Well...in mare parte, fiecare din postarile de aici, au oarecum "dreptate".
Hai sa privim partea "practica" putin si incep cu o completare a topicului:
"SEXUL....a fi sau a nu fi...O ARTA!"
Vorbesc acum strict legat de sex la modul "contopirii trupurilor".
Uitand-ma prin "who's on line", de fiecare data am vazut cel putin un guest citind "masturbarea la barbati" si foarte rar citindu-se despre "orgasmul clitoridian sau vaginal"...
O femeie se poate declara fericita, daca a debutat in viata sexuala cu un "profesionist". Daca nu, va incerca inevitabil altul/altii pana cand va simti ca a ajuns "in al 9-lea cer".
Un barbat, dupa ce a trecut de faza autosatisfaceii, ajuns intre coapsele femeii se simte deja in ceruri. Nu am auzit de barbati 'frigizi"...
Bun! Lasand deoparte cazurile izolate de frigiditate la femei, ajungem la compatibilitatea partenerilor. Iti place de cineva fizic, gasesti multe puncte comune si vrei o relatie completa. Ajungi in pat si, in 99% din cazuri, prima scuza va fi: "te-am dorit prea mult... si nu m-am putut abtine". Mai departe urmeaza..."prima nu se pune....a doua nu se spune"...La a treia, deja este posibil sa intervina placerea (in cazul in care, baza este solida si exista dorinta si comunicare)...sau renuntarea (pentru ce sa joc teatru?).
In cele mai multe cazuri, cel care iti poate oferi "cerul" de prima data...nu iti poate "oferi" si ceva "pamantean"(a se intelege restul de compatibilitati).
Si, am ajuns in punctul in care, femei sau barbati deopotiva, cauta ori/ori... si completeaza restul.
A stii sa faci sex, este intr-adevar o arta, pe care unii o ignora, iar altii "au har"...desi toata lumea o practica!!!
Personal sunt de acord cu explicatia data de "furia ingerului", nu neg nimic din celelalte, dar intrebarea lui Gabriel era "Este cel mai important sexul intr-o relatie?"
Mi-a trebuit destul de mult sa ma conving si sa am curajul de a raspunde DA!