10 Octombrie, 2025, 08:44:22 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Traieste clipa....  (Citit de 5963 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Februarie, 2006, 10:08:10 a.m.
Citit de 5963 ori

Gabriel

Iubirea incepe cu un suras, creste cu un sarut si se termina cu o lacrima.
Nu plange pentru cineva care nu plange dupa tine. Daca dragostea nu e un joc, atunci de ce sunt asa multi jucatori? Prietenii adevarati sunt greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat. Poti merge pana unde-ti poti impinge limitele. Faptele vorbesc mai tare decat cuvintele. Cel mai greu lucru este sa-l privesti pe cel pe care-l iubesti, iubind pe altcineva.
Nu lasa trecutul sa te traga inapoi, vei pierde lucruri bune. Viata e prea scurta. Dac nu te uiti in jur din cand in cand, s-ar putea sa pierzi. Un bun prieten este precum trifoiul cu patru foi, greu de gasit si purtator de noroc daca-l ai. Unii oameni fac lumea speciala, doar fiind ei insisi. Cand doare sa privesti inapoi si te sperie sa privesti inainte, poti privi langa
tine si cel mai bun prieten al tau va fi acolo. Adevarata prietenie nu se termina niciodata. Prietenii sunt pentru totdeauna. Prietenii buni sunt precum stelele: nu-i vezi mereu, dar stii ca sunt intotdeauna acolo. Nu te incrunta. Niciodata nu stii cine se indragosteste de surasul tau. Ce faci cand singura persoana care te poate face sa nu mai plangi este persoana care te-a facut sa plangi? Nimeni nu-i perfect pana cand nu te indragostesti de el. In final totul este bine. Daca nu, atunci nu-i sfarsitul. Majoritatea
oamenilor intra si ies din viata ta, dar numai prietenii lasa urme in inima ta.
Aminteste-ti... fiecare minut in care esti suparat inseamna 60 de secunde de fericire pierdute.

19 Februarie, 2006, 11:06:33 a.m.
Răspuns #1

desdemona

wow...nu ma asteptam la un asa venit!bravo..
Presimt ca te vei integra foarte bine aici.Welcome home!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 Februarie, 2006, 11:40:06 a.m.
Răspuns #2

furia ingerului

Vizitator
Salut  si fii bine venit.

In ceea ce priveste textul de introducere, postat ca o "carte de vizita" ;), ce s-ar mai putea zice...?
Doar atat: sper ca iubirea sa o cunosti mai bine decat citate si truisme. Iubirea e personala, cuvintele sunt ale tuturor ;D

Inca o data, fii bine venit si calitatea omului aici se vede in ce scrie.

20 Februarie, 2006, 10:57:04 a.m.
Răspuns #3

un_suflet

Bun venit Gabriel!
Traieste clipa...
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

20 Februarie, 2006, 11:04:28 a.m.
Răspuns #4

digitty

Bine ai venit!!! :)
Daca renunti la aceste citate luate de pe net si din reviste,si incerci sa fi original si sa vorbesti cu propriile tale cuvinte,atunci e super! :P

:-*
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

20 Februarie, 2006, 11:11:48 a.m.
Răspuns #5

sunshine

Zambeste azi si pentru maine.Iubeste fiecare clipa a sufletului tau .Desfata-te ascultand culcat vantul nedomolit al iubirii.
  "Caci ai si tu ceva cum ceilalti nu au si nici nu vor avea"
 Bun gasit.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

20 Februarie, 2006, 01:17:15 p.m.
Răspuns #6

Gabriel

oare se merita sa mai iubesti?mai exista iubire....hmmmm greu de zis ......

20 Februarie, 2006, 01:24:14 p.m.
Răspuns #7

sunshine

Asa zic unii. Cica DA. Poate gasim acul in carul cu fan. ???
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

20 Februarie, 2006, 01:40:04 p.m.
Răspuns #8

Lady Allia

Merita sa traiesti fiecare clipa, fiecare zambet, fiecare suras..., da... :)...
Pentru mine defapt care sunt o romantica incurabila si imi iubesc din adancul sufletului persoana de langa mine, pe sufletel al meu...DA...merita sa traiesc toate acestea...merita sa le si inmultesc cu un infinit si tot nu m-as satura sa il privesc, sa il sarut, sa il imbratisez...!
Atunci cand iubiti...traiti fiecare clipa deoarece numai asa va puteti umple sufletele de caldura, de frumusete, de iubire...!

20 Februarie, 2006, 07:24:15 p.m.
Răspuns #9

desdemona

haide sa il incurajam..si ce daca le-a luat din reviste,sau de pe net...inseamna ca le-a dat importanta si nu le-a considerat niste texte patetice.Orice inceput este bine venit!nu?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

21 Februarie, 2006, 02:30:42 p.m.
Răspuns #10

Guardian|Angel

bine ca a venit!
Gabriel...asa sa te si simti: binevenit!
te imbratisam...
p.s.-traieste clipa!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

14 Iulie, 2006, 09:14:44 p.m.
Răspuns #11

valentina

E tarziu,iti spun bine ai venit tarziu,e deja vara,(deja mijlocul verii),insa la intrebarea  pe care ne-ai adresato in legatura cu iubirea...da iti spun,exista,la toate varstele, o poti intalnii cand nici nu te gandesti.Iubirea adevarata exista la tot pasul,incearca sa o descoperi.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

15 Iulie, 2006, 10:31:04 a.m.
Răspuns #12

Empress

iubirea....sigur ca exista in fiecare din tre noi respiram iubire nu o vedem propriu-zis dar o simtim .....Gabriel mie nu-mi ramane decat sa iti spun bine ai venti in aceasta familie atat de frumoasa si plina de iubire
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.