10 Octombrie, 2025, 05:54:26 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Citate despre viata  (Citit de 5874 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Februarie, 2006, 11:45:15 p.m.
Citit de 5874 ori

Lady Allia

"Nasterea si moartea nu pot fi remediate, dar ne putem bucura de ceea ce le desparte." - George Santayana

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte." - Kierkegaard

"Viata este prea scurta pentru a sta blocat in trafic." - Dan Bellack

"Razi si lumea va rade cu tine, sforaie si vei dormi singur." - Anthony Burgess

"Abilitatea este ceea ce esti capabil sa faci. Motivarea determina ceea ce faci. Atitudinea determina cat de bine o faci." - Lou Holtz

"- Iti este frica de moarte Spartacus?
  - Nu mai mult decat atunci cand m-am nascut." - Filmul Spartacus (1960)

11 Aprilie, 2006, 01:04:59 a.m.
Răspuns #1

valentina

Viata:dureri si bucurii,lacrimi si suras,urat si frumos...Aceasta e VIATA.
"Iubirea-i viata."-Emily Dikinson
"Viata este o flacara ce se stinge intotdeauna,dar recapata scantei de cate ori se naste un copil."
"Viata:-Este un munte ,pe care-l urci cu zambetul pe buze.Si-l cobori cu durere-n suflet."
Schopenhauer:"Privita prin prisma tineretii,viata este un viitor nesfarsit de lung,iar prin prisma batranetii,un trecut scurt."
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

13 Aprilie, 2006, 10:18:02 p.m.
Răspuns #2

crocantzel

Vizitator
*Timiditatea - un defect al oamenilor mari, tupeul - defectul oamenilor mici. (Maurice Coyaud)

*Toata lumea se plange ca nu are memorie,dar nimeni nu se vaita ca nu are logica. (La Rochefoucault)

*Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna. Nu uitati ca Iuda avea amici ireprosabili.
(Ernest Hemingway)

*Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. (Vernon Law)

*Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont. (Konrad Adenauer)

*Daca gasesti un drum fara obstacole, probabil ca drumul acela nu duce nicaieri. (J. F. Kennedy)

*Multi indivizi din societatea moderna sunt ca barcagii: trag la vasle dar stau cu spatele la viitor. (Henry Coanda)

*Daca vrei sa faci pe cineva bogat, nu-i spori puterea ci ia-i din dorinte. (Epicur)

*Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene. (David Dunham)

*Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei. (Sigmund Freud)

*Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
(Jeanne Wasbro)

*Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data. (Mark Twain)

*Daca ai impresia ca educatia e scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta. (Andy McIntyre)

*Daca ar trebui sa ne gandim la tot norocul pe care l-am avut fara sa-l meritam, n-am indrazni sa ne plangem de nenoroc. (Jules Renard)