11 Octombrie, 2025, 03:48:44 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: I WANT U HOME!PLEASE COME BACK!  (Citit de 4371 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Februarie, 2006, 09:27:09 p.m.
Citit de 4371 ori

desdemona

dupa cum observati draga noastra kitty a plecat...ne-a lasat..Doamne cat de dor imi este de ea.Nu vrea sa se intoarca..si nu stiu cum sa o conving.II inteleg motivele dar nu este timpul sa plece.. ..poate daca scriu acest topic voi reusi acest lucru!voi nu ii simtiti lipsa?Eu da!!!

PLEASE COME HOME!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

16 Februarie, 2006, 09:59:26 p.m.
Răspuns #1

Lorelei

A plecat? Unde a plecat? Si de ce a plecat? Kytty!!!! Hai fata acasa!  :)
« Ultima Modificare: 16 Februarie, 2006, 10:01:40 p.m. de Lorelei »
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

16 Februarie, 2006, 10:14:00 p.m.
Răspuns #2

Strumfita

Ce? Cand? Cum? Dc?  :-[
   Kytty ,, te vrem inapoi acasa .. hai ca te ajteptam cu bratele deschise .
   Te iubim  :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

16 Februarie, 2006, 10:24:11 p.m.
Răspuns #3

Guardian|Angel

HAAAA?????
kytty...ce faci fetita...cui ne lasi..ce s`a intamplat?
asa fara un cuvant?
eu te iubesc si te vreau inapoi..te vreau ACASA!!!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

17 Februarie, 2006, 10:11:03 a.m.
Răspuns #4

digitty

Unde a plecat???!!De ce? nici "pa", nici nimic? asa fara urma,fara ramas-bun?Kitty.... vino inapoi... :(
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

17 Februarie, 2006, 11:25:32 a.m.
Răspuns #5

ONLY DESIRE

Se va intoarce ..nu-si uita ea prietenii care o iubesc atat de mult!cred ca simte nevoia sa fei singura o perioada...dar av reveni,caci noi ii ducem dorul!Nu-i asa Kitty? :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

19 Mai, 2006, 07:25:26 a.m.
Răspuns #6

Evangeline

Dragii mei m-am intors printre voi :-*. Am plecat din cauza ca nu mai aveam asa mult timp liber si simteam nevoia sa fiu singura. Acum ma simt destul de aiurea...viata e asa de cruda :'( Voi mai posta si eu in urmatoarele zile dar intai trebuie sa vad ce mai e nou ::) Va sarut pe toti si nu uitati ca va iubesc :-*

:-*
Never, never quit!

19 Mai, 2006, 07:49:54 a.m.
Răspuns #7

sunshine

Bine ai revenit scumpica noastra.Da , viata este cruda dar asa ne invata sa fim puternici si sa nu privim inapoi. Eu ma bucur tare mult ca ai revenit si abia astept sa aflu noutati .Te sarut cu mult drag. :-* :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

19 Mai, 2006, 07:57:48 a.m.
Răspuns #8

Evangeline

Iti multumesc de intampinare :-* Nu prea am noutati draga sunshine...sunt aici singura, departe de iubitul meu. Nu e usor deloc si parca nu se mai termina odata :'( In rest...in curand termin scoala si ma bucur tare mult ca voi veni in Romania. :)
Peste cateva saptamani voi avea vesti mai bune si sufletul meu va fi mai linistit :)

:-*

Never, never quit!

19 Mai, 2006, 08:14:31 a.m.
Răspuns #9

desdemona

in sfarsit!in sfarsit!ai revenit!cat ma bucur micuta kytty!
sa nu mai pleci niciodata!
promiti da?

i missed u :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 Mai, 2006, 10:32:03 a.m.
Răspuns #10

Lorelei

Heeeeeeei, ce vad eu aici!!! Kitty, bun venit acasa!  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

19 Mai, 2006, 10:17:20 p.m.
Răspuns #11

littlerose

Vizitator
bun venit!
e mereu bine alaturi de cei care se gandesc la tine.

20 Mai, 2006, 05:30:05 a.m.
Răspuns #12

Evangeline

Ma bucur ca nu m-ati uitat si ca ma intampinati ca pe o veche prietena :-*

Va sarut dulce :-*
Never, never quit!