Nu cred ca aceast cuvant ,,imbecilitate'' a fost alaturat corect langa judecata. Important este sa fim naturali, sa postam asa cu bune si cu rele, asa cum suntem noi. Nu poti judeca pe cineva daca esti redus mintal, Inseamna ca multe din aceste topicuri la care s-a scris sunt niste falsuri. Nu cred ca pe acest forum s-a ,,judecat'' adica tras la raspundere,...s-a discutat pro sau contra, in nici un caz cu imbecilitate.
Venirea mea pe acest forum nu a fost intamplatoare, cautam o persoana care era destul de inteligenta, intelectuala sau nu, stia foarte bine sa smuceasca si sa controleze minti. Dintr-o poveste scrisa-n e-mailul meu am aflat despre acest forum, si asa l-am si gasit. Valeleu, nici nu va spun cat de bine, perfect posta, si aici si pe un alt formu(n-am sa-l spun pentru a nu crede ca-i fac reclama). Acolo, era o persoana atat de evlavioasa, bine pus la punct cu religia sub toate aspectele ei, aici o persoana inteligenta, culta, intelectuala. Dar,...privat in casuta mea electronica care nu avea nici o legatura cu casuta din forumul amintit, venea mesaje de-mi facea pielea gaina. Asa intr-o zi l-am gasit aici pe forum, ba mai mult am ajuns ca noptile sa-mi fie un cosmar, ma trezeam din somn si-mi puneam intrebari,...de ce? Intelectual? oha! pe nici un forum nu avea aceasi meserie, mereu se reprofila,...de la medic nutritionist, la chirurg, apoi psihiatru. Asta invata cat alti-n 50 ani, de reusea sa schimbe disciplina asa ca pe batistele de unica folosinta. Sa nu credeti c-am ramas asa la stadiul asta, era musai sa vad cine este, ma rodea, poate si ca-i un defect profesional. Pai nu ma interesaoii eu si la facultatea de medicina di Buc, din promotia, cutare si cutare? Persoana,...ioc. Pai nu ma interesai eu si la spitalul cutare si cutare din orasulX? Persoana respectica,...ioc! N-a figurat niciodata in serviciul personal sau la decanatul facultati de medicina.
Si pentru ca nu vreau s-o lungesc si nici s-o lalai vreau a spune ca-i musai sa fim sinceri, PRIETENI dragi. Indiferent ca avem o clasa sau zece, sau 100 este musai sa fim normali, doar asa putem sa fim altfel, chiar daca suntem doar niste prieteni virtuali, chiar daca nu putem fi depistati. Nu ne incalzeste cu nimic doar ca stim a vorbi romaneste corect daca nu stim sa gandim romaneste,...ca tot veni vorba de traditii, ca tot veni vorba de partea buna a istoriei noastre prin topicurile loveului.Doar fiind sinceri, doar avand obligatii putem avea si drepturi, putem avea pretentii sa fim respectati. niciodata nu vom iesi din mocirla asta daca nu ne autocontrolam, daca nu ne autoeducam. Geaba sunt eu la moda daca nu-mi sade si bine. Pai ce,...daca eu am doar 4 clase si socotesc babeste dar sunt un caracter sincer, ma puteti izola?