a.m.
Răspuns #10

Lady Allia

Bine ai venit in lumea povestilor niciodata terminate...a raurilor de smarald care curg din sufletele cele mai minunate cunoscute vreodata si...asteptam cu nerabdare sa iti "citim" lumea viselor tale...

PS...- a trebuit tu sa iti pui nickul asta...acuma numai la sticksuri ma gandesc  ;D ;D ;D

09 Februarie, 2006, 03:51:54 p.m.
Răspuns #11

desdemona

buna draga crocantzel!caprui...brunet...19.Ia ai grija s-ar putea ca noi fetele sa punem ochii pe tine(mai ales eu). ;D ;D ;D
mai in gluma mai in serios iti urez cel mai calduros Bine ai venit!asteptam povestile tale!Spor la scris :-* :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

10 Februarie, 2006, 06:19:53 p.m.
Răspuns #12

crocantzel

Vizitator
eeee, mai desdemona...Stii si u bancu ala "blonda, 180, albastrii, 90-60-90, vand camion..";D;D;D;D

10 Februarie, 2006, 09:03:39 p.m.
Răspuns #13

desdemona

;D ;D ;D ;D sa speram ca nu imi vinzi nimic ;D ;D

P.S.tot ce ai de dat ,dai asa din inima.. :D ;D ::)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

11 Februarie, 2006, 12:54:25 a.m.
Răspuns #14

ONLY DESIRE

Welcome!mda surioara...nu-i asa ca suna bine?Brunet,1;90..se pare ca avem aceleasi gusturi!.eu...sunt blonda de mai sus,cu camionul! ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."