10 Octombrie, 2025, 05:03:01 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: o viata, o poveste!  (Citit de 3606 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Februarie, 2006, 02:32:21 p.m.
Citit de 3606 ori

Guardian|Angel

Cat de usor e sa scrii o poveste..cuvinte ce curg,oameni carora sa le pese...Suferinta,tristete,lacrimi,iubire,fericire,daruire,implinire-sunt ingredientele unei povesti perfecte.
Ma linistesc cand scriu, si adesea, scriu ce mi-as dori sa mi se-ntample...sa sufar,sa plang,sa rad sa ma bucur,sa iubesc...si SUFAR si PLANG, si SUFAR si PLANG...sfarsitul???
                  AM SUFERIT SI-AM PLANS O VIATA INTREAGA..O POVESTE!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

17 Februarie, 2006, 04:38:32 p.m.
Răspuns #1

sunshine

Scumpa mea, esti prea tanara sa spui ca ai plans o viata intreaga. Viata ta nu s-a sfarsit.Ai timp sa razi, sa fii fericita , sa iubesti.Nu te grabi, incet , incet vei gasi drumul cel mai bun .Totul este sa inveti din greselile pe care le-ai facut, pe care le-au facut altii, sa inveti sa te respecti si sa nu accepti niciodata sa fii tratata altfel decat meriti. Am mai spus-o cuiva de aici, iti spun si tie sa iubesti numai atunci cand simti ca esti iubita, altfel vei trai iubind singura si urandu-te pt anii pierduti, pentru acceptarea nefericirii tale pt a face pe cel de langa tine fericit. Singuratatea ucide lent dar sigur.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

23 Februarie, 2006, 03:36:15 a.m.
Răspuns #2

Guardian|Angel

Ar trebui sa stii asta mai bine ca oricine...uite dovada:ai devenit un apus trist, si nu mai esti raza stralucitoare de soare...
Timp..nu stiu cat timp mai am sa-mi traiesc viata...tu ai avut curajul sa spui tot ce ai avut pe suflet...eu inca mai caut puterea!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"