10 Octombrie, 2025, 05:47:55 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ma mai tine cineva minte...?  (Citit de 13107 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Martie, 2006, 04:17:51 p.m.
Răspuns #30

furia ingerului

Vizitator
Sa traiasca fratele meu J.S. si bine l-am gasit, tot aici ;)
Cat despre "abia v-ati cunoscut" trebuie sa stii ca in aprilie acum, cam pe langa data de 17, implinim 2 ani de cand suntem impreuna ;D
Asa ca nu mai e nevoie de armata...pentru mine cel putin :D ;D ::)

06 Martie, 2006, 01:23:23 p.m.
Răspuns #31

Iosif

in aprilie acum, cam pe langa data de 17, implinim 2 ani de cand suntem impreuna

Multi Ani Traiasca! Multi Ani Traiasca! Multi Ani Traiasca!
Si eu, peste multi ani, am sa implinesc multi ani cu fata cu care am sa fiu :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

25 Aprilie, 2006, 08:01:04 p.m.
Răspuns #32

furia ingerului

Vizitator
Postul asta este postul cu numarul 700 de mine :)
Mi-e drag tare numarul asta. Cifra 7 are o insemnatate aparte pentru mine si pentru cine stiu eu... ::)

Imi doresc sa mai adug inca pe atatea si, sper, de calitate. Sa va traiesc, dragii mei! ;D

12 Mai, 2006, 04:22:36 p.m.
Răspuns #33

black rose

;) modest modest....multi inainte...si sa ne traiesti....iaca sa intamplat o minune....nu credeam ca furia imi va plcea vreodata...si tie Joey iti doresc multi ani fericiti impreuna cu fata viselor tale.... :-*
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

26 Mai, 2006, 12:31:52 p.m.
Răspuns #34

andrada

...sunt cam noua aici .. nu te-am prins ...dar iti urez " bine ai revenit!"....
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....