Ia sa vedem noi...cum "vrea sa traiasca"...ingerul pazitor...
"E greu sa traiesti intr-o lume in care toti te omoara...sau daca nu, macar te vor mort."Deci, din aceasta fraza, intelegem ca nu este vorba de un "inger pazitor"...pentru ca nimeni nu vrea sa-l omoare, sau sa-l vada mort...
Asadar, trecem la "persoana...personalitatea" din spatele acestui nick.
"Am tacut, am rabdat,am plecat capul...de dragul celorlati!"De tacut...inteleg, uneori e mai bine sa ne inghitim cuvintele, decat sa-i ranim pe ceilalti, sau unde este cazul, tainuirea unor "cunostinte" care stii ca ar afecta pe cineva drag, nu inseamna a minti.
De rabdat...si ce intelegi tu prin "a rabda"...a fost alegerea ta.
Ca ai plecat capul...partea buna este, ca "nici o sabie nu ti l-a taiat"...partea rea este, ca ai uitat sa privesti spre inaltimi cu fruntea sus.
"Sa fie oare curajul o solutie? Sa fie o solutie sa te ridici impotriva vointei celorlalti?"Solutia, este curajul de a avea vointa proprie si asumarea tuturor responsabilitatilor pe care le implica.
"VREAU SA TRAIESC, dar nu vreau sa ranesc pe nimeni..."Ai "schilodit" pe cineva pana acum? A ramas cineva fara simturi vitale in prezenta ta?(ai face bine sa raspunzi, sa stiu ce am de facut

) Stii proverbul..."Mila mi-e de tine...dar de mine mi se rupe inima"
"sa fiu fericita si in acelasi timp altii sa fie nefericiti diun vina mea..."Fiecare isi alege starea de fericire sau nefericire...iar daca "altii" sunt nefericiti atunci cand te vad pe tine fericita, acestia nu iti sunt persoane apropiate care te iubesc, iar in consecinta, nu merita luate in considerare...(asta nu inseamna sa calci pe cadavre)
"mi`e teama sa nu dezamagesc pe cineva...."Cu cat iti este mai teama, cu atat o vei face mai des...
"Aripi de inger..fericire...pentru mine astea sunt cuvinte mari.."daca le privesti ca pe "simple cuvinte"...da!
"sunt intotdeauna gata sa ajut,"OK, asta e bine, asa sa fii mereu, insa e bine sa tii cont uneori ca "bunatatea este luata drept prostie""vreau sa schimb lumea, ca sa nu mai sufere nimeni, si daca asta s-ar intampla, as suferi eu ptr lumea intreaga..."Oooohoooohoooooo ASTEA SUNT CUVINTE MARI!!!!"dar nu as vrea sa fiu si eu fericita, ptr ca nu stiu cum..."Daca nu vrei sa fii fericita...nici nu vei sti vreodata cum.Deci: Nu poti schimba lumea, dar te poti schimba tu! Nu ai dreptul sa ceri de la altii, ceea ce-ti poti oferi singura (si tu stii cel mai bine, ce-ti place, ce vrei si ce poti).
Vrei sa fii o leguma? E alegerea ta! Be my guest!!! Stii... nu degeaba auzi pe la colturi expresii gen: "esti varza!"(toate pleaca de la un sambure de adevar)

Daca aici te regasesti...change your nick!!!

P.S.: (pe limba ta)...stii ca te iubesc, nu?