05 Noiembrie, 2025, 08:14:32 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: da-ti cu parerea  (Citit de 629154 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Februarie, 2006, 01:12:59 p.m.
Răspuns #45

Rudy Valentino

-n-as putea sa te iau de nevasta...desi arat excelent, diferentza de varsta e prea mare :(
-ma pregatesc sa-i schimb proteza, gratuit acestui"furia ingerului"! ;D
-des?

19 Februarie, 2006, 01:15:31 p.m.
Răspuns #46

desdemona

rac?(dai inapoi)
tinerica
nu ma ia de nevasta pt lipsa contului?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 Februarie, 2006, 01:18:20 p.m.
Răspuns #47

Rudy Valentino

e vorba doar de diferenta de mentalitate,des
astept pareri
maria?

19 Februarie, 2006, 01:18:36 p.m.
Răspuns #48

furia ingerului

Vizitator
materialista din cale afara...doar ca nu o arata :P
ma repar dentar dupa fictiva altercatie cu barbarul forumului ;D
dintii mei vor arata mai frumos acum decat restul constructiei sale daca el va posta urmatorul mesaje ::)

19 Februarie, 2006, 01:20:02 p.m.
Răspuns #49

Maria

Vizitator
     Doar 5000 euroi?! numai atat? hi! inseamna ca d-asta mananci atat de rar piept de curcan fraget,...ma gandesc ca de ficat de gasca nici n-ai auzit? ;D ;D hm, delicatese mare la gurile frantuzilo,1.500.000la buzunarul roamanilor. Daca-i doar atat, valoarea ta este sub.

19 Februarie, 2006, 01:21:32 p.m.
Răspuns #50

Rudy Valentino

" furia ingerului" e un tip crajos...presupun ca e prieten cu shishu si puya, altfel... e doar inconstient! ;D
urmaresc comentariile de pe "lovetime"
furia ingerului?

19 Februarie, 2006, 01:21:59 p.m.
Răspuns #51

desdemona

oare a inteles glumita?
trebuie sa aibe o limita
replica care ma va uimi
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 Februarie, 2006, 01:23:14 p.m.
Răspuns #52

furia ingerului

Vizitator
ar fi bine sa fie el prieten cu mai jos numitii daca va mai vrea sa mai prnunte vreodata macar in gluma "furia ingerului" ;D
singur si...sinucis
ar vrea sa ne sinucidem impreuna intr-un gest suprem de comuniune spirituala post-mortem ?!

19 Februarie, 2006, 01:24:30 p.m.
Răspuns #53

Rudy Valentino

maria,era vorba de doar 50.ooo de euroi...E nevoie sa te sponsorizez ca sa-ti schimbi ochelarii de cal?(ma rog, de iapa, in cazul tau!) >:(
mananc si plang...plang si mananc...plang ;D
des?

19 Februarie, 2006, 01:26:57 p.m.
Răspuns #54

desdemona

gata am cazut din topuri
nu sunt materialista...doar imi place sa glumesc
ma apara cineva? :'( ;D :D

19 Februarie, 2006, 01:29:25 p.m.
Răspuns #55

Rudy Valentino

nu pot sa te apar...tipele superbe chiar sunt materialiste! :P
astept sa-si culeaga proteza  de pe jos maestrul "furia ingerului" ca sa-i pot face o noua "operatie estetica"! 8)
des?

19 Februarie, 2006, 01:30:40 p.m.
Răspuns #56

furia ingerului

Vizitator
da te apara acuzatorul: puteai fi mult mai materialista dar ai reusit sa te infranezi ;D
venele-mi sunt calde...pentru cat timp?
frate de cruce, sora de cruce...orice are legatura cu crucea, sunt bun crestin si vreau sa mor asa.

19 Februarie, 2006, 01:31:39 p.m.
Răspuns #57

furia ingerului

Vizitator
precedentul sunt eu
actualul sunt inca...eu
viitorul probabil ca nu tot eu, nu mai am mult... :-\

19 Februarie, 2006, 01:32:12 p.m.
Răspuns #58

Maria

Vizitator
    de te-ar vedea Labis n-ar mai scrie despre lacrimile caprioarei, sensibilitate. Aha! apropo, mai bine ca cei sus numiti, mai bine cu ochelari ca mine, a fost greseala mea c-un 0. Oricum tot atat valorezi, si nu mi-e teama de cultura ta. Inainte de-a scrie ti-am vazut mocuta de hamsetras. Destul de rotofei pentru asemenea delicatese. Nu cumva stai prost cu digestia din vina fasolei visand la fazani, curcani,...cultura?

19 Februarie, 2006, 01:32:47 p.m.
Răspuns #59

desdemona

multumesc inger
off topic:Iago:nu te pripi ;D
dar exceptia intareste regula.
help?Maria?Iago?Furia ingerului?