10 Octombrie, 2025, 01:37:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Holla!  (Citit de 13372 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Mai, 2006, 04:54:47 p.m.
Răspuns #30

black rose

da da din fericire ;D.....inca nu am dat de greu(facultatea)...incerc sa-mi traiescviata de liceean pana atunci... :-*
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

26 Mai, 2006, 08:18:34 a.m.
Răspuns #31

andrada

Bun venit pe "taramul fermecat al iubirii"..sper sa fii fericit  :D...am vazut ca esti indragostit..sper sa mentii sentimentul acesta cat mai mult.. :-*
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

01 Octombrie, 2006, 10:44:03 p.m.
Răspuns #32

crocantzel

Vizitator
Ma REprimiti? Am revenit si eu dupa ceva pauza, sper ca nu vi-a fost dor rau rau de mine...Nu-i asa? ;) ce sa spun....astept sa ma pun la punct cu ce s-a scris pe aici...

02 Octombrie, 2006, 12:53:20 a.m.
Răspuns #33

Lorelei

Heeeeeey, Crontzy! Welcome back!  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

02 Octombrie, 2006, 08:08:18 a.m.
Răspuns #34

sunshine

A revenit izvorul tineretii mele........... :-* :-*era si timpul, a venit toamna si  incep sa-mi simt varsta( eeeeeee....glumesc mai, ma simt de 50 :P), hai , la treaba crontzy si asteptam sa citim cum ti-ai petrecut vacanta( pe langa munca, bineinteles) :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

02 Octombrie, 2006, 12:55:28 p.m.
Răspuns #35

crocantzel

Vizitator
 :-* :-* :-* pt voi!

Ma bucur sa vad ca nu am fost uitat. Vacantza? Munca, distractie, petreceri - intr-o mica masura, plictiseala - intr-o mare masura  :( Abia asteptam sa incep scoala. Iar acum mi s-a implinit visul  ;)  :)

...Voi? Ce ati mai facut?

02 Octombrie, 2006, 06:05:33 p.m.
Răspuns #36

Evangeline

Bine ai revenit printre noi :) Stii ca sunt tare curioasa ce vis ti s-a indeplinit ::) Eu am fost ocupata toata vara nu am avut timp de invatat de lucrat ;D Am avut timp doar de iubitul meu :P

:-*
Never, never quit!

03 Octombrie, 2006, 05:17:28 p.m.
Răspuns #37

crocantzel

Vizitator
Extrem de interesanta si frumoasa si "munca" ta de pe perioada vacantei ;) Cat despre vis, era vorba de inceperea facultatii si revenirea in camin :D

03 Octombrie, 2006, 08:52:03 p.m.
Răspuns #38

valentina

Bine ai revenit si sper ca incepand facultatea nu ne vei uita.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume