05 Noiembrie, 2025, 10:01:45 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Holla!  (Citit de 13840 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 Februarie, 2006, 01:53:12 p.m.
Răspuns #15

desdemona

;D :D ;D uite cum ma faci tu sa rad :D ;D ce zici?FACEM UN DUEL? ;D ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

14 Februarie, 2006, 10:36:42 a.m.
Răspuns #16

crocantzel

Vizitator
Sorry pt intarziere...

Mai Desdemona, glumeam si io in postu ala... ;) Nu te supara...Ziceam si io ca aparentele pot de foarte multe ori sa insele...Nu am nimic de vanzare, incerc sa dau cat de mult pot tuturor celor care vor sa primeasca,si daca esti printre aceia ma bucur tare mult...

Only u, as vrea mai multe detalii despre camion... ;D ;D ;D ;D

14 Februarie, 2006, 07:32:11 p.m.
Răspuns #17

desdemona

stiu draga crocantzel ca ai glumit :D :D.Ce am parut eu ca am pus botul? ;D ;D ;D ca doar fara glume viata nu ar fi viata.

he camionul ala e al meu :D ;D ;D :D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

14 Februarie, 2006, 08:48:24 p.m.
Răspuns #18

crocantzel

Vizitator
Deloc nu a parut asa.....Mai bine tac sa nu mai zic vreo prostie...

14 Februarie, 2006, 09:11:49 p.m.
Răspuns #19

desdemona

haha..te dadeai la camionul meu? ;D :D

P.S.te rog nu te supara daca mai zic cate o chestie asa..am un umor cam ciudat

15 Februarie, 2006, 03:15:48 p.m.
Răspuns #20

ONLY DESIRE

camionul...l-am vandut deaj,am avut foarte multe oferte...sorry,data viitoare! ;)...lasa surioara iti promit ca tie iti aduc unul la comanda!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

15 Februarie, 2006, 07:56:32 p.m.
Răspuns #21

furia ingerului

Vizitator
Salutare om bun.

Bine ai venit prin zona. Fie-ti sederea placuta precum o iarba grasa si plina de cani de roua pe un camp la marginea fiordurilor norvegiene  ;)

Cat despre restul...n-ai cum sa te saturi de ei ;D

15 Februarie, 2006, 08:13:41 p.m.
Răspuns #22

desdemona

nu e asa ca suntem ca un drog?nu nu? eu as vrea sa fiu marihuana(ma numesc maria)

20 Februarie, 2006, 11:10:10 a.m.
Răspuns #23

digitty

Bine ai venit crocantzel!!! ce-mi place nickul tau!!! :D e simpatic!

Ce se inghesuie fetele sa te cunoasca!!! pe toate ne-ai dat pe spate cu "brunet,ochi caprui"  :)

sper sa te simti bine printre noi,in ciuda criticilor aduse de IAGO :)
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

02 Mai, 2006, 12:08:10 a.m.
Răspuns #24

crocantzel

Vizitator
Hellooooooooooo! :))
Am reveniiit!!! Sper ca nu m-ati uitat...nu? Un nou eu a revenit: SUNT INDRAGOSTIT!!! Yupeee! Super! Va pup pe toti!

02 Mai, 2006, 06:49:43 a.m.
Răspuns #25

desdemona

yupiii!
the love is in the air!the love is in the air!
sa ne citim cu bine! :-*
ai grija de iubirea ta :D :)

09 Mai, 2006, 08:12:01 p.m.
Răspuns #26

black rose

ma bucur pt wow!cata dragoste....ma bucur ca viata voastra e luminata de focul dragostei,ma bucur pt tine crocantzel...si pt des binenteles...stim noi de ce..... ;D
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

10 Mai, 2006, 12:18:18 a.m.
Răspuns #27

crocantzel

Vizitator
Haha! Stim noi, ha?

Mersi mult pentru urari si asteptam sa mai auzim si de la tine ceva...Nimic-nimic???

12 Mai, 2006, 04:14:40 p.m.
Răspuns #28

black rose

Am revenit cu forte proaspete.....stiu ca va fost dor de mine(ma caracterizeaza modestia ;D).....am avut probleme la scoala...dar nu mai scapati voi de mine ;D
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

12 Mai, 2006, 05:25:14 p.m.
Răspuns #29

fatyma

Esti la liceu black rose???